Помогнете моля???
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете моля???
Какво ми трябва да си запиша нещо от телевизор на компютъра? Какво трябва да имам на компютъра, видеокартата и телевизора че да стане работата?
Моля ви, много ми е важно и спешно!
П.С. Ако някой може да ми запише и качи някъде рекламата на Своге с бебето дето го прибират вкъщи, обещавам че няма да се прибере 2 дена от ядене и пиене в тях.
Моля ви, много ми е важно и спешно!
П.С. Ако някой може да ми запише и качи някъде рекламата на Своге с бебето дето го прибират вкъщи, обещавам че няма да се прибере 2 дена от ядене и пиене в тях.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Ами формат няма значение, да мога да я подкарам на БСплеър или медиа плеър или на някъв плеър там. За качество, еми колкото може по добро
а иначе де да знам, привечер я пускат най често май, по БТВ или по нова или канала. Мерси много предварително.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Иначе ти трябва TV Capture - карта, която се купува допълнително. По-евтините са около $50, за по-претенциозните цената става около $300, че и на горе. Ако само това ти е болката, ще я запишем.
P.S.
По-доброто качество може да стъпи на 20-30 Mb...
P.S.
По-доброто качество може да стъпи на 20-30 Mb...
Niky Georgiev
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Довечера ако го пуснат считай, че е твое! Изпрати си някакви координати, та като го запиша да ти сиглализирам ...
Niky Georgiev
7 мнения
• Страница 1 от 1