Голям разход на газ, M10B18
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Голям разход на газ, M10B18
Здравейте!
Какъв може да е проблема за големия разход на газ?
Бутилката ми е 60 литра и за 300км, от които 150 извънградско, газта ми свърши? Това е около 20/100 газ?!?
На мен ми се струва доста голям разход, при положение че дори не съм я настъпвал много.
Какъв може да е проблема за големия разход на газ?
Бутилката ми е 60 литра и за 300км, от които 150 извънградско, газта ми свърши? Това е около 20/100 газ?!?
На мен ми се струва доста голям разход, при положение че дори не съм я настъпвал много.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Провери си като най-лесно свещите и въздушния филтър.А загрява ли си нормално.Зьщото моя също е М10b18 карам само на бензин и като бях с постоянно отворен термостат гореше ужасно много.
Колата си загрява нормално и си стои в работна температура, филтъра е нов.JoRkAtA_pld написа:Провери си като най-лесно свещите и въздушния филтър.А загрява ли си нормално.Зьщото моя също е М10b18 карам само на бензин и като бях с постоянно отворен термостат гореше ужасно много.
От свещи може ли да дава такъв разход?
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Ми ако мирише като отвориш капака значи изтича от някъдеRendykar написа:Ами като дигна капака мирише, замислих се да не изпуска от някъде...?porostorm написа:А не мерише ли много на гъз от някъде
Мисля да ида в понедлник на газаджия, но и той едва ли ще направи нещо та затова реших и вашите мнения да чуя![]()
В багажника също ми понамирисва на газ, но мисля че е нормално

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- redfire8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: все още нищо
- Мечтае да кара: e30 m3
провери и сички маркучи както каза колегата със сапунена вода и ако не се връщай на вариант испарител 

- mecho_910
- кандидат ентусиаст
-
Re: Голям разход на газ, M10B18
moje da ti e spukana gazovata butilka 

Re.
Виж човече ако не си наясно с ремонта на изпарителя не го почвай,само ще влошиш положението. Трябва да го погледне майстор. Търси такъв,който има репутация. Питай приятели с газово къде ходят и са доволни. Преди това можеш наистина да провериш с пяна всички връзки и шевовете на бутилката. Ако колата загряла има нормален празен ход и се форсира добре вероятността Изпар. да е за ремонт е малка. Регулирай я на газ,зареди качествена газ и пробвай колко ще изгори. Така ще ти излезе по ефтино. Честита по-ефтина газ на газаджиите с баварци. 

J.D.I.
Оточнение
Ако миризмата под предния капак не е остра,а по-скоро на изгорели газове на пропан,значи колата работи с богата смес. Регулировка
проба
ремонт 

J.D.I.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2