Помогнете моля???

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

ентусиаст
Аватар

Помогнете моля???

Мнение от Tano » 25 Фев 2005, 11:52

Какво ми трябва да си запиша нещо от телевизор на компютъра? Какво трябва да имам на компютъра, видеокартата и телевизора че да стане работата?
Моля ви, много ми е важно и спешно!

П.С. Ако някой може да ми запише и качи някъде рекламата на Своге с бебето дето го прибират вкъщи, обещавам че няма да се прибере 2 дена от ядене и пиене в тях.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 25 Фев 2005, 12:39

С какво качество ти трябва? И евентуално кога да я дебна :lol:
Формат?
Niky Georgiev

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Фев 2005, 12:44

Ами формат няма значение, да мога да я подкарам на БСплеър или медиа плеър или на някъв плеър там. За качество, еми колкото може по добро :uups: а иначе де да знам, привечер я пускат най често май, по БТВ или по нова или канала. Мерси много предварително.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 25 Фев 2005, 12:48

Иначе ти трябва TV Capture - карта, която се купува допълнително. По-евтините са около $50, за по-претенциозните цената става около $300, че и на горе. Ако само това ти е болката, ще я запишем.
P.S.
По-доброто качество може да стъпи на 20-30 Mb...
Niky Georgiev

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Фев 2005, 12:52

Размера няма значение, наистина ще съм ти много, много задължен ако успееш да ми я свалиш, щото май 50$, засега няма да го бъде май сам да си го запиша. Още веднъж мерси. :bowdown:

П.С. :guitarist: :have one: :guitarist:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 25 Фев 2005, 14:58

Довечера ако го пуснат считай, че е твое! Изпрати си някакви координати, та като го запиша да ти сиглализирам ...
Niky Georgiev

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 25 Фев 2005, 15:38

Ами пусни ми ЛС, че нямам ГСМ, пък да ти дам мейл, то все тая. Ако можеш да го качиш някъде, постни ми едно линкче и кажи какво пиеш. :D

Изображение

Назад към Видео