Перник-Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 13 Мар 2009, 1:38

а после на нас кой ще помага :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ей ....ще се съберем ли в неделя 12-00
Последна промяна PRADO на 13 Мар 2009, 1:41, променена общо 1 път
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 13 Мар 2009, 1:40

P_L_A_Y_B_O_Y написа:Наистина много куца вечер, но да приемем, че просто така се е случило, аз имам още една идея за местенце, само че там са плочки горе долу като на центара, в неделя може да го навестим :) Смокче бате мнооо ме е яд за колицата, много добре си танцува с нея ама те ШАНС :confused:

Да нямаш впредвид там близо до метал, едни такива като тротоарни плочки - не ми се нравят много като настилка, ама ако е някъде с плочи като на площада... лелееее как свирят само...
За IS-ката - ще помагаме с каквото можем - то най-същественото са парите, ама верно си е криза - и при мен са дефицит... но с работа, връзки, познати и т.н. имам ли време и възможност - на линия съм... и не само за тази кола, а и за всички тук в подфорума за ПК. Не съм голям майстор, ама дори инструментите да подавам пак е нещо :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 13 Мар 2009, 1:46

Ами близо е до метал, като малки там карахме ройлери и знам, че много се хлъзгаше ... така че ще проверим тези дни как е :roll:
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 13 Мар 2009, 1:48

целта на тия сбирки е точно такава,да се забавляваме заедно и да си помагаме,поне аз така разбирам нещата и всичко е от добро желание...разбира се ,че кои с каквото може :yes:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 13 Мар 2009, 1:48

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4ервено/4ерна е36-ца

Мнение от makabeo » 13 Мар 2009, 1:48

TuNero написа:много каръшка вечер .....на тошко водното съединение,на румбата....дето му изгасна,смок,смок ,смок :bcry: :bcry: :bcry: за капак на всичко и на мен ми светна ABS....

брат на мене ABS ми свети винаг когато се намокри в движение изклучваш и палиш и вс. е ок от личе опит го знам ако не си забелязал вече ;) smok мноо кофти за звяра ако ти тряя нещо казваи ще измислим нещо!
само нинджа може да убие друга нинджа и само BMW може да изпревари друго BMW!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 13 Мар 2009, 1:51

Относно ремонтът на смоук Да си свали двигателя да приготви една гидорка и да ме пуска всяка вечер от 19.00 до когато не ме замързи и ще стане до другата сбирка :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Manoff » 13 Мар 2009, 2:10

:bowdown: smok.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 13 Мар 2009, 2:11

Ех ех ех като гледам клипчето пак ми става много кофти, а относно ремонта на колата, пишете за частите да ги търся в моргата при нас и да видим дали ше я направиме до другия четвъртък ;)
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 13 Мар 2009, 2:17

и аз имам познати тук там ако трябва нещо казвай ;) ще го намерми на ПРИМОЦИЯ :mhihi:
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

Потребител
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: Jumbo jet
Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P

Мнение от pitbullche » 13 Мар 2009, 10:51

Момци тежка работа дееейба ... аз мога да помогна в намерането на части с някаква отстъпка не само за случая на смок а като цяло ако прецените свържете се с мен и ще мислим какво да правим.
Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!

Потребител
Аватар

фууууууууууу

Мнение от BMW_Myself » 13 Мар 2009, 14:22

Смок.бг ти си нинджа... :twisted: а тъпя комютър защо така ми спира горивото и гасне колата, някои да има отговор?? Иначе вчера беше добре, ако изключим всички инциденти...
Catch me if you can!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е70 4.8

:

Мнение от Papy_m » 13 Мар 2009, 18:36

Sivako написа:Относно ремонтът на смоук Да си свали двигателя да приготви една гидорка и да ме пуска всяка вечер от 19.00 до когато не ме замързи и ще стане до другата сбирка :winky:

Братле аз имам гидория и също мога да помагам в ремонта ако смок реши да го правим ние!Не съм много на ясно с нещата,но имам огромното желание да помогна на всеки,който се нуждае от помощ и конкретно за случая да съживим звяра!!!Мога да идвам и аз всяка вечер след 19:00!Ако наистина искате да го правиме в неделя да се разберем кога ще го започваме и да действаме!Дори и за свалянето на двигателя можем да помогнем!!!

ПС: Трябва да е готов за четвъртак!
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!

Потребител
Аватар

.,.,.,

Мнение от BMW_Myself » 13 Мар 2009, 19:01

Ще вдигнем звяра на колела за четвъртък, ако мога да помогна и аз с нещо съм на линия само казвайте... Поне смок не е от хората кадето се стрескат а само каза " попи вода" хехеххехе
Catch me if you can!?

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW manqk

Мнение от smok.bg » 13 Мар 2009, 21:54

Гледам клипа и немога да повярвам :banghead: че аз несъм я изрезал мнооо е кво стана :roll:
Роден с четри бъбрека.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия