Ново попълнение в редиците
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ново попълнение в редиците
Здравейте на всички!
Време е и аз да се похваля - вече съм горд собственик на е60 525d след дълги умувания и проучвания ....
Накратко - мислих, мислих, гледах, сравнявах и накрая направих тест драйв на едно е60 ... Това беше моментът, в който се сложи край на пручването!
Много пъти съм чел за пътното поведение на БМВ, как управлението е адски директно и т.н. Смятах, че това са твърдения на фанатизирани фенове, не са обективни си казвах ... Абе не знам дали са обективни или субективни, но е истина
Както и да е - искам да ви поздравя за прекрасния форум и за тоновете полезна информация в него - чета от доста време преди покупката да стане факт и научих доста неща предварително.
Поздрави от мен и се надявам да се виждаме по сбирките!
Време е и аз да се похваля - вече съм горд собственик на е60 525d след дълги умувания и проучвания ....
Накратко - мислих, мислих, гледах, сравнявах и накрая направих тест драйв на едно е60 ... Това беше моментът, в който се сложи край на пручването!

Много пъти съм чел за пътното поведение на БМВ, как управлението е адски директно и т.н. Смятах, че това са твърдения на фанатизирани фенове, не са обективни си казвах ... Абе не знам дали са обективни или субективни, но е истина

Както и да е - искам да ви поздравя за прекрасния форум и за тоновете полезна информация в него - чета от доста време преди покупката да стане факт и научих доста неща предварително.
Поздрави от мен и се надявам да се виждаме по сбирките!

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
GaD написа:Koliu написа:Честито колегга!
И аз като теб проучвах, четох, мислех, гледах... и накря се качих за тест драйв в БМВ-то и след 10 сек. бях решил какво ще купя![]()
Желая ти много удоволствие от шофирането!
+1
+1 и от мене
П.С. Наскоро покарах Q5, опитали са и донякъде са успели да направят нещо подобно на поведението на БМВ, естествено оригинала си е оригинал
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Благодаря на всички за топлото посрещане!
Лошото е, че имам дребно проблемче с иначе уникалната кола - радиото ми постоянно прекъсва и направо ме побърква! Прави пауза за 3-4 секунди и после продължава - изключих TP, RDS, заедно и по отделно и пак няма подобрение...
Някой дали се е сблъсквал с нещо такова?

Лошото е, че имам дребно проблемче с иначе уникалната кола - радиото ми постоянно прекъсва и направо ме побърква! Прави пауза за 3-4 секунди и после продължава - изключих TP, RDS, заедно и по отделно и пак няма подобрение...
Някой дали се е сблъсквал с нещо такова?
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Честито колега, супер машина си си харесал! Относно радиото - свиквай на тия дреболии:). В крайна сметка ще разбереш, че са маловажни на фона на цялостното усещане от автомобила:).
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
icog написа:Честито колега, супер машина си си харесал! Относно радиото - свиквай на тия дреболии:). В крайна сметка ще разбереш, че са маловажни на фона на цялостното усещане от автомобила:).
Цялостното усещане определено е страхотно, от утре ще съм подготвен с ipod в колата, но ... все пак ме дразни, мразя нещо по колата ми да не е в ред

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series