колко ви е данъка на е34 2.5тдс 94 набор?
Модератор: Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
До сега ставаше , но сега кат пращат данни в данъчното . И ако колата е на твое име като ти потрябва удостоверение за платени данъци и става .... В понеделник бях болен. За 3 г и 6 месеца платих 693 лв от, които 100 лв лихва . За тази година около 115лв. З апредишните 174.///peter написа:arkys написа:никакъв данък не плащамЗащо за пътища ли,за паркинги ли(нали и те са общински),че няма вече и човек къде да паркира в нашия град
![]()
![]()
Съжелявам пари за данък нямам,иначе съм проверил-в Плевен е около 180лв.
Напълно те подкрепям, аз също не плащам! До като не разбера къде точно отиват парите ми, защото лично не виждам някаква файда, освен сега след като се стопи снега, запълниха по най-балъшкия начин дупките
Да го ядат с тея данаци, нестига,че като изкараш 1500 лева за теб остават 600-700 останалите за държавата после и ДДС 20% ти зимат на всичко което плащаш пък и акциз на доста неща. Отделно взимат и данък печалба на тея дето ти продват което естествено пак е от джоба на обикновенния човек. Пък и данък смет/данък МПС без значение дали караш или не просто имаш ли кола плащай, после и винетка, и пак акциз и ддс на горивата, и ДДС и мито на частите които си счупил заради дупките които не са оправили, пък ако посмееш да си търсиш правата веднага ще те зарадват с акт за несъобразена скорост. Просто така нестава, но няма да се оправят нещата докато не се въоръжим и не ги почнем наред... Ама нали всичките сме си мишки и ще ги траем как ни крадат и мачкат. Така,че да идват турците да ни завземат и да се приключва,че ми писна!!!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
И при нас са само дупкалаци и то огромни... докато съм в колата и карам, не спирам да се ядосвам и да псувам
Прецаках си речника вече... миналата година платих под 200 (не помня точно), а за тази ще видим... ама то не е ли рано още за тия данъци бе? Или Вие плащате за миналата година 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Платил ли си веднъж , те търсят докато не представиш декларация и договор за продажба....Може и само декларация ...Тук някъде е пукнатината но при евентулно нарушение ще се засрещнат данни и ще има -Съставяне на документи с невярно съдържание .dj_ennsy_1 написа:И при нас са само дупкалаци и то огромни... докато съм в колата и карам, не спирам да се ядосвам и да псувамПрецаках си речника вече... миналата година платих под 200 (не помня точно), а за тази ще видим... ама то не е ли рано още за тия данъци бе? Или Вие плащате за миналата година
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Re: колко ви е данъка на е34 2.5тдс 94 набор?
alitsiap написа:BMWm5 написа:... 4е не6то маи ме метнаха платих им 200 кинта
http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html[/img]
брат невероятно зву4и но тая беле6ка ми я дадоха от дана4ното до преди това не съм регистрирал коли на мое има и нямам никакви имоти намое име а колата я докарах от италия миналата година ноември месец и я регистрирах в дана4ното края на декември ся може да има няква глоба 4е съм закаснял с записването но мисля 4е бе6е кам5 10 лв а платих 205 6 лв

