ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 09 Мар 2009, 16:57

cable написа:Лепете ги с силикон, с покси-пол не става, не издържа на температурните амплитуди и пак ги взимат - лично съм го опитал.

Силикона не е достатъчно здрав колега,първия път ги бях лепил със силикон и ми ги свиха,после ги залепих с монтажен кит на бизон и няма мърдане,счупиха едното,платиха ми го в армеец-50 кинта и не са барали повече,лепете си и лайсните ако имате парктроник,че изгорях с едни лайсни на е39 :confused:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от kikdown » 09 Мар 2009, 17:02

ЩЕ ти намалее бизнеса бре- после как ще ти носят огледала и датчици за парктроници-няма да имаш доставки........ :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 09 Мар 2009, 17:17

kikdown написа:ЩЕ ти намалее бизнеса бре- после как ще ти носят огледала и датчици за парктроници-няма да имаш доставки........ :D

Ти не се притеснявай за това колега,притеснявай се да не ти намалее главата ако те набарам,няколко пъти те предупредих да не ме обвиняваш неоснователно,несправедливо,безпричинно,прекалихте вече със селяндурските си и смешни нападки към мен ;)
Последна промяна TheKiller на 09 Мар 2009, 17:29, променена общо 1 път
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheKiller » 09 Мар 2009, 17:36

Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане :D
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 09 Мар 2009, 20:23

Тая тема нещо набъбна и то не по темата:) Я да питам някой мислил ли ако се залепят тези огледала после как се свалят, за да се смени евентуално? Здрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 09 Мар 2009, 20:41

Колеги не се караите,момченцето взело огледалцата и емблемата се върна и за предната емблема,стар познайник на 6 районно, пипал е в този район,руски паметник,5 кюшета,пирогов и цар борис 3,казва се владимир димитров , малко е понабид но може да го посетите в 6 районо за да му стиснете ръцете защото до като яде бой от 4 човека освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.Успех колеги
Вкарайте и вие по едно лайно осакатено в клетката.
И бъдете ловци, те винаги се връщат!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 09 Мар 2009, 20:58

Евала колега , защо не ме изжика както съм бесен щях да го накарам да си изяде ку.а .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 09 Мар 2009, 23:40

chegevara1 написа:Колеги не се караите,момченцето взело огледалцата и емблемата се върна и за предната емблема,стар познайник на 6 районно, пипал е в този район,руски паметник,5 кюшета,пирогов и цар борис 3,казва се владимир димитров , малко е понабид но може да го посетите в 6 районо за да му стиснете ръцете защото до като яде бой от 4 човека освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.Успех колеги
Вкарайте и вие по едно лайно осакатено в клетката.
И бъдете ловци, те винаги се връщат!!!

Успя ли да си възстановиш частите или вече са заминали ?
Иначе поздравления за акцията.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

Мнение от chegevara1 » 10 Мар 2009, 14:44

Въстановяване надали сте има скоро
но пак сте се радвам ако ми ги върнат
но поне вече му знаем физиономята на човечето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 10 Мар 2009, 17:59

chegevara1 написа:.....освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.

А каза ли от кого са му ПОРЪЧКИТЕ,защото аз мисля,че това е много важно!?

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 10 Мар 2009, 18:03

Браво колега, за това говорим. Само ако му имаше и една снимка да сложиш, че като го видим да го поздравяваме :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 10 Мар 2009, 18:15

е супер. а как го и3дебна ако не е тайна? цяла ноЩ гледа колата или как :roll: ?
:bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 10 Мар 2009, 19:46

:yes: :clap: Натърти ли го яката? Ръчичка, краче...?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 10 Мар 2009, 20:02

TheKiller написа:Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане :D

твърдо заставам зад колегата който на няколко пъти ми помага като съм на зор и то все за трудни за намиране и скъпи неща така че ако обичате не го обиждайте точно момче е и е доста коректен който е работил с него знае че е стабиляга а относно кражбите по колите не се правете на свети води ненапити всички защото тия поръчки идват точно от такива като вас собственици на бмв-та които не им се дават пари след някое птп или застрахователна измама за нови неща и така е по лесно да дадете някой лев на някой мишок или наркоман и да ви достави необходимито така че не обиждайте момчето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 10 Мар 2009, 21:39

anzak написа:
TheKiller написа:Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане :D

твърдо заставам зад колегата който на няколко пъти ми помага като съм на зор и то все за трудни за намиране и скъпи неща така че ако обичате не го обиждайте точно момче е и е доста коректен който е работил с него знае че е стабиляга а относно кражбите по колите не се правете на свети води ненапити всички защото тия поръчки идват точно от такива като вас собственици на бмв-та които не им се дават пари след някое птп или застрахователна измама за нови неща и така е по лесно да дадете някой лев на някой мишок или наркоман и да ви достави необходимито така че не обиждайте момчето
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E39