Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
sando_83 написа:Момчета защо са тия изказвания и хората с различни коли искат да се събират някъде това е глупаво ние с БМВ тата а те с ланчии и това са коли и те са със по 4 гуми и те имат двигател това е общото между нас и тех
Нямам нищо против да се събират - нека си правят кефа, дори те се събираха много преди ние да отидем и да се наместим на Метал - малко им заехме местата, ама да не са надписани

Аз лично съм против това - когато тръгнем да се возим (леко и спокойно) конвой от бъбреци , изведнъж се появяват некакви капки, щитове, задраскани емблеми и т.н. които само се набират и после се вмъкват в редиците ни и нарушават баланса

Не мисля, че проблема е - нямам БМВ, ама ми харесва и искам да се возя с вас (по-конкретно за маздата, но и за другите) - тя тази кола не е толкова евтина - нито като цена нито за поддръжка - следователно човека просто иска да се накефи с яко каране и да "накаже" некоя Бавария - нз може да се е похвалил вече в японския форум как е "наказал" мощните немски машини.
Ще взема да дойда с Фиата, ама му свалих и музиката, а и двигателя е слаб, а и управлението е за ремонт

Последно: Иво, извинявай за камъчетата по стъклото - просто използвах отсечката да се порадвам и на нея и на колата, че там с БМВ-то не съм минавал изобщо.
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
питбулче: (ползвам регистрацията на капоне щото с мойта немога да се логна нещо) момци както каза анатоли не е въпроса заради двама италианци да се местят 30 бмв-та. не е и въпроса в това кой с какво може да дойде ето аз за сега идвам като возещ се. въпроса е да имат респект към нас щото ся се върти така ама скоро ще започне и против нас да ни цели с така прословутите камъчета. аз викам да го спреме другия път и да поговориме с него ако избива комплекси лесно можем да му избие предния джам ...
хахах ако ли не да се съобразяват не случайно машините ни са баварци!!! няма да клякаме към някакви спагети и минети!!

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
TuNero написа:моето предложение е да се събираме на -лукойл-на ладовица и от там ,кадето си искаме....
Брат имаш ли на представа като се изтресеме 20 БМВ-та на това "бензиностанцииче" колко бързо ще дойдат куки и колко бързо тези от бензиностанцията ще пожелаят да ни изгонят ... А относно Метал навляци ще има винаги, опитваме се да се разберем с тях ... има няколко начина, невярвам да не ни послушат... а относно това да се събират с нас разни Ланчии манчи Мазди и т.н. аз отивам там за да си правя кефа ... а кефа си го правя като зад мен стоят още 20 БМВ-та
По града доста се говори за сбирката, дори и да сменим мястото на следващото събиране пак ще има досадници, така че си трябват сериозни преговори

Айде лека и доходна от мене

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
А ве ивак що ми влизаш с регистрацията ве кон тъкмо се чудех кога съм го писал това а не бях погледнал с какво започва амаха
То освен да се събираме там на белите камъни хем е яко ГаНгСтА хем може като се посъберем две коли да затворят пътя там преди площада и готово.
А относно бензиностанцийте ЗАЩО НЕ ? в софия на бул. Българиа на ЕКО да не е по широко или по удобно за паркиране не е аз лично като ходехме преди с PitBullche съм паркирал и на по 50м от бензиностанцията и то не бях само аз
Така че защо найстина не го направим примерно на ОМВ (в перник имам предвид) там ще може да си седим на топло докато мислим къде да ходим широко е и вътре и вън, куките не могат да ни кажат нищо защото ние нищо незаконно няма да правим там! Относно това че могат да ни изгонят да анатоли е прав има такава вероятнос но тя зависи от това какво поведение ще имаме като ходим на дадената бензиностанция защото на ЕКО в софия се правят сбирки (сега вече нз дали има там) от 3-4 години и не ги гонят а там са 2 пъти повече от нас
хахах нямате равни !!!

То освен да се събираме там на белите камъни хем е яко ГаНгСтА хем може като се посъберем две коли да затворят пътя там преди площада и готово.

Sivako написа:Споко бе една е60 и без това ми го беше опушила достатъчно преди да я издухам
P_L_A_Y_B_O_Y написа:Готин стига ме ял... ще ти дам да покараш нещо което на 210 включва шеста предавка
хахах нямате равни !!!
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- pitbullche
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: Jumbo jet
- Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P
Вчера бях на една интересна промоцийка с хардуер-а на загорка и нещо вечерта ми се дърпаше влизането с моята регистрация. относно омв добре ще е но трябва първо да се говори с управителя щотото не сме малко коли и все ще се позапуши бензиностанцията а трябва да гарантираме и за добро поведение. иначе там е добре да сме на топло пииваш един енерджи дринк сипваш 100 октана или може би светата нафтица че има и печки туй онуй
хахах и после може да скокнем до златните мостове 

Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
пичове за маздата дето говорите ,да не е една бяла с черен таван......а за мястото,както предложи колегата OMV -ако трябва да избираме,мисля ,че на -лукойл- е по широко.не се налагам ,просто давам предлижение.......а и без това трябва да ме черпите...

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- pitbullche
- Потребител
-
не се надявай на помощ толкова много
трябва първо да те хванат за да имаш нужда от жокер
хаха относно бензиностанцията аз съм за омв не за друго вътре ще събере повече хора ... лук ойл е по добре щотото е настрани и няма да има ядове от хора ама пък 20 бавареца с по 2 човека вътре на тез две маси в лукойла .. няма как да стане 

pitbullche написа:не се надявай на помощ толкова многотрябва първо да те хванат за да имаш нужда от жокер
хаха относно бензиностанцията аз съм за омв не за друго вътре ще събере повече хора ... лук ойл е по добре щотото е настрани и няма да има ядове от хора ама пък 20 бавареца с по 2 човека вътре на тез две маси в лукойла .. няма как да стане

- pitbullche
- Потребител
-
Е ся се ядосах http://www.vbox7.com/play:4156dc3e ... как може колеги имаме ли материал от нашето лафче със МВР 

- BMW_Myself
- Потребител
-
БМВ
Хммм.... изглежда ми интересно за тези сбирки... приемате ли нови попълнения ??? 

- BMW_Myself
- Потребител
-
BMW ....
Може ли някои да ми пише на скаип, за да попитам няколко въпроса относно сбирките и т.н
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: BMW manqk
smok.bg написа:Кво става пичове за четвъртък пак ли на Метал
Според мен няма смисъл да се местим

А тия с ланчиите като ги гледам как тъпо карат може и да не са читави до четвъртък