Форд Мустанг - Уникална кола

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Форд Мустанг - Уникална кола

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 17:54

Такаа туко що се прибирам и все още съм леко разтреперан,та моя чичо си взе форд мустанг гт,да е жив и здрав човека със здраве да си го кара.Направихме няколко кръгчето из Софията....искам да кажа,че колата е уникално направено и откъм визия и характеристика абе всичко е за 6-ца...първите 10-тина минути сърцето ми спираше за моменти на няколко пъти не знам тия американци както го мислят,ама колата на 3-та прави 200+ ,а как спира нямам думи :twisted: :twisted: :twisted: след 5-6 стабилни натискания на спирачката при скорост над 220 развита на околовръстни път :mhihi: ,когата спряхме да сипеме бензинец спирачните дискове бяха огнено червено.Пък да не говорим при изключен тракшън контрол какво прави...Колата е истинска мания за хора обичащи силните усещания возил съм се и на други хубави и бързи коли,но специално тази ме впечатли адски много.Пожелавам на всеки да изпита тръпката от този звяр :)

Честита Баба Марта на всички :)

П.С Ето за тази кола говорим :)
Изображение
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар

Мнение от TUZara` » 01 Мар 2009, 18:22

Винаги съм казвал,че мога да заменя БМВ само и единствено за Мустанг ....

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 18:32

Колега, нямал съм удоволствието да се возя в по-хубаво бмв говорим за М-серия,за да направя елементарна съпоставка,но си мисля,че пак няма да може да му стъпи на малкия пръст :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Re: Форд Мустанг - Уникална кола

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 18:39

bivola написа:... возил съм се и на други хубави и бързи коли,но специално тази ме впечатли адски много

Не че нещо ама какви са били тия коли че да те впечатли тоя мустанг? йес-ки ли ? Я виж някой от по-новите еквиваленти на БМВ или Мерцедес и после се въодушевявай... Кола 300 коня 1.5 тона не е уникална :mhihi: Много падна качеството на форума напоследък като цяло и особено в този раздел :roll: И каква беше тая М серия ? То даже М3 е36 въпреки че не съм карал предполагам е по-бързо от тоя мустанг

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 18:50

стан написа:
bivola написа:... возил съм се и на други хубави и бързи коли,но специално тази ме впечатли адски много

Не че нещо ама какви са били тия коли че да те впечатли тоя мустанг? йес-ки ли ? Я виж някой от по-новите еквиваленти на БМВ или Мерцедес и после се въодушевявай... Кола 300 коня 1.5 тона не е уникална :mhihi: Много падна качеството на форума напоследък като цяло и особено в този раздел :roll: И каква беше тая М серия ? То даже М3 е36 въпреки че не съм карал предполагам е по-бързо от тоя мустанг

Под други коли нямам впредвид модели бмв ;) Говорим за коли като:
Ауди Р8
Ауди С8
Порше 997
Ферари 360 модена
;)
Колега,виж сега всеки човек може да каже на нещо УНИКАЛНО преценено от своя гледна точка.За теб може да е уникално едно е36 м3,да няма лошо ,но за мен тягата,която създава тая кола за 1.5 тона мисля,че съвсем спокойно мога да го нарека уникално ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 01 Мар 2009, 18:55

Мдаа.. М3 Е36 ускорява точно толкова бързо, колкото и тоя Мустанг - 5.5 секунди.
Че кое не му е впечетляващото на това? :mhihi:
Само дето не разбирам как може на 3та да прави 200 км/ч, при условие, че колата вдига 220 км/ч :)

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 18:58

CLM-Ivo написа:Мдаа.. М3 Е36 ускорява точно толкова бързо, колкото и тоя Мустанг - 5.5 секунди.
Само дето не разбирам как може на 3та да прави 200 км/ч, при условие, че колата вдига 220 км/ч :)

Колата е с километраж до 240 ,който го подминава с доста около 260-70 може би ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 19:20

bivola написа:
стан написа:

Под други коли нямам впредвид модели бмв ;) Говорим за коли като:
Ауди Р8
Ауди С8
Порше 997
Ферари 360 модена
;)
Колега,виж сега всеки човек може да каже на нещо УНИКАЛНО преценено от своя гледна точка.За теб може да е уникално едно е36 м3,да няма лошо ,но за мен тягата,която създава тая кола за 1.5 тона мисля,че съвсем спокойно мога да го нарека уникално ;)

