Интересна идея за преден лип
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
E30_M_Tech_ll написа:то ако тая кола от снимката дето аз съм пуснал е съсипана тогава не знам всички е30 кви са ....
Колега май не си разбрал смисъла т'ва кадето го написах или просто се закачаш с мен

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
разбрах смсиъла на това което си написал и вобще не се заяждам с теб ...
но май аз останах недоразбран...
по принцип си прав е всеки има право да прай квот иска с колата си за да му хареса на него...
но този коментар беше излишен тук защото няма нищо общо с тази кола която аз сум пуснал... тя е една от най-добрите изчистени е30 ки които съм виждал и е далеч от това да се харесва само на собственика си.... по скоро на пръсти се бряот хората дето нещо да не им харесва в нея.... колата е уникална....
по принцип си прав е всеки има право да прай квот иска с колата си за да му хареса на него...
но този коментар беше излишен тук защото няма нищо общо с тази кола която аз сум пуснал... тя е една от най-добрите изчистени е30 ки които съм виждал и е далеч от това да се харесва само на собственика си.... по скоро на пръсти се бряот хората дето нещо да не им харесва в нея.... колата е уникална....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- redfire8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: все още нищо
- Мечтае да кара: e30 m3
аз съм за 
напълно те подкрепямразбрах смсиъла на това което си написал и вобще не се заяждам с теб ...

- n1nja
- Потребител
-
- Кара: e91 325d, E39 M5
не е идеално лоша
бтв а къде и са мигачите?

бтв а къде и са мигачите?

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
E30_M_Tech_ll написа: колата е уникална....
100% съм съгласен с това твърдение ,но как да го кажа ....
точно за тази кола е излишно... тва си е мое мнение и пак казвам 4е бих си сложил такова ама аз не сам М Т 2... ако бях с пъркет най вероятно не бих си сложил....

п.п. макар и така да ми харесва ... малко мн противоречиво ма дано си ми хванал смисала ....

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
ми аз отдавна се чудя кво да измисля дето да издържа на ниска кола и бг пътища и говорих с колегата shondy,които беше слагал на неговата от поло,но това ми се стори по труден вариянт,тогава в Е30.bg видях един колега които беше сложил такъв лип но го беше закрепил към оригиналния,а не към самата престилка,което ми се стори кофти вариянт щото така могат да откраднат и двата липа едновременно
та самия лип е от голф3 тесния нож се води(от гого мото е 22лева комплекта)и никъде не пише на него че е от VW
горе щипките не пасват грам с наще,затова част от пластмасата за щипките се отстранява,каква част можете да видите като се наложи ножа на престилката и вече захващането секи си преценява дали ще с болтчета или с видии
но слагането отнема около 3 4аса щото аз нямам ток в гаража и за сяка пластмаска я режех в нас докато го напасна никъде да не опира и да ляга плътно иначе може доста по бързо да се направи
та самия лип е от голф3 тесния нож се води(от гого мото е 22лева комплекта)и никъде не пише на него че е от VW

горе щипките не пасват грам с наще,затова част от пластмасата за щипките се отстранява,каква част можете да видите като се наложи ножа на престилката и вече захващането секи си преценява дали ще с болтчета или с видии
но слагането отнема около 3 4аса щото аз нямам ток в гаража и за сяка пластмаска я режех в нас докато го напасна никъде да не опира и да ляга плътно иначе може доста по бързо да се направи
- E30_M_Tech_ll
-
-
и аз смятах да го пускам това от голф 3 ама викам айде че съвсем ще стане скандал....
инъче на мен ми харесва как е станало.... определено за тия пари нищо по добро не може да се измисли....да не говорим че това голфското може да се отреже тази по долната ччаст и да стане като оргиналния на е30 ката .... 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Що не си купите по един голф и да си го киприте ... моята е30, не е кой знае кво, даже си е доста зле... ама такива истории с голфови и пасатови липове и т.н................... циганиика малко , както се каза по горе , по добре стъклопластов мтехник от колкото голфово липче
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
това за голфовете просто е смешно кво голфа не е кола ли???
ще кажеш че са малко мега накичените е36ци!!!!
няма смисъл да се спори секи си преценява,естествено че наи хубаво е оригиналното,ако имаше на магазина IS-ов лип дето да не струва колкото нечия месечна заплата или мтехник пакети по скъпи от колите ни
сички щяхме да караме с оригинални бмв пакети ама истината е че няма!!!!
п.с надявам се с това споровете да приключат на които му харесва да си слага на които не здраве да е
ще кажеш че са малко мега накичените е36ци!!!!
няма смисъл да се спори секи си преценява,естествено че наи хубаво е оригиналното,ако имаше на магазина IS-ов лип дето да не струва колкото нечия месечна заплата или мтехник пакети по скъпи от колите ни
сички щяхме да караме с оригинални бмв пакети ама истината е че няма!!!!
п.с надявам се с това споровете да приключат на които му харесва да си слага на които не здраве да е

- E30_M_Tech_ll
-
-
и аз не харесвам голфовете но кво лошо има да си ползваш липчето? като не ти харесва дай 200 лева и си купи оргиналдъ да ти я свалят след една седмица.... за мтехника стъкллопластивя да не би да струва 22 лв? там ти трябват минимум 100 лв с боядисването..... инъче то е ясно че от оргиналното няма по хубаво но това е един не лош вариянт
между другото някъде бях гледал е30 пак със лип от голф 3 ама от ГеТеИ широката лайсна хаха
и беше станало пак доста добре
отделно на страна че оргиналния лип на е30ката двойния стоп е досущ като тоя на гти-то...
между другото някъде бях гледал е30 пак със лип от голф 3 ама от ГеТеИ широката лайсна хаха

отделно на страна че оргиналния лип на е30ката двойния стоп е досущ като тоя на гти-то...

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Въпрос с повишена трудност към всички:
Къде са му мигачите, на този с липа от Пасат?
Иначе идеята е добре, на мен лично ми допада.
Къде са му мигачите, на този с липа от Пасат?

Иначе идеята е добре, на мен лично ми допада.

- Illusion
- Бургаското явление
-
Azidaha написа:Въпрос с повишена трудност към всички:
Къде са му мигачите, на този с липа от Пасат?![]()
Отзад.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4