Диагноза в Супер Дизел вижте
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
mad_presley написа:Аз така и не разбрах, какви признаци за повреди има тази кола, че искаш непременно да ги сменяш тези неща?
Това EDC може просто да е дало грешка в компютъра, а и кое точно в EDC-то е прецакано, цялата система ли е, че е толкова пари.
Ремонт на ГНП е много относително, какво ще и се ремонтира не ти ли казаха?
Дебитомер можеш да си намериш и по-евтино, просто трябва да пообиколиш магазините и да събереш оферти.За дюзата важи същото.
Моят съвет е, иди в Дару за още една диагностика, да видиш и от там какво ще кажат
нищо не ми обясниха за едц-то ми казаха че било нещо над горивната помпа нищо за амортисъори както си е абе въобще големи мошеници ми се струва че са ремонт гнп хората го правят за по 80-300 лева то мога да си взема още една помпа за 600
antx написа:еее ми незнам са предлагаха ми за 500 за 1000 ама реших да карам така
Няма да е зле да се доизкажеш какво точно са ти предлагали и къде са ти го предлагали и дали изобщо са ти предлагали оригинална ГНП , макар и рециклирана на такива цени , за да не се заблуждават колегите от форума с нереални цени.
Всеки може да се обади на 0888510183 - "Вари 2000" и да разбере колко струва оригиналната ГНП /нова/ и колко
оригинална ГНП /рециклирана/ , като се има в предвид , че там частите са на малко по ниски цени отколкото в "Дару Кар".

!
EDC Electronic Damper Control Dampers are comupter controlled for comfort or sporty handling as needed.

///sasho написа:antx написа:еее ми незнам са предлагаха ми за 500 за 1000 ама реших да карам така
Няма да е зле да се доизкажеш какво точно са ти предлагали и къде са ти го предлагали и дали изобщо са ти предлагали оригинална ГНП , макар и рециклирана на такива цени , за да не се заблуждават колегите от форума с нереални цени.
Всеки може да се обади на 0888510183 - "Вари 2000" и да разбере колко струва оригиналната ГНП /нова/ и колко
оригинална ГНП /рециклирана/ , като се има в предвид , че там частите са на малко по ниски цени отколкото в "Дару Кар".
за тия пари втора употреба от друга кола
колега не им вярваи на тия мошеници в супер дизел ,аз лично ходих 2 пъти и ми казаха че колата е пред разпадане,казаха ми че съм за смяна на ангренажни вериги от там отидох в дару кар и ми направиха пълна диагностика обясняват ти всичко кое какво е и накрая ми направиха промиване на горивната система и ми смениха тампон на двигателя сега колата ми заспа

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей колега. Обърни се за помощ към Е34/Е32 форума. Има много кадърни колеги които ще ти помогнат.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Диагноза в Супер Дизел вижте
antx написа:след една диагноза ми поставиха тези цифри които да заплатя за да ми работи колатанормални ли са и какво значи EDC
[
img]http://i.data.bg/08/12/05/1278705.jpg[/img]
дебитомера струва 400лв ддс bosch za 530d,v naisycar plovdiv
теч на ГНП
на мен в НН сервиз септември за отстраняване теча на ГНП и теч от една дюза ми взеха 450лв. и съм доволен поне за сега.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2