осветлението на таблото свети
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
осветлението на таблото свети
колеги помагайте днес като изгасих колата изключих фсровете и таблото с уредите ми остана да свети заедно с конзолата на касетофона и климатика колко пъти се мъ4их да ги изгасия и не се получаваше и сега така си свтиат а габаритите отпред и отзад на колата не светят само вътре
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
тва съм го виждал на Х5....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: осветлението на таблото свети
smetkata написа:колеги помагайте днес като изгасих колата изключих фсровете и таблото с уредите ми остана да свети заедно с конзолата на касетофона и климатика колко пъти се мъ4их да ги изгасия и не се получаваше и сега така си свтиат а габаритите отпред и отзад на колата не светят само вътре
Тичай да свалиш едната клема на акомулатора.Изчакай десетина минути слагай и.....дано се оправи.Както се казва добрият СТАР RESTART.............Аз като се замисля отскоро май всичко е под този девиз.....телевизора ми,телефона ми,компютъра ми,пералнята ми(не на колата,къщните)......аман от електроника!
Единственото ,което мога да Ти препоръчам е да отидеш при някой квалифициран майстор да Ти погледне ел.инсталацията.На предната ми кола го имах този проблем и се оказа една оголена жица идваща незнайно откъде ,която опираше и правеше маса.Проблема беше отстранен ,но малко главоболия ми създаде.Гадното е,че при подобно нещо има вероятност да изгорят някои уреди във купето, но да не те плаша,просто не губи много време
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Всяка една ламПичка в тая кола се управлява от лайт модула (LCM-а) - дали ще остане да свети фар или табло няма голямо значение. Имаше в някоя от темите за неизгасващи фарове телефона на човек които ремонтира ЛЦМ-и, препоръчвам да ремонтираш твоя, а не да го подменяш защото в него има записана информация за километрите и ВИН-а на колата и ако сложиш друг модул ще ти излезне проклетата точка на таблото.
Успех.
Успех.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега,временно може да пробаш да махнеш бушон!
При мен бушон №4 е за осветлението,ако е от модула при махането на бушона би трябвало да изгасне,ако не веднага при ел.техник!
При мен бушон №4 е за осветлението,ако е от модула при махането на бушона би трябвало да изгасне,ако не веднага при ел.техник!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
колега(и) ГМ модула се намира зад жабката, ЛЦМ-а се намира в дясно от краката на пасажера - там където е гумения маркуч със окабеляването за вратата самоче от вътрешната страна
smetkata написа:колеги като откача GM3 модула и всичко изгасна таблото съшто възможно ли е да е от него
Ето как изглежда GM3 модула, но до колкото виждам той не управлява осветлението
http://www.bmwgm5.com/GM3.htm
15 мнения
• Страница 1 от 1