Да те удари полицай пред кат !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Ако тръгна да снимам как ми искът пари ще трябва да си купя проф. камера
един даже ми разправяше един път: Ще почерпиш ли или да викам КАТ ама те докато дойдат ще закъснееш за работа

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Мечката играе според тоягата. Айде да се поразшуми за петдесетина случая, в която са ви поискали и не сте дали, и сте подали оплакване в прокуратурата - само при вида на портфейл КАТ-аджиите ще се дърпат на три метра, да не би случайно да им набутате нещо в ръцете... обаче всеки дава братче, и после псува, че милиционерите били некви си.
Що им давате?
Мечката играе според тоягата. Айде да се поразшуми за петдесетина случая, в която са ви поискали и не сте дали, и сте подали оплакване в прокуратурата - само при вида на портфейл КАТ-аджиите ще се дърпат на три метра, да не би случайно да им набутате нещо в ръцете... обаче всеки дава братче, и после псува, че милиционерите били некви си.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Е колега ти не им ли даваш?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
даваш на този който знае как да си поиска когато нямаш избор така се получават нещатаhemicharger написа:someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
ani0315 написа:даваш на този който знае как да си поиска когато нямаш избор така се получават нещатаhemicharger написа:someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
hemicharger написа:someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Нито стотинка досега не е получил нито един КАТ-аджия от мен, а съм 12 години зад волана.
За последните три години имам три акта и трите съм си ги обжалвал, единият си го платих, а другите два ги отмени съдът.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
someone написа:hemicharger написа:someone написа:Ма те искат пари, щото им давате, бе!
Що им давате?
Нито стотинка досега не е получил нито един КАТ-аджия от мен, а съм 12 години зад волана.
За последните три години имам три акта и трите съм си ги обжалвал, единият си го платих, а другите два ги отмени съдът.
Е щом ти се занимава с бюрокрация...1000 пъти предпочитам на място да си платя "глобата" отколкото да се занимавам с опашки на КАТ, съдилища и адвокати! Но това си е мнение (тук визирам малки нарушения)
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Набутвайте се като искате, аз една стотинка не съм дал няма и да дам, нито са ми искали някога, знам за хора, които търкаха наровете заради опити да "почерпят" полицаи; виждам, че ченгетата са корумпирани гъзове за много от вас, но внимавайте тази гледна точка да не ви изиграе лоша шега, когато попаднете на някой при който даването на пари не върви. 

Никой не мое ма връне на селу!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
темата не е за корупцията, а за как един гаден прост милиционер прави катастрофа по негова вина, изкарва жертвата виновен, опитва да му се заяжда и прави всичко възможно да го преебе по какъвто и да е начин без на практика да има каквато и да било причина за това. После защо никой не ги харесва ушевите 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Чак пък катастрофа
Аз имам доста такива
Няма да забравя като се учех да паркирам шкодака назаден как закачих като с кука рег. номера на жигулата на съседа
Голям сеир-тикам мойта, обаче не може да се откачи, добре, че човека излезе пич пък и тя беше работна кола, виж за мерцедеса са по- осторожни 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
hemicharger написа:Е щом ти се занимава с бюрокрация...1000 пъти предпочитам на място да си платя "глобата" отколкото да се занимавам с опашки на КАТ, съдилища и адвокати! Но това си е мнение (тук визирам малки нарушения)
Затова сме на това дередже... с такова мислене далече ще стигнем...
а за катаджиите: искали... като има кой да ги учи, ще искат... иначе тях ги псуваме.
П.С. Много съм съгласен с колегата someone, така се прави в белите държави.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
След всяка тема за нагло и грубо отношение на полицията започват едни дискусии от които става ясно, че полицията не е виновна , а гражданите са виновни, защото нарушавали закона , защото давали подкуп, защото нямали съзнание на европейци и така нататък.Искам да попитам защитниците на родната полиция, кое е по-лесно- да накараме хората да се променят и да станат светци или да накараме полицията да си върши работата.Действията на полицията трябва да водят до спазването и уважаването на закона, а не действията на гражданите.Че полицията има сериозни проблеми е ясно на всички и е проблем на всички, а решението не е да се променят гражданите, а да се промени самата полиция.
- saleen
- старши ентусиаст
-
Член 304 от НК
(1) Който предложи, обещае или даде дар или каквато и да е облага на длъжностно лице, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
чл.301 от НК
1) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
Малко информация и да имате едно наум на пътя, както виждате, наказанията справедливо са еднакви за даващия и вземащия, защото и двете страни са еднакво виновни.
(1) Който предложи, обещае или даде дар или каквато и да е облага на длъжностно лице, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
чл.301 от НК
1) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
Малко информация и да имате едно наум на пътя, както виждате, наказанията справедливо са еднакви за даващия и вземащия, защото и двете страни са еднакво виновни.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4