ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
33k написа:Евала на пистата имаше само едно търновско бмв дето му пушеха гумите както трябва.. всичко друго семкаджии, някой вече порастнали.. тази неделя ко ще праим![]()
Да не е едно сиво с регистарионен номер ВТ5602АК

За неделя предлагам на далга лъка да се съберем
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
MoToRsPoRtS_VT написа:Asterix написа:MoToRsPoRtS_VT написа:...
Извън темата: Абе приятел, интерестно ми е - не ти ли е неудобно, от общо 6 мнения, в 3 да присъства думата "семкаджия". Малко от скоро идваш за да прецениш кой е семкаджия, кой е карач и т.н. Книжката ти има ли Една година, че караш така сам ?![]()
Марто не искам да се заяждам,но явно не ме познаваш достатачно добре.Това че имам книжка от 2 години не казва че немога да карам,а имам само 14 000км без книжкаТака че.....Относно думата "семкаджия" :Просто си личи кадето и да се съберем кой кара и кои е семкаджия.А хората във ВТ който карат са малко повярвай ми,а и май забрави бежавото комби което раздавше правосъдие цяло лято на червена звезда заедно със синята 2105.През 2007 съм репупликански шампион на писта и втори на балканския шампионат,а и не съм от тези който мама и тати им копуват бмв и им зареждат бензин.Смятам че за моята възраст съм направил две доста добри коли ИЗЦЯЛО САМ(специално за мерцедеса гарантирам че няма друг такъв).Е ако на това му викате семкаджия ............
http://vbox7.com/play:f9df93bb
http://vbox7.com/play:0d844c38
http://vbox7.com/play:0360fb9e
колега, аз пък да те светна, че истинските карачи, отдавна не идват по нашите сбирки...
п.с:и не в тоя форум трябва да се демонстрира такова самочувствие!!!тук сме, не да се изкарваме кой какъв е и какво е направил....не това ни е обединило!!!!
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
mitak_88 написа:MoToRsPoRtS_VT написа:Asterix написа:MoToRsPoRtS_VT написа:
колега, аз пък да те светна, че истинските карачи, отдавна не идват по нашите сбирки...
п.с:и не в тоя форум трябва да се демонстрира такова самочувствие!!!тук сме, не да се изкарваме кой какъв е и какво е направил....не това ни е обединило!!!!
Колкото и да ми е неприятно да го спомена...., много си прав колега!
Малко го губя смисъла за провеждане на сбирки с цел - "големите карачи" да се покажат пред "семкаджиите"... Поне едно 4-5 BMW-та от Горна се загубиха точно поради тая причина - вместо да се съберем, да се видим, да се почерпим...., да полафим, върху болната за всички ни тема - БМВ, изродихме хубавите стари сбирки в една смешна показност, в едни безсмислени мероприятия по улиците на града...
Адски много се кефех на всяка една сбирка организирана от Марто! Ноо...., за жалост всичко свърши отдавна...
Как да е, живи и здрави да сме всички..., другото не е с толкова голямо значение

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- vako_ludiq
- кандидат ентусиаст
-
колеги колеги никога в Търново няма да има сбирки като ж другите градове защото вместо да сме единни ,то постоянно тоя бил такав онаия-онакав тря единство,
а то го няма.и аз по рани идвах ама сега вече с тея караници.........

.
момчета няма никакав смисал от тея караници събираите си се и си правете веселото няма никакав смисал да се правите на вижте ме кой съм аз.BMW са си всичко не се карайте
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Айде стига сте се дъвкали,ако някой има нещо да казва на някой мястото е Неделя 15.03-15:00ч на Дълга Лъка 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Transportera написа:Айде стига сте се дъвкали,ако някой има нещо да казва на някой мястото е Неделя 15.03-15:00ч на Дълга Лъка

- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
аз ще ти кажа кво ше става и без да ходя се саберат мах 30 4овека 5-6 ще праят шоуто другата 4аст семкажи и сиржииDTN написа:КОЛЕГИ КО СТАНА КАКВО щЕ СЕ ПРАВИ В НЕДЕЛЯ?????????????
ЩЕ РАЗЦЕПИМ ЛИ НЯКАДЕ??????????

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Мога само да ви кажа че Вилян днеска РАЗПИЛЯ където се бяхме сабрали.. направи уникалното шоу което никой друг до сега не го е правил!
http://vbox7.com/play:705809d7 Май не му личи че от скоро има книжка ако небеше той,Ицака с черното бмв Е46 и Светльо Винкела с черната Е30 щеше да е поредната скучна сбирка

http://vbox7.com/play:705809d7 Май не му личи че от скоро има книжка ако небеше той,Ицака с черното бмв Е46 и Светльо Винкела с черната Е30 щеше да е поредната скучна сбирка

Последна промяна Yed на 15 Мар 2009, 23:37, променена общо 4 пъти
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring