БМВ 5-ца 1999 г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Марияне утре се обади да я видим тая ТДС-ка, че и на мене мн не ми вдъхва доверие. И да попитам знаещите тук, тва дето му го е разправял собственника, че от лостчето за фаровете не светели дългите светлини или може повредата да е в LCM модула?
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
**Novobraneca написа:..че от лостчето за фаровете не светели дългите светлини или може повредата да е в LCM модула?
Според мен има минимална вероятност повредата да е в самия лост

Сещате се всички кое е проблемно при дългите светлини на E39 - LCM.
Ако не му се включват дългите вероятно са махнали крушките, за да не светят като изгасите колата. А ако му светят - работата е ясна - LCM.
Re: БМВ 5-ца 1999 г.
ReSp3cTT написа:Здравейте първо!
Имам 1 въпрос понеже не съм карал БМВ до сега и в момента има оферта за 5-та серия 99 година 2.5 ТДС 143 конски сили със всички екстри за модела без кожа за 8 хиляди момчето просто е на голям зор всичко е изправно и платено за тази година само датчиците на АБС трябва да се сменят и ръчката за фаровете струва ли си ?
Обезателно на диагностика, и да прегледат всичко, не само грешки. В някой оторизиран сервиз, най-добре! Успех!
Ей хора - нещо май не сте гледали цените на Е39 скоро. За 8000лв. може и да се намери някоя читава (модела е на 12 години
:):). Все пак сме в КРИЗА, а автокъщите не са продавали коли......... незнам от кога:П (поне повечето)
А колкото до тази, която е описал колегата с тези повреди ми намирисва на неподържана добре кола.

А колкото до тази, която е описал колегата с тези повреди ми намирисва на неподържана добре кола.
THE DOCTOR
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: кугдсж
Искам да я видя че няколко Е39 ми минаха през ръцете и все още с "всички екстри" не съм видял
Иначе купиш ли тдс за малко пари 99% е коптор и си с 2000лв назад

Re: БМВ 5-ца 1999 г.
ReSp3cTT написа: ....... 5-та серия 99 година 2.5 ТДС 143 конски сили със всички екстри за модела без кожа за 8 хиляди .......
Само да вметна , че доколкото съм запознат , само една ГНП /нова и оригинална/
за тази кола струва горе долу толкова или по точно 4000 EUR , а пък вие си правете сметка ,
до каква степен може да очаквате да е читава една цяла такава кола за тези пари.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2