БМВ-то ми забива
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ-то ми забива
В движение по надолнище когато спускам на скорост при първо подаване на газ понякой път забива за секунда и се оправя. БМВ-то е 320д 136к.с.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: БМВ-то ми забива
zlatim написа:В движение по надолнище когато спускам на скорост при първо подаване на газ понякой път забива за секунда и се оправя. БМВ-то е 320д 136к.с.
антифриз да си сменявал скоро??

Re: БМВ-то ми забива
xerial написа:zlatim написа:В движение по надолнище когато спускам на скорост при първо подаване на газ понякой път забива за секунда и се оправя. БМВ-то е 320д 136к.с.
антифриз да си сменявал скоро??
А накладките сменял ли си ги

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
V-max написа:да не ти е заминало жилото на газта ?
Потенциометъра сигурно имаш впредвид на старите баварки често здаваше багажа обаче просто спира да върви аз се досещам за какво ми говори той обаче дизеларките са така след като потдадеш гас рязко минава малко време докато напомпи турбината и така

- V-max
-
-
plamen_hh написа:V-max написа:да не ти е заминало жилото на газта ?
Потенциометъра сигурно имаш впредвид на старите баварки често здаваше багажа обаче просто спира да върви аз се досещам за какво ми говори той обаче дизеларките са така след като потдадеш гас рязко минава малко време докато напомпи турбината и таканещо от рода на една секунда
бъзиках се и аз , тя самата тема натам тръгна отначалото

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Относно антифриза - тука някакви подмятания има с надсмешка , та ако не е сменявам от как е кола (което е абсолютно вероятно,ако е от Италия) и вътре не е антифриз вече ами някакво лигаво подобие е :Със сигурност колата ще забие муцуната при по рязко подаване на газ! На мои близки колите забиваха муцуната ... след смяна и промивка и пълнене с нов антифриз вода или каквото там щете има осезаема промяна!!
А колегата Пламен според мен говори за така наречената Турбо дупка при която не би трябвало да забие муцуна а просто да отнеме малко време от момента на настъпване на газта до наистина развъртането на турбината и това е нормално особено за колите които ние караме.
А колегата Пламен според мен говори за така наречената Турбо дупка при която не би трябвало да забие муцуна а просто да отнеме малко време от момента на настъпване на газта до наистина развъртането на турбината и това е нормално особено за колите които ние караме.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2