КПП кърджали много важно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали
Тези дни има акция и ако колата ти не е с местна регистрация не се учудвам,че са те спирали за проверка.Ако това е чак такъв проблем за теб може да минеш по стария (трафикански

Vlados написа:Мишел написа:dsexpolked написа:........полицията има някакъв резонс за тази марка ..........
Я дай пак....какво има полицията?
Защо вадиш думи от контекста, виж целия пост...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ей ,хора с глас се смях,то не че смешно,ама
Инак и аз си внушавах като карах е36та ,че не ме пропускат и спират само БМВ,ама не е така,шото сеа с Голфетката пак почти не ме пропускат,тази вечер отново и мен ме питаха задържан ли сте,ала-бала..Ама си бях изряден и ми казаха само"Лека вечер",отговорям "И на Вас" и така... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Май трябва да се предложа за един модератор по езиковите въпроси, всяко мнение с повече от 5 грешки от тоя род, демек дебилни, ще бъде изтривано. И такааа - до края на светааа...
П.С. Но пък ще намалеят глупостите, на които да се смеем...
П.С. Но пък ще намалеят глупостите, на които да се смеем...
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Защо ли пък мен никога не ме е притеснявало да ме спрат полицаите?!
Ами това им е работата.
Мисля си, че бих се радвал ако с едно такова рутинно спиране хванат някоя и друга крадена кола...
Също така никога не са си просили нещо - може би заради по-официалното ми отношение към тях.
И заради това, че не съм се опитвал да им обясня, че черното е бяло...
(стажа ми е над 20г, като рядко слизам от колата)
А за правописа - ами колега, дето си пуснал темата, имай едно на ум, че вече и това има значение.
Когато някой ми пише неграмотно дали въобще му обръщам внимание когато се опита да даде 'умен' съвет.
Обикновено си мисля "ами той не е положил елементарно усилие да научи езика, откъде ще изкара акъл да каже нещо свястно"......
В конкретния случай си написал една тема, от която никой не разбра точно какво си искал да кажеш и да изразиш - ето ти пряка вреда от липсата на добър (поне разбираем) правопис и изразяване...
Никога не е късно да се научи правописа
Ами това им е работата.
Мисля си, че бих се радвал ако с едно такова рутинно спиране хванат някоя и друга крадена кола...
Също така никога не са си просили нещо - може би заради по-официалното ми отношение към тях.
И заради това, че не съм се опитвал да им обясня, че черното е бяло...
(стажа ми е над 20г, като рядко слизам от колата)
А за правописа - ами колега, дето си пуснал темата, имай едно на ум, че вече и това има значение.
Когато някой ми пише неграмотно дали въобще му обръщам внимание когато се опита да даде 'умен' съвет.
Обикновено си мисля "ами той не е положил елементарно усилие да научи езика, откъде ще изкара акъл да каже нещо свястно"......
В конкретния случай си написал една тема, от която никой не разбра точно какво си искал да кажеш и да изразиш - ето ти пряка вреда от липсата на добър (поне разбираем) правопис и изразяване...
Никога не е късно да се научи правописа

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
на въпросното КПП минавам средно по 15пъти в годината ...
минавам както с бмв така и със субару понякога с тойота 80 понякога с бус ...
обикновено ме спират именно заради "С" ,"СА" номерата
фактите са:
престой поне 20мин !
ФИШ-за неспазване на ограничение "50" -скоростта ми беше "56км/ч"
тва е 2рия фиш в живота ми)
дълги разпити за положението из страната
като цяло стандартно положение което по никакъв начин не мога да свържа с марката !?
друго нещо което съм забелязал е че в Кърджалийски окръг полицаите по никакъв начин (почти) не са склонни на подкупи
нека колегите от региона да го обяснят
минавам както с бмв така и със субару понякога с тойота 80 понякога с бус ...
обикновено ме спират именно заради "С" ,"СА" номерата
фактите са:
престой поне 20мин !
ФИШ-за неспазване на ограничение "50" -скоростта ми беше "56км/ч"
тва е 2рия фиш в живота ми)
дълги разпити за положението из страната
като цяло стандартно положение което по никакъв начин не мога да свържа с марката !?
друго нещо което съм забелязал е че в Кърджалийски окръг полицаите по никакъв начин (почти) не са склонни на подкупи
нека колегите от региона да го обяснят

