BMW Z3-въпроси.
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
прекалено много е ударена ,аз не бих се хванал да я прая .. виж снимките от вътре ,цялото купе ще е усукано доста ,забрави .. само за части става ..
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Една за части,една за купе..???....нещо май ги мисля нещата сее едно искам Е21
П.П.-Олдскуул феновете да не се обиждат,просто с емайтапя
!

П.П.-Олдскуул феновете да не се обиждат,просто с емайтапя

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Не искам да те разочаровам, но с изключение на Z3M Roadster и ZM Coupe, този модел на фирмата е един от най-дървените като поведение на пътя и performance. Тежи адски много, слаби мотори и се усуква, защото купето не е достатъчно здраво.
Лесно е за подръжка, защото половината е Е30-ходова част, пък другото е Е36-двигател.
Вярвай ми, дори и М42/44 със 143PS е много астматичен за тежкото купе...
Лесно е за подръжка, защото половината е Е30-ходова част, пък другото е Е36-двигател.
Power is Nothing Without Insanity
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Alex 320i Cabrio написа:Не искам да те разочаровам, но с изключение на Z3M Roadster и ZM Coupe, този модел на фирмата е един от най-дървените като поведение на пътя и performance. Тежи адски много, слаби мотори и се усуква, защото купето не е достатъчно здраво.
И аз съм чел подобни отзиви за малките мотори, но човека не иска да "кара", а да се "вози".. да сваля мацки.. и т.н... явно..

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
SlipKnoT написа:Alex 320i Cabrio написа:Не искам да те разочаровам, но с изключение на Z3M Roadster и ZM Coupe, този модел на фирмата е един от най-дървените като поведение на пътя и performance. Тежи адски много, слаби мотори и се усуква, защото купето не е достатъчно здраво.
И аз съм чел подобни отзиви за малките мотори, но човека не иска да "кара", а да се "вози".. да сваля мацки.. и т.н... явно..
Ша хване "БМВ лакът" от много висене на лявата ръка на джама

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бе не е толкова тежка малко по-тежка е от е30 (около 50кг) и доста по-лека от е36 (към 100кг)пък и е по-бърза от е30 318ис с подобния м44 така че ако Zката се задъхва кво остава за е30ката:!:Отделно е по-бърза от е36 със всички двигатели които са еднакви.А и ся се сещам за доволната физиономия на Тиф от ТопГиър (май още беше там) като я пързаляше на една писта и през цялото време дърдореше че има сташно поведение на пътя и че е направена за КАРАНЕЕЕЕЕ така че момчета нящо бъркате модела
Верно на клипчето беше ///М купе ма тва са подробности
.И moto евала за куража и ти пожелавам някой ден да притежаваш Zзверчето 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
Мите в една друга тема упрекна точно Алекс, че не чете мненията и не ги цитира правилно, а сега ти правиш същото... и ще ти кажа едно нещо, което със сигурност знаеш, но трябвеа да се напомня
нещата на практика и теория се различават.Аз съм чел в чужд форум, хора, които притежават Z'ки.., но няма значение.
moto, предлагам ти да се ориентираш към Z1.. лично за мен, класа над 3 и 4.. или поне аз бих го направил.

moto, предлагам ти да се ориентираш към Z1.. лично за мен, класа над 3 и 4.. или поне аз бих го направил.

- krika
-
SlipKnot бате ние тва ноо добре го знаем ма кат няам кинти за Zка мога само да "сухарствам"
Ииииии как ме е яд че немога да намеря клипчето за ///МZката дееа там човека показва веднъж и не повтаря 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
krika написа:SlipKnot бате ние тва ноо добре го знаем ма кат няам кинти за Zка мога само да "сухарствам"Ииииии как ме е яд че немога да намеря клипчето за ///МZката дееа там човека показва веднъж и не повтаря
Мите,
беше мноу голема бурбътъ между дали да си купя BMW Z///M Coupe или Porsche 928 GT. Карах ги и двете, и накрая практичността на Прасето победи, ма това е друга тема...
Z///M Coupe е страхотна машина, наистина. Това Прасе 911, това TVR Griffith, Cerbera ги прави да си говорят сами. За съжаление между нея и Z Roudster 1.9 143PS обаче има много малко общо. Затова ставаше дума, вЕрвай ми.

- krika
-
Вервам ти бе бате особено за практичността от която Zетката е оперирана
А и 1.9 е смешно за такава машина така е
Трилитровото купе също може да доставя фън като компромис 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
naskoksan написа:Alex 320i Cabrio написа:Z///M Coupe е страхотна машина, наистина. Това Прасе 911, това TVR Griffith, Cerbera ги прави да си говорят сами. За съжаление между нея и Z Roudster 1.9 143PS обаче има много малко общо. Затова ставаше дума, вЕрвай ми.
Чак пък Cerbera-та![]()
![]()
Това трябва да се види
Ша видиш, слагаш крака в пода и гуедаш как живия плет се приближава с уникално висока скорост в Сербито... Абсолютно не възможна е да се кара, освен ако не е сухо времето. Иначе е уникална кола - въртях гуми и на 4-та на мокрото

Много коли бяха отметнати от листа за покупка преди да се върна на това, което имам сега. Сербитата паднаха до £15К...
- SlipKnoT
- devildriver
-
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3