Фотьойли, предни

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Фотьойли, предни

Мнение от Peicho » 11 Мар 2009, 21:09

Колеги, имам тук едно предложение. Понеже смених мебелировката в колата та ще ми останаха в повече предните седалки. Въпросните седалки са меко казано много хубави-тапицерията е като на нова кола. Та мисълта ми е-ако на някой са му скъсани и амортизирани предните седалки може да се възползва от моето предложение - да ги вземе и да си освежи интериора. Пари не искам, който ги отнесе може да почерпи с нещо-едни бонбони и кутия Давидов, че такива пуша, например:) Цвета на седалките е в добре познатия ни антрацит (демек тъмносиви), снимки просто няма смисъл да пускам, забележка нямат. Единствено съм махнал подлакътниците, тъй като те отидоха на новия ми салон.
С куриери нямам време и желание да се занимавам, така че май ще са за колега от София.
Моля от предложението ми да се възползва само, който наистина има нужда. Не ми пишете лични, моля пишете в темата.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 11 Мар 2009, 22:31

Zubcho написа:
Andriu написа:Evala kolega ;) nqmam dumi....
Pisha ot gsm-ma, zatova otnovo sym pisal na latinski.

Новите ГСМ софтуери нямаха ли кирилица??? То моя не е много нов 2005г. а мога да пиша на кирилица. Оправи си телефона брат :)

седалките са за мен колега, в събота ще идвам до софия ;) на лично ще се разберем как да ги взема.

ОФФ : зъбчо, не се сърди на човека, има телефони които не поддържат да пишат на БГ, независимо от това че са с БГ меню, аз лично пиша и от PSP там също няма кирилица ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Мар 2009, 22:42

Колегата ако се откаже и аз имам интерес . Зимата с тая кожа измръзнах . Задни имам .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Мар 2009, 22:44

klintan66 написа:Колегата ако се откаже и аз имам интерес . Зимата с тая кожа измръзнах . Задни имам .

Шефе ти искаш да махаш кожените седалки ли???? Нямат ли подгрев? Ако си решил да махаш кожата и имат подгрев да правим бартер ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Мар 2009, 22:51

Нямат подгрев , търсих реотани да сложа но не намерих. Иначе салона ми е бижу.И цяла зима на възглавничка ,че студено на органите :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 11 Мар 2009, 23:11

Turbo_Ted написа:
Zubcho написа:

Новите ГСМ софтуери нямаха ли кирилица??? То моя не е много нов 2005г. а мога да пиша на кирилица. Оправи си телефона брат :)

седалките са за мен колега, в събота ще идвам до софия ;) на лично ще се разберем как да ги взема.

ОФФ : зъбчо, не се сърди на човека, има телефони които не поддържат да пишат на БГ, независимо от това че са с БГ меню, аз лично пиша и от PSP там също няма кирилица ;)

Ти пръв писа, така че можеш да ми звъннеш утре да се разберем. Телефона ще ти го пратя на лично. Дано да дойдеш по-рано, тъй като не знам до колко ще работи сервиза където се намират. Имай предвид, че ще мога да изляза от офиса само в обедната почивка. Ако не звъннеш до утре вечерта, седалките ще отидат в следващия колега, който ги пожела...
И колеги, моля, не си лафете по други поводи в тази тема!

кандидат ентусиаст
Аватар

2

Мнение от bbratcheda » 12 Мар 2009, 7:54

следващият съм аз :) , ако не ги вземе колегата по-горе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 12 Мар 2009, 8:54

хехехе.... дам без подгрев кожата е приключение зимата.... аз за щастие нямам този проблем :mhihi: :mhihi:
иначе може размяната да стане на наща скромна ремонт срещица таман да видим седалките и доволния копувач и продавач :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 12 Мар 2009, 9:25

След ремонта ако Ви остане една ХУБАВА, със ЗАПАЗЕНА тапицерия седялка ще помоля да уведомите. Едната ми седялка много се опърпа ...
Ще следя темата

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 12 Мар 2009, 10:54

Peicho написа:
Turbo_Ted написа:
Zubcho написа:

Ти пръв писа, така че можеш да ми звъннеш утре да се разберем. Телефона ще ти го пратя на лично. Дано да дойдеш по-рано, тъй като не знам до колко ще работи сервиза където се намират. Имай предвид, че ще мога да изляза от офиса само в обедната почивка. Ако не звъннеш до утре вечерта, седалките ще отидат в следващия колега, който ги пожела...
И колеги, моля, не си лафете по други поводи в тази тема!

телефона не съм ти го получил на лично :confused:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 12 Мар 2009, 11:09

За сега е колегата Turbo_Ted на ред. Ако той не ги вземе-ще пиша.
Имам и разделяемите задни седалки. При тях случая е същия.

кандидат ентусиаст
Аватар

2

Мнение от bbratcheda » 12 Мар 2009, 12:52

аз още съм в играта. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 12 Мар 2009, 19:50

Хихи много търсещи. И моята шофьорска стана на мармалад, така че ако изпадне отнякъде една седалка съм готов да я отнеса. Айде на ремонтната среща на Фестивална да се видим.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 12 Мар 2009, 19:53

Pavlinius написа:Хихи много търсещи. И моята шофьорска стана на мармалад, така че ако изпадне отнякъде една седалка съм готов да я отнеса. Айде на ремонтната среща на Фестивална да се видим.

..... спазвай ред :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 12 Мар 2009, 21:47

Предните седалки засега са запазени за колегата Turbo_Ted, който би трябвало да ги вземе в събота, ако ли не, който е на ред..

Следваща

Назад към E34