бивол не схващаш идеята... м3 е36 е кола с дизайн от края на 80-те и върви колкото тоя "уникален" автомобил :mhihi: И ми кажи модената и 997-цата имаха по-малко тяга и спираха по-зле от тоя мустанг ли ? айде стига глупости много те моля. Тоя мустанг как сменя скоростите най-смешно ми става :mhihi: :mhihi:

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 19:22

Пич, това си е моето лично мнение нали се сещаш :D ,а с глупостите говоря ги така както съм ги усетил,направил съм няква обща оценка на колите и мустанга впечатлява с пъти повече мен лично ;) Ма явно сте много разбирачите тука няма да споря с вас ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 01 Мар 2009, 19:25

bivola написа:
CLM-Ivo написа:Мдаа.. М3 Е36 ускорява точно толкова бързо, колкото и тоя Мустанг - 5.5 секунди.

Колата е с километраж до 240 ,който го подминава с доста около 260-70 може би ;)

Абе колега,какво им се впечатляваш на другите колеги,те "БМВ та БМВ",ми не е най-бързата кола,качвал съм се в такъв мустанг,че и съм карал,както съм се качвал и в мерцедес ескласа КС,както естветвено съм я карал(возил съм "отговорни другари" поне 8 години),както и на 525и/хикс ,както няколко М-ки,325иес,и няколко американски коли,митцубиши ГТ3000,абе покарал съм,е извода е че БМВ хич не е най-бърза,просто е набедена като голфа че е най-здрава,истината е че БМВ влиза в завойте като змей,инак мустанга е огин,мани ги облъчените колеги,кръгозора им е бая стеснен

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 19:28

Колега ,радвам се ,че си изпитал това,което изпитах аз :) мисля,че ти е ясно за каква кола става дума :) Успех. А относно другите колеги,съм се убедил в едно,но ще си го запазя за себе си :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 20:03

Добре де, кажи на мен като неразбиращ кое по-точно те впечатли в Мустанга повече от 997 ? По-бързо ускорява ли, или по-бързо спира? Или пък е по-бърз на нюрбургринг кажи си не запазвай за себе си :mhihi: Или най те изкефи много динамичната скоростна кутия, разбирам да кажеш примерно S63 е уникална кола, ама тоя леген... даже над модена и 997 го слагаш, пълно излагане

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 01 Мар 2009, 20:14

стан написа:Добре де, кажи на мен като неразбиращ кое по-точно те впечатли в Мустанга повече от 997 ? По-бързо ускорява ли, или по-бързо спира? Или пък е по-бърз на нюрбургринг кажи си не запазвай за себе си :mhihi: Или най те изкефи много динамичната скоростна кутия, разбирам да кажеш примерно S63 е уникална кола, ама тоя леген... даже над модена и 997 го слагаш, пълно излагане

Лично мнение ;) Нямам намерение да споря с теб ;) Пич не всичко е Германия в тоя живот ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Мар 2009, 20:16

мустанга е вярната кола за верния човек. този които обича нецивилизовани коне и усещането за опасност породена от примитивизъм.

да не говориме, че колата е $30к нова...

всъщност аз никога не съм бил фен на форд, но им свалям шапка, че във времена като сегашните все още развиват (и продават успешно) коли като мустанга.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 01 Мар 2009, 20:54

alx написа:мустанга е вярната кола за верния човек. този които обича нецивилизовани коне и усещането за опасност породена от примитивизъм.

да не говориме, че колата е $30к нова...

всъщност аз никога не съм бил фен на форд, но им свалям шапка, че във времена като сегашните все още развиват (и продават успешно) коли като мустанга.

Да покоригираме малко,американски форд,не европейските измислици,а на колегата дето по-горе пишеше че Е30 или Е36 била направена 80-те години,то форд мустанг е направен 60-те години,и от тогава е огин,както и всички спортни модели на американския форд...като и додж вайпър...ама вече отиваме на мноого високо ниво на спортни автомобили...където БМВ не могат да се похвалят със нито една М изпълнение,но все пак става въпрос за америка,не за европа,за европа БМВ си е номер едно,за америка-додж вайпър,форд мустанг и тн.

Следваща

Назад към Страхотни истории