Защо не ми се прибира волана
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Защо не ми се прибира волана
Лапето забравило една лампичка в салона и сутринта ток нема
Как и да е, запалих я с кабели, чистиха грешки в КАМОР но оттогава кат вкарам ключа волана не застава в запаметена позиция нито кат извадя ключа се вдига нагоре и прибира навътре
Пробвах да запаметя на меморито на седалката но не ебава.
Странното е че страничната опора на седалката си заема положението което е запаметено в ключа.
Някой да има идея?
Как и да е, запалих я с кабели, чистиха грешки в КАМОР но оттогава кат вкарам ключа волана не застава в запаметена позиция нито кат извадя ключа се вдига нагоре и прибира навътре
Пробвах да запаметя на меморито на седалката но не ебава.
Странното е че страничната опора на седалката си заема положението което е запаметено в ключа.
Някой да има идея?
MaXimal написа:От менюто на навигацията има опция да се изключи това. Там където се настроиват габаритите да светят постоянно, колко пъти да ти светка мигача с леко побутване на лостчето и тн...
Примерно брат ми си го е направил да действа, а на моя профил съм го изключил
Благодаря ти, слизам да си играя с настройките

X5 E70 написа:MaXimal написа:От менюто на навигацията има опция да се изключи това. Там където се настроиват габаритите да светят постоянно, колко пъти да ти светка мигача с леко побутване на лостчето и тн...
Зарибявка е, често като сменят софтуера на колата се губят настроики като радио станции, такива глезотиики и тн.
MaXimal написа:X5 E70 написа:MaXimal написа:От менюто на навигацията има опция да се изключи това. Там където се настроиват габаритите да светят постоянно, колко пъти да ти светка мигача с леко побутване на лостчето и тн...
Зарибявка е, често като сменят софтуера на колата се губят настроики като радио станции, такива глезотиики и тн.
Беше й паднал акумулатора и оттогава се загуби а и отделно я закарах да й изчистят грешките от пада на напрежение
Към обяд ше излизам и ше си поиграя да видя дали ше стане
Но след ъпдейта на софтуера настройките си ми бяха същите
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series