Реле за помпата в резервоара
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Мите,Стояне за генералното решение на проблема ви съветвам да се обърнете към колегите динозаб и предел._65536_kb_sec_ написа:аз много неща имам ама бензин нема
П.с . Стояне това за мултицета беше шега към Дани.
Днес извадих маркуча от филтера до гнп ,давам контакт -и не протече нафта(една две капки).Ако в нещо се съмнявате аз съм готов.Може би и аз да имам нещо запушено (ако има е в резервоара)или истината се крие в поста на Венци.
Успех
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
Здравейте колеги. Пишете какво стана с колата дали успехте да оправите този топал старт, че и аз имам същия проблем и мисля тия дни да я разхварлям като се постопли. Защо се съмняваш в управлението на помпата - тя трябва ли да работи наистина при стартирането на горещ мотор. Да не би да имаш проблеми с дюзи, помпата или верига
King Regards, 0888 750 222
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ми аз им казах да проверят на релето на 8-ми крак дали идва постоянен + и тогава да се захващат с "управлението". а и също да "видят" дали от 2-ри крак на релето до 23 - ти бушон има връзка
А помпата работи (каза Митко) но не се пуска с колата, само принудително...

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
predel написа:Ми аз им казах да проверят на релето на 8-ми крак дали идва постоянен + и тогава да се захващат с "управлението". а и също да "видят" дали от 2-ри крак на релето до 23 - ти бушон има връзка
Помпата работи безодказно. Но немога и немога да я подкарам.
Ще трябва да се ходи в Дару Кар ма там ще ми разбият от пари.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
6-тата свещ пробва ли да смениш
и кабелчето към нея е също много важно
пробвай се преди да ходиш в дару защото там като ги знам какви самодейци са .....
и кабелчето към нея е също много важно
пробвай се преди да ходиш в дару защото там като ги знам какви самодейци са .....

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ванка, честно да ти кажа преди 5 дни пак бях два дни в бокса и отворих резервоара и изкарах помпата - човек замалко да повърна - от резервоара изкарах един голям черен сопол (желе), което беше застанало на цедката на помпата и беше запушило всичко и на всичкото отгоре акумулатора ми падна от въртене
- зареждах акумулатор и чистих резервоар...
Преди процедурата помпата грам нафта не ми качваше

Сигурно и при мен е така ,ма ме страх да го отворя резервоараWenzy написа:Ванка, честно да ти кажа преди 5 дни пак бях два дни в бокса и отворих резервоара и изкарах помпата - човек замалко да повърна - от резервоара изкарах един голям черен сопол (желе), което беше застанало на цедката на помпата и беше запушило всичко и на всичкото отгоре акумулатора ми падна от въртене- зареждах акумулатор и чистих резервоар...

- predel
- ентусиаст
-
Небой се Ванка, аз го отварях 2 пъти на път от Петрич към Монтана и още съм жив

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
И мойта цедка беше по същия начин задръстена също и самата помпа но уви след почистването тя не тръгна
трябва да я чукнеш за да завърти и ручи та се нетрае.Както и да е като се затопли хубаво времето ще се сваля целия резервоар хубаво чистене ,нова помпа вътре качване и пей сърце.И повече ментак нафта цъ само от бензиностанция макар че и там не е гаранция кво ще ми сипят 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dinozab написа:И мойта цедка беше по същия начин задръстена също и самата помпа но уви след почистването тя не тръгнатрябва да я чукнеш за да завърти и ручи та се нетрае.Както и да е като се затопли хубаво времето ще се сваля целия резервоар хубаво чистене ,нова помпа вътре качване и пей сърце.И повече ментак нафта цъ само от бензиностанция макар че и там не е гаранция кво ще ми сипят
безмислено е да наливаш на бензиностанция. Просто използвай тензухче.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Дани, щом и трябва почукване значи има съпротивление в нея ....
Прибери си я във вас в един лиген с 5 кила бензин и я остави да се кисне ден два, като от време - навреме я вадиш да я изтръскаш да падат боклуците ..... тва ми дойде на главата - поне няма да навреди.
Прибери си я във вас в един лиген с 5 кила бензин и я остави да се кисне ден два, като от време - навреме я вадиш да я изтръскаш да падат боклуците ..... тва ми дойде на главата - поне няма да навреди.
- predel
- ентусиаст
-
Абе - от опит... щом тръгва с почукване.. нема да я бъде много... така прави и при износени четки...

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:Дани, щом и трябва почукване значи има съпротивление в нея ....
То хубаво ма ме съмнява да стане щото като тръгне да върти ручи самата помпа не е както преди да жужи леко като работи абе карай за 100лв толкова 2 години

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
63 мнения