Да те удари полицай пред кат !!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ani0315 » 12 Мар 2009, 15:22

и аз :yes:

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 12 Мар 2009, 15:51

Ако тръгна да снимам как ми искът пари ще трябва да си купя проф. камера :mhihi: един даже ми разправяше един път: Ще почерпиш ли или да викам КАТ ама те докато дойдат ще закъснееш за работа
:censored: :wtf:
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Мар 2009, 15:58

Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Мечката играе според тоягата. Айде да се поразшуми за петдесетина случая, в която са ви поискали и не сте дали, и сте подали оплакване в прокуратурата - само при вида на портфейл КАТ-аджиите ще се дърпат на три метра, да не би случайно да им набутате нещо в ръцете... обаче всеки дава братче, и после псува, че милиционерите били некви си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 12 Мар 2009, 16:38

someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Мечката играе според тоягата. Айде да се поразшуми за петдесетина случая, в която са ви поискали и не сте дали, и сте подали оплакване в прокуратурата - само при вида на портфейл КАТ-аджиите ще се дърпат на три метра, да не би случайно да им набутате нещо в ръцете... обаче всеки дава братче, и после псува, че милиционерите били некви си.

Е колега ти не им ли даваш?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от ani0315 » 12 Мар 2009, 16:42

hemicharger написа:
Що им давате?

даваш на този който знае как да си поиска когато нямаш избор така се получават нещата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 12 Мар 2009, 16:43

ani0315 написа:
hemicharger написа:
Що им давате?

даваш на този който знае как да си поиска когато нямаш избор така се получават нещата

:yes:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Мар 2009, 17:17

hemicharger написа:
Що им давате?

Нито стотинка досега не е получил нито един КАТ-аджия от мен, а съм 12 години зад волана.
За последните три години имам три акта и трите съм си ги обжалвал, единият си го платих, а другите два ги отмени съдът.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 12 Мар 2009, 17:25

someone написа:
hemicharger написа:
Що им давате?

Нито стотинка досега не е получил нито един КАТ-аджия от мен, а съм 12 години зад волана.
За последните три години имам три акта и трите съм си ги обжалвал, единият си го платих, а другите два ги отмени съдът.

Е щом ти се занимава с бюрокрация...1000 пъти предпочитам на място да си платя "глобата" отколкото да се занимавам с опашки на КАТ, съдилища и адвокати! Но това си е мнение (тук визирам малки нарушения)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Мар 2009, 17:27

Набутвайте се като искате, аз една стотинка не съм дал няма и да дам, нито са ми искали някога, знам за хора, които търкаха наровете заради опити да "почерпят" полицаи; виждам, че ченгетата са корумпирани гъзове за много от вас, но внимавайте тази гледна точка да не ви изиграе лоша шега, когато попаднете на някой при който даването на пари не върви. :)
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Мар 2009, 17:44

темата не е за корупцията, а за как един гаден прост милиционер прави катастрофа по негова вина, изкарва жертвата виновен, опитва да му се заяжда и прави всичко възможно да го преебе по какъвто и да е начин без на практика да има каквато и да било причина за това. После защо никой не ги харесва ушевите :1:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Мар 2009, 18:22

Чак пък катастрофа :mhihi:Аз имам доста такива :roll: Няма да забравя като се учех да паркирам шкодака назаден как закачих като с кука рег. номера на жигулата на съседа :uups: Голям сеир-тикам мойта, обаче не може да се откачи, добре, че човека излезе пич пък и тя беше работна кола, виж за мерцедеса са по- осторожни ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Мар 2009, 19:03

Има един лаф: "Нямало какво да прави и станал полицай" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Мар 2009, 19:48

hemicharger написа:Е щом ти се занимава с бюрокрация...1000 пъти предпочитам на място да си платя "глобата" отколкото да се занимавам с опашки на КАТ, съдилища и адвокати! Но това си е мнение (тук визирам малки нарушения)

Затова сме на това дередже... с такова мислене далече ще стигнем...
а за катаджиите: искали... като има кой да ги учи, ще искат... иначе тях ги псуваме.
П.С. Много съм съгласен с колегата someone, така се прави в белите държави.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Мар 2009, 6:22

След всяка тема за нагло и грубо отношение на полицията започват едни дискусии от които става ясно, че полицията не е виновна , а гражданите са виновни, защото нарушавали закона , защото давали подкуп, защото нямали съзнание на европейци и така нататък.Искам да попитам защитниците на родната полиция, кое е по-лесно- да накараме хората да се променят и да станат светци или да накараме полицията да си върши работата.Действията на полицията трябва да водят до спазването и уважаването на закона, а не действията на гражданите.Че полицията има сериозни проблеми е ясно на всички и е проблем на всички, а решението не е да се променят гражданите, а да се промени самата полиция.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 13 Мар 2009, 8:53

Член 304 от НК

(1) Който предложи, обещае или даде дар или каквато и да е облага на длъжностно лице, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.

чл.301 от НК
1) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.

Малко информация и да имате едно наум на пътя, както виждате, наказанията справедливо са еднакви за даващия и вземащия, защото и двете страни са еднакво виновни.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории