Смяна на дисковете с Брембо?Питания?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Смяна на дисковете с Брембо?Питания?
Здравейте,колеги да Ви питам понеже ми предстой смяна на предните дискове,мога ли да сложа Brembo Max?И ако да,какви накладки за тях?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Brembо Max,значи че на диска има или нерези,или допълнителни контролни отвори по него за следене износването на диска!!! Няма никакво отношение по въпроса с големината на диска( дебелина и диаметър)!!!
Сега въпроса за накладките е по-тегав!!! Ами аз карам със дискове и накладки ATE,обаче глдам Вие масово плющите Textar!!! Може и Pagid,или в много краен случай Remsa!!! Ferodo също са много добри (говоря за Premier и нагоре)
Във всички случай нови накладки !!!!
Сега въпроса за накладките е по-тегав!!! Ами аз карам със дискове и накладки ATE,обаче глдам Вие масово плющите Textar!!! Може и Pagid,или в много краен случай Remsa!!! Ferodo също са много добри (говоря за Premier и нагоре)
Във всички случай нови накладки !!!!
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
слагат текстар защото са по евтини като си купиш брембо грехота е да караш с калпави накладки и аз съм с АТЕ
а крайния резултат е
не би трябвало да имаш проблеми с монтажа на дискове колега

не би трябвало да имаш проблеми с монтажа на дискове колега

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
И аз съм с дискове ате и накладки ате 

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aко въобще има в България, ако чуеш за Lucas - не бягай, също много добра марка, Е34-ката комбито с такива спираше отлично и дисковете бяха гладки като бебешко дупе (т.е. не бяха надрани от твърди накладки) 

BMW only!
- Stoicho
- член на клуба
-
Аз така и не разбрах какви накладки да им сложа на Брембото?Искам нещо хубаво,а не евтино! 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Я колегите с по-голям опит да кажат кои накладки са най-меки,сега съм с некви само скърцат гадно и не свършват а свършва диска 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
GEORGIEV написа:Я колегите с по-голям опит да кажат кои накладки са най-меки,сега съм с некви само скърцат гадно и не свършват а свършва диска
текстар

- Stoicho
- член на клуба
-
Май след доста ровене и четене на поустовете,ще си взема текстар...чудя се дали и Ате не са добър избор ?!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти колеги, извинявам се че пиша тук карам Е34 и преди 3 дена смених 4 диска от тези:
http://www.otto-zimmermann.de/index.php ... Itemid=123
и си вземах накладки ATE, всичко си пасна но нещо не спира, бих казал
направо едвам се кара
Някой колеги говорят че им трябва време, около 50-300 км. за да си паснат. Какво е вашето мнение...
Предварително благодаря
http://www.otto-zimmermann.de/index.php ... Itemid=123
и си вземах накладки ATE, всичко си пасна но нещо не спира, бих казал
направо едвам се кара

Предварително благодаря
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2