Форд Мустанг - Уникална кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
колата е
не ги слушай фанатиците

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
biohazard написа:Абе що го наплюхте така момчето?Само да каже някой ,нещо за друга марка,почват тъпите сравненеия с БМВ и жестоко оплюване на човека посмял да сподели мнение или усещане от друга марка кола!!
Точно казано (написано). Това е автомобил от "другата бира" - необуздани коне, агресивно изпълнение... типичен нов стар американски (немски) мускул. Аз ако се кача на такъв, предполагам че ще пусна и аз тема да споделя... Все пак тук не се говори за секта, а за обикновено изразяване на впечатление. Хайде стига... на кой ще му се случи да се качи скоро на Мустанг, камо ли той да е собственост на негов роднина ?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колата е страхотна-ако е този за който си мисля-500 коня и 0-100 ги прави за 4,5 секунди, в интерес на истината двигателят не е атмоферен, но е към 5 литров и американците си правят гонки с този модел, БМВ си е БМВ, но за коли като тази, какво и за Шевролет Камаро, Шевролет Шевел-Супер Спорт, Додж Чарджър, Понтиак ГТО(май не е американска
)- 

Никой не мое ма връне на селу!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ами не знам хора днес ходихме до Пловдив и докато стигнеме да се качиме на магистралата пак на няколко пъти изтръпвах особено,когато се натисне тая прословута спирачка и ме стегне колана
Иначе на магистралата си държи скорост и другото,което остава е да се наслаждаваш на уникалния звук.И естествено да гледаш как хората в града се обръщат след колата 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

alx написа: американските коли със много въртящ момент и големи двигатели и примитивно всичко имат едно преимущество (поне за мене) което никоя не-американска кола няма да има...
поглеждаш поршето и то те поглежда във очите и ти казва.. "спокойно... всичко е наред. аз ще те пазя и ще изглеждаш като шумахер".
.... поглеждаш американския мускул и той без да те поглежда ти изгрухтява сърдито "ще се бориме със тебе- и ако загубиш- ще те убия".
ето това е разликата. за всеки отговор си има... публика.
Alx, като Порше ентусиаст не мога да не те подсетя - сещаш ли се за старите "widowmakers" - 930 Turbo и всичките му разновидности, 993 GT2, 996 GT2...

Те и сега Порше имат по-първични (донякъде) модели като GT3 и GT3RS, но такива чудовища като Viper и Corvettе ZR1 са нещо съвсем различно, признавам...
Въпреки че съм фен най-вече на немските болиди, няма как да не призная че сред моделите на "Порше", след жестокото Carrera GT, някак си липсва нещо наистина чудовищно и злобно като поведение, нещо което да предизвика цялото умение на своя пилот, не само за да бъде бърз на пътя или пистата, а просто... за да оцелее

Такива коли-предизвикателства много харесвам, и точно това харесвам на американските мускули - първичността, мирисът на опасност, бензин и изгорели гуми...
Но всяка автомобилна школа си има своя начин на правене на нещата - немците са свръхпрецизни, американците са брутални и първични, италианците са страстни, японците са techno junkies, и т.н.
Между другото, страхотна тема се заформи, и я чета с удоволствие