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
преди колкото да бях настроен към на6ата родина с кеф 4е живея тук и се присмивах на хорато които оставаха къ6ти апартаменти коли кво ли не и отиваха на горе на доли из света.. и си виках бахти глупаците те не са добре да се махат от тоя раи ...
а ся се 4удя на каде да я захвана и аз Австрия Германия Испания ли 6те е.. ма тука не се живее амат .. то нормалните хора заминаха ли .. кво напраиха само говеда останаха...
Оня ден си карам аиляче и един глупак не ме вижда и 6те ме блъска страни4но във вратите.. бипнах му.. за 6тастие ме видя подминах го теглих му една маина усилих си радио1 (казах си маминката ти ако те хвана) и си продължих... ама лаиното ре6и да се праи на газар пред дебелата си приятелка и тръгна след мен с бипкания дълги къси .. и аз спрях по средата на средна лента и лаиното спря до мен и ми вика "еи царвул 6то ми бипка6 веее др път 6та отнеса" и аз моля?! "ни ми са моли 4е като слезна няма мои ми са измоли6" и на мен.. толкова ми и трябва6е... ах маика ти деиба яла да ти се помоля слу4аино грабнах едни палните от амортесиор кат му го заблъсках по колата и си запали гумите да бяга...
Това нормално ли е? Знам 4е темата е за данаците и олигоренията по пъти6тата но просто.. мн ми е накипяло все о6те как да постъпи 4овек в такъв слу4аи?
а ся се 4удя на каде да я захвана и аз Австрия Германия Испания ли 6те е.. ма тука не се живее амат .. то нормалните хора заминаха ли .. кво напраиха само говеда останаха...
Оня ден си карам аиляче и един глупак не ме вижда и 6те ме блъска страни4но във вратите.. бипнах му.. за 6тастие ме видя подминах го теглих му една маина усилих си радио1 (казах си маминката ти ако те хвана) и си продължих... ама лаиното ре6и да се праи на газар пред дебелата си приятелка и тръгна след мен с бипкания дълги къси .. и аз спрях по средата на средна лента и лаиното спря до мен и ми вика "еи царвул 6то ми бипка6 веее др път 6та отнеса" и аз моля?! "ни ми са моли 4е като слезна няма мои ми са измоли6" и на мен.. толкова ми и трябва6е... ах маика ти деиба яла да ти се помоля слу4аино грабнах едни палните от амортесиор кат му го заблъсках по колата и си запали гумите да бяга...
Това нормално ли е? Знам 4е темата е за данаците и олигоренията по пъти6тата но просто.. мн ми е накипяло все о6те как да постъпи 4овек в такъв слу4аи?
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Din написа:...
+1 Нека някой ми даде уважителна причина да им платя и отивам![]()
http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html
не знам колко е актуален този калкулатор
хе-хе ега не йм дам 230 лева данък

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
"размер на данъка 385.00 лева"
не са болка за умиране, но никога няма да им ги дам докато не оправят малко полевите условия в които си караме БМВтата!
не са болка за умиране, но никога няма да им ги дам докато не оправят малко полевите условия в които си караме БМВтата!
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Колеги,
Не ме яд за парите, яд ме е на простотията с която е въведен данъка.
Той е за това, че амортизираме пътищата. ОК! А, сега да ми кажат тия мозъци с какво повече амортизира пътя колата на колегата SlipKnoT от моята, че данъка му е 3 пъти по-голям!?!
Амортизират пътищата жигулитата и другите бараки дето им текат течностите всичките по асвалта и го разграждат и стават дупки! Да не говорим за камионите от войната дето мъкнат строителни отпадъци из целия град и прочие...
... аз съм виждал камион-кран спира на обекта, разпъва крана да разстоварва тухли и от хидравличните маркучи на стрелата яко капе хидравлична течност, остава тухлите и 2 л масло на асфалта и си заминава. След седмица на мястото на локвата вече има дупка!
Иначе, аз лично с удоволствие бих си плащал данъка, САМО ДА НЯМАШЕ ДУПКИ...
Поздрави,
Д
Не ме яд за парите, яд ме е на простотията с която е въведен данъка.
Той е за това, че амортизираме пътищата. ОК! А, сега да ми кажат тия мозъци с какво повече амортизира пътя колата на колегата SlipKnoT от моята, че данъка му е 3 пъти по-голям!?!
Амортизират пътищата жигулитата и другите бараки дето им текат течностите всичките по асвалта и го разграждат и стават дупки! Да не говорим за камионите от войната дето мъкнат строителни отпадъци из целия град и прочие...

Иначе, аз лично с удоволствие бих си плащал данъка, САМО ДА НЯМАШЕ ДУПКИ...

Поздрави,
Д

AcOrP написа:................. Така,че да идват турците да ни завземат и да се приключва,че ми писна!!!
А мен ко знаеш как ме е яд че навремето Хитлер е сглупил и е нападнал Русия .......... ся щеше да сме си горди шваби и да караме мотори без акцизи, а на 34-ките нямаше да знаеш какво е това ревезиране на окачване

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Така е колеги аз платих 114,5 за моята която е 95г.-по принцип се плаща по 0.80ст. на кон когато колата е над 100-коня плюс още някои друг лев според това коя година е колата.В наща държавица както всичко и данака за колата е наопаки -вместо за по нова кола да плащаме по малък данък а за по стара повече то е обратно ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как да стимулират хората да си махнат старите бараки.
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5