БМВ Е60 520Д ИЛИ Е90 320Д ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
X5 E70 написа:Аз съм за 3-ката
3-ката е фейслифтната, с новия I Drive дет поне мен ме кефи повече, по-нова кола е
Доколкото знам не е пипната само козметично а има и разлика в следата на задния мост
Аз говорех за е90 преди фейслифта колега,че феислифта е акцизна.
какви са тия е90 на което сте се возили 4 човека и ви е удобна не мога да разбера
и изобщо на кой му хрумна за сравнява 3ка с 5ца
че кое им е общото на двете освен двигателя
взимаш 5цата и забравяш за смяна на кола 10на години
3ката си е дамска кола и е абсолютна кутийка
на 28 съм но никога не бих си поставил дилемата 3ка или 5ца
отговора е повече от ясен - 5
а между другото от 4 години си карам с десен волан и нямам грижи никакви
може би до морето ще стигна с 10-15 мин по бавно от някой с ляв волан
април отивам да си взема е39 от англия че е60-то още държи цена

април отивам да си взема е39 от англия че е60-то още държи цена

- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
Незнам защо си мислиш,че е39 е много по-широка вътре от е90.
sash0 написа:какви са тия е90 на което сте се возили 4 човека и ви е удобна не мога да разбера
април отивам да си взема е39 от англия че е60-то още държи цена![]()
![]()
Незнам защо си мислиш,че е39 е много по-широка вътре от е90. А това,че 3-та е дамска кола и аз не съм съгласен. Виж за 1-та съм съгласен,въпреки че купето не ми изглежда никак дамско.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
flame написа:Абе кви са тия тройки, петици... Истинският мъж кара седмица, Х5, комбайн или валяк!![]()
![]()
А на останалите им се смеят врабчетата както бе казал един колега
![]()

Така като ви чета постовете нещо ми намирисва на комплексарщина.. Ти ако не се чувстваш мъж и в Hummer да се качиш няма значение... Всяка кола на БМВ сериите си е с различно предназначение и ако мислиш, че колата определя какъв мъж си много си сбъркал
а и нали си чувал пък едно друго изказване - "колкото му е по-голяма колата на мъжа, толкова по-малко му е оная работа" така че ако ще се определяме що за мъже сме от нек'ви такива изказвания май тея с по-"малките" коли са с предимство 

There is no replacement for displacement
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
a3 бих и3брал петицата.
колкото и малко да е по голяма все пак си е по голяма с по голям багажник. Ако иска6 кола дето да ти вър6и работа и е удобна 3има6 петица. (или поне 3ка ТУРИНГ 4е има пове4е място). Ако иска6 гъ3ария 3има6 тройка купе, Z4 или 6тица.
колкото и малко да е по голяма все пак си е по голяма с по голям багажник. Ако иска6 кола дето да ти вър6и работа и е удобна 3има6 петица. (или поне 3ка ТУРИНГ 4е има пове4е място). Ако иска6 гъ3ария 3има6 тройка купе, Z4 или 6тица.

Toni Montana написа:a3 бих и3брал петицата.
Правилен избор - така никой няма да поставя под въпрос нито големината на колата, нито на други работи

add1cted написа:Така като ви чета постовете нещо ми намирисва на комплексарщина.. Ти ако не се чувстваш мъж и в Hummer да се качиш няма значение... Всяка кола на БМВ сериите си е с различно предназначение и ако мислиш, че колата определя какъв мъж си много си сбъркала и нали си чувал пък едно друго изказване - "колкото му е по-голяма колата на мъжа, толкова по-малко му е оная работа" така че ако ще се определяме що за мъже сме от нек'ви такива изказвания май тея с по-"малките" коли са с предимство
По тая логика ние двамата с тебе една средностатистическа пишка не можем да съберем заедно

absix написа:add1cted написа:Така като ви чета постовете нещо ми намирисва на комплексарщина.. Ти ако не се чувстваш мъж и в Hummer да се качиш няма значение... Всяка кола на БМВ сериите си е с различно предназначение и ако мислиш, че колата определя какъв мъж си много си сбъркала и нали си чувал пък едно друго изказване - "колкото му е по-голяма колата на мъжа, толкова по-малко му е оная работа" така че ако ще се определяме що за мъже сме от нек'ви такива изказвания май тея с по-"малките" коли са с предимство
По тая логика ние двамата с тебе една средностатистическа пишка не можем да съберем заедно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говоря за размери на колата не двигателя

There is no replacement for displacement
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series