ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
cable написа:Лепете ги с силикон, с покси-пол не става, не издържа на температурните амплитуди и пак ги взимат - лично съм го опитал.
Силикона не е достатъчно здрав колега,първия път ги бях лепил със силикон и ми ги свиха,после ги залепих с монтажен кит на бизон и няма мърдане,счупиха едното,платиха ми го в армеец-50 кинта и не са барали повече,лепете си и лайсните ако имате парктроник,че изгорях с едни лайсни на е39

/// 6>4

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
kikdown написа:ЩЕ ти намалее бизнеса бре- после как ще ти носят огледала и датчици за парктроници-няма да имаш доставки........
Ти не се притеснявай за това колега,притеснявай се да не ти намалее главата ако те набарам,няколко пъти те предупредих да не ме обвиняваш неоснователно,несправедливо,безпричинно,прекалихте вече със селяндурските си и смешни нападки към мен

Последна промяна TheKiller на 09 Мар 2009, 17:29, променена общо 1 път
/// 6>4

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане 

/// 6>4

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Колеги не се караите,момченцето взело огледалцата и емблемата се върна и за предната емблема,стар познайник на 6 районно, пипал е в този район,руски паметник,5 кюшета,пирогов и цар борис 3,казва се владимир димитров , малко е понабид но може да го посетите в 6 районо за да му стиснете ръцете защото до като яде бой от 4 човека освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.Успех колеги
Вкарайте и вие по едно лайно осакатено в клетката.
И бъдете ловци, те винаги се връщат!!!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
chegevara1 написа:Колеги не се караите,момченцето взело огледалцата и емблемата се върна и за предната емблема,стар познайник на 6 районно, пипал е в този район,руски паметник,5 кюшета,пирогов и цар борис 3,казва се владимир димитров , малко е понабид но може да го посетите в 6 районо за да му стиснете ръцете защото до като яде бой от 4 човека освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.Успех колеги
Успя ли да си възстановиш частите или вече са заминали ?
Иначе поздравления за акцията.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Въстановяване надали сте има скоро
но пак сте се радвам ако ми ги върнат
но поне вече му знаем физиономята на човечето
но пак сте се радвам ако ми ги върнат
но поне вече му знаем физиономята на човечето
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
chegevara1 написа:.....освен че каза че имал такива поръчки друго не се оправда.
А каза ли от кого са му ПОРЪЧКИТЕ,защото аз мисля,че това е много важно!?
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Браво колега, за това говорим. Само ако му имаше и една снимка да сложиш, че като го видим да го поздравяваме 

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
TheKiller написа:Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане
твърдо заставам зад колегата който на няколко пъти ми помага като съм на зор и то все за трудни за намиране и скъпи неща така че ако обичате не го обиждайте точно момче е и е доста коректен който е работил с него знае че е стабиляга а относно кражбите по колите не се правете на свети води ненапити всички защото тия поръчки идват точно от такива като вас собственици на бмв-та които не им се дават пари след някое птп или застрахователна измама за нови неща и така е по лесно да дадете някой лев на някой мишок или наркоман и да ви достави необходимито така че не обиждайте момчето
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
anzak написа:TheKiller написа:Евалата колеги,аз съм най големия крадец и престъпник и ви дебна колите по форума да ви крада огледалата за кирливите 20-30лв.... жалко за вас ако си мислите така,мен хич не ми дреме да ви кажа честно,бачкам си в сервиза,взимам някакви пари на месец и взимах разни дреболии на безценица да докарвам някой лев допълнително като остават от сервиза,това е българина,много обича да плюе без да знае нищо,грозна картинка,направо съм потресен от вашия начин на мислене,предложих да докажа произхода им,както съм писал и в другата тема (сигурно и повечето плюещи и бълващи ла*на дори не са го прочели),но всеки си мълчи и плюе,щото така е най-лесно,да се оплюват хората...жалка история,но все пак живеем в България,всеки ден ми го припомнят подобни ситуации,тук просто народа няма да си промени никога манталитета каквото и да стане
твърдо заставам зад колегата който на няколко пъти ми помага като съм на зор и то все за трудни за намиране и скъпи неща така че ако обичате не го обиждайте точно момче е и е доста коректен който е работил с него знае че е стабиляга а относно кражбите по колите не се правете на свети води ненапити всички защото тия поръчки идват точно от такива като вас собственици на бмв-та които не им се дават пари след някое птп или застрахователна измама за нови неща и така е по лесно да дадете някой лев на някой мишок или наркоман и да ви достави необходимито така че не обиждайте момчето

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4