paczo911 написа:Но всяка автомобилна школа си има своя начин на правене на нещата - немците са свръхпрецизни, американците са брутални и първични, италианците са страстни, японците са techno junkies, и т.н.
това е точно както си го написал...
аз само бих добавил - и съответно всеки влак си има пътници...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
съгласен 100 процента с мнението на алекс...американските мускули са това защото събуждат страхопочитание на собствениците им...прекалените двигатели (9.200 кубика 600 коня и въртящ момент като разгонен неандерталец ) , огромните гуми дебели , реднекс от тексас , груби и т.н.. омагиосват до ден днешен американците и една голяма част на европейците...не защото са върха на технологиите , не защото завиват ами защото излъчват агресия...аз ще допълня на това което казва алекс че американската кола изобщо не те поглежда и ти казва "get the fuck inside sissy"...
немската школа порше бмв ауди и мерцедес дават ти една камара коне с половината кубатура но даже и баба ми може да ги кара...системи против буксуване,блокиране,повръщане и т.н. отнемат голяма част от удоволствието да караш мощна машина може би защото голяма част на клиентелата са путьовци...ще карат с 30-50 на улиците на монако , айде да вдигнат 200-300 на аутобана...
японците? върхът на технологиите и надеждност и не ми го отричайте! кой друг производител продава кола 1.6 160 коня и прекъсвач на 9000 оборота???освен мките....
иначе гледах топ-гиър където караха този корвет , кадилак SC нещо си и шевролет камаро..изкараха ги като върха за разлика от стандартните американски коли...
друг каза за порше...порше са си собствена школа...аз знам че който се насити от м3-м5-м6 скача на порше
аз бих си взел мустанг..даже с малкия мотор без нито една екстра и нека ме изпреварват йески и т.н....не ми пука...
немската школа порше бмв ауди и мерцедес дават ти една камара коне с половината кубатура но даже и баба ми може да ги кара...системи против буксуване,блокиране,повръщане и т.н. отнемат голяма част от удоволствието да караш мощна машина може би защото голяма част на клиентелата са путьовци...ще карат с 30-50 на улиците на монако , айде да вдигнат 200-300 на аутобана...
японците? върхът на технологиите и надеждност и не ми го отричайте! кой друг производител продава кола 1.6 160 коня и прекъсвач на 9000 оборота???освен мките....
иначе гледах топ-гиър където караха този корвет , кадилак SC нещо си и шевролет камаро..изкараха ги като върха за разлика от стандартните американски коли...
друг каза за порше...порше са си собствена школа...аз знам че който се насити от м3-м5-м6 скача на порше
аз бих си взел мустанг..даже с малкия мотор без нито една екстра и нека ме изпреварват йески и т.н....не ми пука...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
В американска не съм се возил,но в ето това :
http://www.youtube.com/watch?v=mMXmlIYTO4c
и то тунинговано - е бати страхотията,това е 12,52 пъти по-страшно от Мката върви ама АДСКИ много и това се усеща ама НАИСТИНА СЕ УСЕЩА.Много груба кола,много.(колкото и въшеста да изглежда).
Също така и съм се возил в Honda S2000 проста,еми няма толкова яко усещане. 2.0 атмосферка 250коня...оборотомера е МНОГО нагоре.
http://www.youtube.com/watch?v=mMXmlIYTO4c
и то тунинговано - е бати страхотията,това е 12,52 пъти по-страшно от Мката върви ама АДСКИ много и това се усеща ама НАИСТИНА СЕ УСЕЩА.Много груба кола,много.(колкото и въшеста да изглежда).
Също така и съм се возил в Honda S2000 проста,еми няма толкова яко усещане. 2.0 атмосферка 250коня...оборотомера е МНОГО нагоре.
Overburner - NX написа: е бати страхотията,това е 12,52 пъти по-страшно от Мката
Май доста хора са объркали форума! Какви са тези сравнения..... кak не ги е срам някои да пишат така във този форум

Последна промяна biberon4o на 03 Мар 2009, 20:48, променена общо 4 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Нещо против темата ли имаш

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Fear написа: Спокойно, не се нервирай. Има време, ще пораснеш
Май Ти ще трябва да пораснеш...първо си купи БМВ а не да сравняваш марката със друга карайки Алфа

Преди Ви приехме тук,отнесохме се със разбиране към Вас и сега май по този начин ни се отблагодарявате

Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

Май не разбираш какво искам да кажа, нали?
За твое сведение карал съм BMW, при това повече от един модел. Карал съм и доста други автомобили, но за разлика от теб, не се правя на ощипана госпожица, нито пък съм кон с капаци. Това, че в момента карам Алфа (имам и Пежо) въобще не виждам какво общо има в случая, освен като храна за безпочвените ти нападки.
Вземи да прочетеш внимателно цялата тема, за да видиш колко истински фенове на BMW гледат обективно на нещата, за разлика от теб.
Хайде със здраве.

За твое сведение карал съм BMW, при това повече от един модел. Карал съм и доста други автомобили, но за разлика от теб, не се правя на ощипана госпожица, нито пък съм кон с капаци. Това, че в момента карам Алфа (имам и Пежо) въобще не виждам какво общо има в случая, освен като храна за безпочвените ти нападки.
Вземи да прочетеш внимателно цялата тема, за да видиш колко истински фенове на BMW гледат обективно на нещата, за разлика от теб.
Хайде със здраве.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
biberon4o написа:Fear написа: Спокойно, не се нервирай. Има време, ще пораснеш
Май Ти ще трябва да пораснеш...първо си купи БМВ а не да сравняваш марката със друга карайки Алфа![]()
Преди Ви приехме тук,отнесохме се със разбиране към Вас и сега май по този начин ни се отблагодарявате
Мисля,че си супер ограничен човек или просто на такъв се правиш...съжелявам,че ще ти го кажа точно на Националния празник

П.С На всички останали Честит Национален Празник,Българи

П.С2 Моля темата да бъде заключена,благодаря на тези,който ме подкрепиха

![]()
![]()

bivola написа:Мисля,че си супер ограничен човек или просто на такъв се правиш...съжелявам,че ще ти го кажа точно на Националния празник![]()
![]()
![]()
Ограничен е този,който обижда и дава мнение за друг без да го познава ....в случая нарушаваш и една да не кажа няколко от точките,които ги пише в правилата на форума

Нека темата наистина да бъде заключена!
Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4