въпрос за странно пиулкане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за странно пиулкане
значи става вапрос за едно странно пиулкане без никаква причина. Kакто си седа в колата независимо дали е запалена или не колата почва да пиулка два три пати , не изписва нищо на таблото или на големия борд .Oба4е ми се струва че това се получи когата излезе една точка с скобички отстрани нещо като знака за обхват на телефон. На големия борда го показва това. Ако има някои които да ми каже за какво е това пиукане и този знак на големия борд ще сам благодарен.
Последна промяна drive_man на 04 Мар 2009, 20:45, променена общо 1 път
CLM-Ivo написа:Аз предлагам, ако е възможно модераторите да трият такива постове. То все едно е написано на шльокавица! Разбирам, че е възможно някой чичка да си е купил Е39 и да не знае какво е това клавиатура, но това превръща иначе полезния форум в нещо друго... надминаващо най-яките форуми за вицове...![]()
Поздрави,
Иво
Послепис: Ти за точки, запетайки и тем подобни глупости в шибания БГ език да си чувал?

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Споко колега идва пролет
Сега сериозно ,това те предупреждава че външната температура пада под 3 градуса целзий 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
drive_man написа:М не не не е същия звук който е когато температурата е под 3 градуса ...
Колега,забележи дали ти издава този звук на кръгъл час.Ако е така работата е ясна!
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
и аз да попитам , колегата да ме извини , че му пиша в темата , от време на време ми изписва CONTR. нещо си , обаче са ми повредени пикселите на таблото , някой да знае кво може да е 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Sesko написа:и аз да попитам , колегата да ме извини , че му пиша в темата , от време на време ми изписва CONTR. нещо си , обаче са ми повредени пикселите на таблото , някой да знае кво може да е
?

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Sesko написа:Sesko написа:и аз да попитам , колегата да ме извини , че му пиша в темата , от време на време ми изписва CONTR. нещо си , обаче са ми повредени пикселите на таблото , някой да знае кво може да е
?
Виж дали ти работят всички светлини-фарове, габарити, стопове (не забравяй и третия стоп да погледнеш), крушки на номера. Но може и да не е това.
12 мнения
• Страница 1 от 1