bmw reverse rds -- цд или ипод вупрос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
aliensk написа: ..... булгариа .....
България!

aliensk написа:хора бурзате с заклучениата. просто сам чужденец живеиа в бг вече 4 години и толко успях да науча вашиа красив език и азбука. за това ве молия ако може да ми помогнете оке а ако не се подиграваите да бяхте на мое място нямаше да говорите подобре бьлгарски! обичам булгариа и не мисла че поради граматика не тряба да турса помощ от истински чесни и добронамерни бьлгари
Щом е така извинявай, колега.
Хубаво е в началото да ги праивш тези уточнения, че гледай какво става. Предполагам се сещаш, че доста наши сънародници пишат по същия начин, дори и по-зле, нищо че са се родили и учили в България

Сега по темата. Най добрия вариянт е да си вземеш iPod и да го включиш в оригиналната система. Така поне няма да развалиш интериора си. Аз съм решил проблема с това:
http://www.diceelectronics.com/vehicle_selector.htm
http://fr.truveo.com/BSW-Dice-iPod-Inte ... /468092932
Последна промяна ja на 02 Мар 2009, 22:58, променена общо 1 път
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Аз също се извинявам.
Както казва колегата Ja горе,най-доброто решение за теб е Ipod....всъщност....откъде си?Ако ти се казва разбира се
Както казва колегата Ja горе,най-доброто решение за теб е Ipod....всъщност....откъде си?Ако ти се казва разбира се
Драги колеги,
Ниската образованост и слабата езикова култура не са само личен проблем, а може да се каже национален. За съжаление, това се отнася предимно за по-младото поколение, а не толкова за "чичковците". Поради това, необходимо е повече толерантност към подобни езикови изяви като умниците от форума биха могли да посочат на колегата грешките в правописа и термините, а не да се присмиват и излизат с призиви за отстраняване. Всъщност форумът ни обединява всички нас по ангажираността ни, в една или друга степен , към автомобилите БМВ. ЗАТОВА, НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ, А АЩО МОЖЕТЕ, ПОМОГНИТИ НА КОЛЕГАТА!
Ниската образованост и слабата езикова култура не са само личен проблем, а може да се каже национален. За съжаление, това се отнася предимно за по-младото поколение, а не толкова за "чичковците". Поради това, необходимо е повече толерантност към подобни езикови изяви като умниците от форума биха могли да посочат на колегата грешките в правописа и термините, а не да се присмиват и излизат с призиви за отстраняване. Всъщност форумът ни обединява всички нас по ангажираността ни, в една или друга степен , към автомобилите БМВ. ЗАТОВА, НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ, А АЩО МОЖЕТЕ, ПОМОГНИТИ НА КОЛЕГАТА!
romano написа:Драги колеги,
Евала на колегата за това, че е научил до такава степен езика ни. Ако беше почнал с това, че е чужденец никой нямаше да му се подиграва...
Като ти гледам последното изречение май и на тебе ще трябва да помагаме

ja написа:romano написа:Драги колеги,
Евала на колегата за това, че е научил до такава степен езика ни. Ако беше почнал с това, че е чужденец никой нямаше да му се подиграва...
Като ти гледам последното изречение май и на тебе ще трябва да помагаме
Драги колега,
Определено, в случая не можете да сте ми в помощ, но ти ще трябва да научиш урока за пълния член и как се пише думата ВАРИАНТ.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
колеги вие I-poda къде го държите? в жабката, на специална стойка?
Могат ли да се сменят песните от волана/касетофона или трбвя да се човъркаш в I-poda докато караш.
Аз се двуомя между ЦД чейнджър и I-pod за в близко бъдеще.
Според мен чеинджъра е по удобен заради оправлението от волана и че си има опредлено за него място в багажника. Пък и без това нямам I-pod
Неудобстово на чейджъра е че се запсиват дискове и са само 6....
Ако може и други да се изкажат про/контра за I-pod и ЦД чейнджър...
Могат ли да се сменят песните от волана/касетофона или трбвя да се човъркаш в I-poda докато караш.
Аз се двуомя между ЦД чейнджър и I-pod за в близко бъдеще.
Според мен чеинджъра е по удобен заради оправлението от волана и че си има опредлено за него място в багажника. Пък и без това нямам I-pod

Неудобстово на чейджъра е че се запсиват дискове и са само 6....
Ако може и други да се изкажат про/контра за I-pod и ЦД чейнджър...

