БМВ 5-ца 1999 г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ 5-ца 1999 г.
Здравейте първо!
Имам 1 въпрос понеже не съм карал БМВ до сега и в момента има оферта за 5-та серия 99 година 2.5 ТДС 143 конски сили със всички екстри за модела без кожа за 8 хиляди момчето просто е на голям зор всичко е изправно и платено за тази година само датчиците на АБС трябва да се сменят и ръчката за фаровете струва ли си ?
Имам 1 въпрос понеже не съм карал БМВ до сега и в момента има оферта за 5-та серия 99 година 2.5 ТДС 143 конски сили със всички екстри за модела без кожа за 8 хиляди момчето просто е на голям зор всичко е изправно и платено за тази година само датчиците на АБС трябва да се сменят и ръчката за фаровете струва ли си ?
Re: БМВ 5-ца 1999 г.
ReSp3cTT написа:Здравейте първо!
Абе те на тая цена , обикновенно всички са на ЗОР. Само си отваряй очите, да не станеш после ти на зор. Я разкажи какво точно и е на колата , че датчиците трябва да се сменят. С риск от възникване на люти спорове ,ще ти кажа само че TDS-а е много проблемен двигател.
P.S Моля за МИР от каращите дизел

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми значи не си се качвал на бензиново Е39 щом така я сравняваш
ако искаш читава ето ти на един приятел, за 10500 ще я даде нема каде да ходи
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
ако искаш читава ето ти на един приятел, за 10500 ще я даде нема каде да ходи

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
От Австрия ще да е сигурно, едва ли от Австралия. Недей взимай тдс колега! Че много се напълни не можем ги продадем после. Взимай 520.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Като седиш пред компютъра погледни така горе посредата някъде пише "Търсене". Там пиши "тдс" и чети.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега 52 тдс е мотора за теб даже ако имаш още някоя стотинка вземи си 2.5Д само недей 520 че 3 мотора на познати 1 от които на моята кола сгънаха чадърите за 1 месец единия издухани сегменти другия пукната глава третия биелата искочи през блока смятай кви адски маняшки мотори са ... коментара оставям на теб
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Наясно ли си какво значи всички екстри за е39 

Чети първо за ТДС и после бягай като дявол от тамян за тея пари 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Наясно ли си какво значи всички екстри за е39Чети първо за ТДС и после бягай като дявол от тамян за тея пари
Всички екстри са ел. стъкла отпред и клима.

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
И серво колегаВоденичаров написа:blacksapphire написа:Наясно ли си какво значи всички екстри за е39Чети първо за ТДС и после бягай като дявол от тамян за тея пари
Всички екстри са ел. стъкла отпред и клима.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Виж братле аз също съм с ТДС и съм много доволен от доста време го карам и не съм имал проблеми който примерно 520 не може да има така че ако колата си я глезиш е супер!!!
Моята я взех за 15000 и чесно да ти кажа не съм имал проблемите който тук са често срещани, но не съм и застрахован
За тези пари ходи си направи един преглед в ДаруКар и една диагностика, и ако колата е читава вземай!!!!
Моята я взех за 15000 и чесно да ти кажа не съм имал проблемите който тук са често срещани, но не съм и застрахован

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2