Как да извадя касетофона
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Как да извадя касетофона
Колеги искам да сваля касетофона, но не можех. Махнах копчето за усилване, както казват някой колеги, но там няма нищо за отвиване ;(
Ако някой има идей ще съм много благодарен.
Ако някой има идей ще съм много благодарен.
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
хбдсажр
няма за отвиване,като махнеш копчето погледни в десния краи на дупката има един процеп в които мушни една права отверка и завърти на дясно и дърпаи към теб,ако си от софия ела ще ти го махна
...
Колега много благодаря. Ще се опитам да го направя сам, ако не успея ще се възползвам от услугите ти 

Re: хбдсажр
RASI написа:няма за отвиване,като махнеш копчето погледни в десния краи на дупката има един процеп в които мушни една права отверка и завърти на дясно и дърпаи към теб,ако си от софия ела ще ти го махна
Земи направо един сервиз отвори

- вано
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
ако не си сигурен
колега ако не си сигурен какво равиш по добре отиди да ти го извадят
мн е лесно ама трябва да знаеш как ии вероятно ше ти трябват еврейски звезди зада го махнеш - не шестограм а ерейска звезда
поне при мен така беше

мн е лесно ама трябва да знаеш как ии вероятно ше ти трябват еврейски звезди зада го махнеш - не шестограм а ерейска звезда

поне при мен така беше
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
На 4:3 дисплей се сваля декоративния (махагонов или там какъвто е) панел и отзад се виждат винтчетата.На 16:9 се сваля само страничната рамка и пак се виждат винтчетата 

Значи, отваряш жабката и сваляш бушоните /предполагам знаеш как/ Идеята е да свалиш двете лайсни над жабката /махагоновата и тази под нея/, като за целта трябва да бръкнеш от вътрешната страна на таблото и да развиеш /по 4 бр. на лайсна мисля че бяха/ едни бели, конусовидни врътки, които държат лайсните. След като си свалил двете лайсни над жабката трябва да махнеш и малката махагонова лайсничка /ако имаш автопилот на нея е копчето/, която е между волана и навито. След като си свалил всички лайсни трябва да махнеш и цялата махагонова част на навигацията, споко тя пада
за целта трябва малко да се наведеш и да погледнеш /може и с пипане/ в долната част на махагоновата част, точно над дисплея на климатроника има едно малко винтче, което е много важно да не го забравиш. От там трябва да развиеш четирите винчета, които държат самия екран за таблото и лекичко го изваждаш. Това е, дано съм помогнал. Искам само да уточня, че това е за Е38, но смятам че и при Е39 не е по-различно

- вано
- кандидат ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1