добре мерси за суветите. Но наистина аз до преди по малко от 4 години не знаех ни 1 дума от вашия език ниту азбуката но пук човек когато иска ще научи така да и аз надиавам се с времето ще мога да говора не толкова дразнещо :-) за някои коментари тук няма да коментирам но пук и аз не сум от тези хора дето карам колата заради някои друг а просто винаги сам бил фен на BMW а иначе сам доктор по професия и не обичам да развалиам красотата на колата ми с излишни работи. просто тва с музиката малко ме спира да и се наслаждавам както искам и за това намерих този форум и досега открих много нешта полезни.
друго ако може някои да ме посаветва къде в пловдив или в Бг може да намера такива адаптери и хора или сервиз за монтаж и няква информациа около цените. Ще сам ви благодарен.
друго ако може някои да ме посаветва къде в пловдив или в Бг може да намера такива адаптери и хора или сервиз за монтаж и няква информациа около цените. Ще сам ви благодарен.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
в пловдив има сервиз на Тояга. Там монтират аудио. Иди и питай какво могат да ти предложат. Ама няма да евтино де...
До сервиз Пенев и сервиз Бош се намира.
http://www.toyaga.org/bg/contact_us/
"Toyaga – Пловдив, Кукленско шосе 17 тел.: 089 6601966"
подписа ти е уникален: "чужденец в пловдив"

До сервиз Пенев и сервиз Бош се намира.
http://www.toyaga.org/bg/contact_us/
"Toyaga – Пловдив, Кукленско шосе 17 тел.: 089 6601966"
подписа ти е уникален: "чужденец в пловдив"

В "Тояга" го монтират за няколко часа. Аз моя адаптер го поръчвах от САЩ, тук мисля че продават подобни само трябва да се разтърсиш малко във форума, сигурен съм, че имаше някъде такава тема с линкове и цени.
Toni Montana, в жабката го държа и може да се управлява от волана.
romano, да земеш да ми помогнИш тогава по Български, че едва завърших училище и имам определени пропуски?
romano, да земеш да ми помогнИш тогава по Български, че едва завърших училище и имам определени пропуски?
ja написа:В "Тояга" го монтират за няколко часа. Аз моя адаптер го поръчвах от САЩ, тук мисля че продават подобни само трябва да се разтърсиш малко във форума, сигурен съм, че имаше някъде такава тема с линкове и цени.
На разположение съм ! Бих желал да уточня на всички колеги, които пряко или косвено засегнах в диалога тази вечер, че не съм искал да се заяждам с участниците във форума. Причината да се включа е, че ме дразнят подигравките към незнаещите, неможещите, към хората с по-малки възможности или недостатъци. Някои колеги проявяват подобно отношение, а не трябва, защото никой не е съвършен. Форумът е да си помагаме и аз лично разчитам много на опита и познанията на колегите, тъй като нищо не разбирам от автомобили. Оставам с най-добри чувства към всички.
P.S. Пиша с клавиатура без знаците на кирилицата и е възможно да има грешки, за което се извинявам на по-придирчивите!
romano написа:ja написа:В "Тояга" го монтират за няколко часа. Аз моя адаптер го поръчвах от САЩ, тук мисля че продават подобни само трябва да се разтърсиш малко във форума, сигурен съм, че имаше някъде такава тема с линкове и цени.
На разположение съм ! Бих желал да уточня на всички колеги, които пряко или косвено засегнах в диалога тази вечер, че не съм искал да се заяждам с участниците във форума. Причината да се включа е, че ме дразнят подигравките към незнаещите, неможещите, към хората с по-малки възможности или недостатъци. Някои колеги проявяват подобно отношение, а не трябва, защото никой не е съвършен. Форумът е да си помагаме и аз лично разчитам много на опита и познанията на колегите, тъй като нищо не разбирам от автомобили. Оставам с най-добри чувства към всички.
P.S. Пиша с клавиатура без знаците на кирилицата и е възможно да има грешки, за което се извинявам на по-придирчивите!
Едно е да допуснеш грешки, все пак това е форум и тук се пише на някакъв вид разговорен език, и дори на диалект. Съвсем друго е обаче да се мъчиш да кажеш нещо и да не можеш щото те мързи или си неграмотен...
В тази тема, колегата при положение, че е чужденец му правя евала за това, че е научил езика ни дори и писмено до такава степен, но когато видя тема писана от Българи и трябва да я прочета 5 пъти за да разбера какво е искал да пита човека и в то в повечето случаи е някаква тъпотия дето с търсачката за 2 минути се открива... как да му помагаме на такъв. Не бъзици ами ми ide, да му запаля училището...
Последна промяна ja на 03 Мар 2009, 18:45, променена общо 1 път
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2