- dsexpolked
- Потребител
-
Мишел написа:Vlados написа:Мишел написа:dsexpolked написа:........полицията има някакъв резонс за тази марка ..........
Я дай пак....какво има полицията?
Защо вадиш думи от контекста, виж целия пост...
Три пъти го прочетох, и по интуиция разбрах, че полицията има слонност да спира винаги БМВ-та........ама ми е чудно като не се знае съвсем дадена дума, т.е. като не е чута правилно, то не може и да се прецени къде да се сложи...защо се излага? Имало "резонс".....може би има предвид "резон", но ако знае какво означава, щеше да знае, че мястото й съвсем не е в това изречение....
извинявам се господа 4овек да не си изкаже мнението по дадена тема без някои да му намери кусури
- w0Lv3r1n3
- Потребител
-
- Кара: e39 525TDS'98 / E60 530D'FACE'2008
Re..
Съгласен съм с колегата. До преди 1 седмица не са ме спирали полицаи през живота ми. Миналата седмица с братовчеда тръгнахме към Кърджали, още както излезнахме от Асеновградския път точно до бензиностанцията някаква патрулка и документи за проверка ( и двамата сме с бмв та). След 2 дена тръгнахме обратно към Пловдив, тоя път спряха само мен на КПП то . (аз съм с Пловдивска регистрация, а братовчеда с Кърджалийска). Спират почти всяка кола с друга регистрация.
Re: КПП кърджали много важно
peshko1 написа:искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали
Че мен си ме спират всеки път като ходя в Кърджали,и то ходя със служебна кола,шавролет авео,което е толкова далече от БМВ,мисляче щото съм със Софииска регистрация,имат едно спряно ауди до кабинката им,частна кола на някой от милиционерите,загледай се,няма никакъв винетен стикер

Значи аз съм от Кърджали и можете да ми вярвате че през този КПП съм минавал поне 100 пъти.Значи спират абсолютно всяка кола с различна регистрация от Кърджалийската.Ами то това им е работата на хората не може да ги съдите и да казвате повече няма да дойда в тоя град и т.н мисля че не само в Кърджали е така , а и на много други места.!!!
Точно така е. Просто си вършат работа и си мисля спират всички съмнителни коли с чужда регистрация, естествено БМВ са най-съмнителни
Аз минавам редовно с БМВ, никой не ме спира за нищо. Освен това там мисля, че нямат радар.
На местен полицай не съм давал пари, а може би и съзнателно не искат, защото града е твърде малък. Май и от други не взимат като чета сега

На местен полицай не съм давал пари, а може би и съзнателно не искат, защото града е твърде малък. Май и от други не взимат като чета сега

Последна промяна © на 01 Мар 2009, 7:47, променена общо 1 път
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
То Кърджали вече не България - какво се учудвате, че ви спират.Приемайте го все едно пресичате държавна граница.А на тези професионалисти полицаите, естествено, че това им е работата- без да си в нарушение да те спрат , да те разпитат - къде работиш, колко ти струва колата, колко гори - да става лаф мухабет.Това си е един вид гостоприемство, пък вие се оплаквате.
ivan1590 написа:То Кърджали вече не България - какво се учудвате, че ви спират.Приемайте го все едно пресичате държавна граница.А на тези професионалисти полицаите, естествено, че това им е работата- без да си в нарушение да те спрат , да те разпитат - къде работиш, колко ти струва колата, колко гори - да става лаф мухабет.Това си е един вид гостоприемство, пък вие се оплаквате.
Колега,въпреки че в Кърджали има много турци,има много силно Българско лоби,което се бори да не става именно това за което ти пишеш,че Кърджали не е в България,познавам няколко активисти от там
ivan1590 написа:То Кърджали вече не България - какво се учудвате, че ви спират.Приемайте го все едно пресичате държавна граница.А на тези професионалисти полицаите, естествено, че това им е работата- без да си в нарушение да те спрат , да те разпитат - къде работиш, колко ти струва колата, колко гори - да става лаф мухабет.Това си е един вид гостоприемство, пък вие се оплаквате.
Еий от такива расисски изказвания много се изнервям.Какво сам виновен съм виновен като съм се родил там ! Че има много турци има но все пак се намира на територията на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ следователно е български град !!!!

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3