ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- MoToRsPoRtS_VT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 240 Бавно През Града
- Детайли за колата: Е30 318 Coupe;190e 3.2
Да Знаете че това-"ШОУТО ПРИКЛЮЧВА,ТРЪГВАЙТЕ СИ"беше уловка!!!След 20мин ни пуснаха,и раздрахме асфалта
Даже пуснаха да карат и такива който не са записани за участие!!!

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- Bmw 335biturbo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Интересува ме, кой със сигурност ще е на Плевен. И кой кога ще ходи - кой за двата дена, кой за един.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
дайте да се организираме за Плевен да тръгним в събота сутрин заедноAsterix написа:Интересува ме, кой със сигурност ще е на Плевен. И кой кога ще ходи - кой за двата дена, кой за един.
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
VT5602AK написа:дайте да се организираме за Плевен да тръгним в събота сутрин заедноAsterix написа:Интересува ме, кой със сигурност ще е на Плевен. И кой кога ще ходи - кой за двата дена, кой за един.
Това е целта. Да се види кой ще ходи и след това да се координира - потегляне - събота, потегляне - неделя.
- MoToRsPoRtS_VT
- кандидат ентусиаст
-
Не вярвам да имат клип JORI.Удара беше в събота,а семкаджийте и чесачите с апаратчетата дойдоха в неделя.А за ПЛЕВЕН предлагам да се чкаме събота към 06:00 на ПЕТРОЛ.Техничеките прегледи на автомобилите започват в 07:30 на пистата.jori написа:Някой има ли клип с удара на субарото.
P.S.-Да напомня тези които мислят да участват в някои от класовете,че задължително трябва да имат ПОЖАРОГАСИТЕЛ(закрепен със стойка)до пасажерското място и ЗДРАВО ЗАКРЕПЕН АКУМОЛАТОР (cъс изолирана плюсова клейма)

- MoToRsPoRtS_VT
- кандидат ентусиаст
-
Asterix написа:MoToRsPoRtS_VT написа:...
Извън темата: Абе приятел, интерестно ми е - не ти ли е неудобно, от общо 6 мнения, в 3 да присъства думата "семкаджия". Малко от скоро идваш за да прецениш кой е семкаджия, кой е карач и т.н. Книжката ти има ли Една година, че караш така сам ?![]()
Марто не искам да се заяждам,но явно не ме познаваш достатачно добре.Това че имам книжка от 2 години не казва че немога да карам,а имам само 14 000км без книжка

http://vbox7.com/play:f9df93bb
http://vbox7.com/play:0d844c38
http://vbox7.com/play:0360fb9e
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аре спрете се вече че заради вас ще заключат темата...има си ЛС за тая работа..спазвайте правилата и пишете което се отнася за сбирки Велико Търново...
Аз със сигурност може в неделя(Плевен) да дойда...все пак има време до тогава!!!
Аз със сигурност може в неделя(Плевен) да дойда...все пак има време до тогава!!!
.
евала на момчетата от велико търново имате голям потенциял мн се радвам като идвам да ви гледам радвате хипер много браво за което

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Евала на пистата имаше само едно търновско бмв дето му пушеха гумите както трябва.. всичко друго семкаджии, някой вече порастнали.. тази неделя ко ще праим