ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Sasho.85 написа:Епа пробвах са на всичке състезания Италианско преследване. На дрифта не съм карал, защото някой ми е сложил диференциала отпред
епа говорим във форум на бмв,в тема сбирки на бмв-та във варна.в момента къде ти е дифа и на кви мероприятия си бил няма никакво значение освен ако не визираш някоя бавария,ако караш тролейбус по линията 82 също не е от значение,говори по същество

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci

kirililiev написа:епа говорим във форум на бмв,в тема сбирки на бмв-та във варна.в момента къде ти е дифа и на кви мероприятия си бил няма никакво значение освен ако не визираш някоя бавария,ако караш тролейбус по линията 82 също не е от значение,говори по същество

Говорим за Сбирки във Варна а не в Суворово и или някъде където и да е, и говорим за БМВ сбирки а не на каквото и да е!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
във варна ли е сбирката ще има семкаджий винаги въпрос на дни е да се разчуе къде се събираме.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- nafkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 купе М52B20
- Мечтае да кара: V8
Ако е законово ест че е добре да се разчуе щото ще има контролни органи а ако е като сега хайдушка работа по-добре да не зн мн
1
...........ОПРЕДЕЛЕНО Е ТАКА....Незная но аз и още 3-4 аверчета караме из града на къровото (даже колегата nafkata и тои беше там) насам натам и става 20 пати по яко от колкото на събора кадето всички голфове се пречкат и не се съобразяват грам.Аз се чядя как някой не ги помете като седят все на кофти места.Не че чоплят семки и пречат с тяхните марки коли ами застават все на много шибани места. Как един път някой от тоя форум незастана там в началото на правата кадето е малко по широко и става за дрифтче а все тия мангали???E30_M_Tech_ll написа:във варна ли е сбирката ще има семкаджий винаги въпрос на дни е да се разчуе къде се събираме.....
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- Icco
- Музикално деформиран
-
Тук всички сте много силни но като дойде неделята и голфовете дойдат мълчите като гъзове !!
После идвате тука пак да хленчите!
Хйде да видим този уикенд колко от вас ще се изпрявят и ще кажат на някой с голф да си бие дуспата
щото ако мислите че ще отидем някъде да се събираме и няма да тръге някой голф след нас.... просто няма как да стане !
После идвате тука пак да хленчите!
Хйде да видим този уикенд колко от вас ще се изпрявят и ще кажат на някой с голф да си бие дуспата
щото ако мислите че ще отидем някъде да се събираме и няма да тръге някой голф след нас.... просто няма как да стане !
- JordanV8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: iL
Интересно е също така, че всички тук нареждат т.н. "семкаждии" и всички останали "чужди", а 3/4 от хората тук.....само гледаМЕ !!!
Страниците се увеличават и няма решение..., но пък нали затова е форума..., да си чешем езиците и да нареждаме тези, които не са тук...
БМВ сбирките се правят от много малък кръг хора, всички знаем кои са те...!
Ако те спрат да идват, няма да има сбирки....., само те могат да решат ...КАКВО, КОГА и ЗАЩО...
Пък ние ще си початим тук.
И семки може да почоплим..
Страниците се увеличават и няма решение..., но пък нали затова е форума..., да си чешем езиците и да нареждаме тези, които не са тук...

БМВ сбирките се правят от много малък кръг хора, всички знаем кои са те...!
Ако те спрат да идват, няма да има сбирки....., само те могат да решат ...КАКВО, КОГА и ЗАЩО...
Пък ние ще си початим тук.

И семки може да почоплим..
- sportsman_86
- Потребител
-
- Кара: e21
нека срещата си остане само бмв, но недейте да оплювате семкаджиите.и аз искам да се вартя всеки път и да си правя кефа ама нямам парична вазможност за вмомента. тай, че само гледам, все пак и дрифтаджиите трябва да имат публика
- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
JordanV8 написа:а 3/4 от хората тук.....само гледаМЕ !!!
Макар и аматьорски работи да правя спадам към хората от останалата 1/4

JordanV8 написа:БМВ сбирките се правят от много малък кръг хора, всички знаем кои са те...!
Знаеш ли защо се правят само от тях ... защото само те карат. Защо някой друг не се пуска да кара, хем има желание и хем възможност пък нещо работата куца .... ?
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
под семкаджии да се разбира хора с коли които не са от марката
те не идват на сбирка а идват да гледат нашата....щот стаало голямо шоу.като искат шоу да се съберат и да си направят.защо ние не се исипваме на сбирки на авди ,фолцвагем,волво или темподобни?

- Icco
- Музикално деформиран
-
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Re: никой
mitaka333 написа:голям бойкот днес нямаше НИКОЙ само некакви сеирджий с голфчета и опелчета но не и BMW-та
да беше дошъл на арабския, да видиш нямаше ли никои