Страхотна пушилка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iventi
- Потребител
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: BMW E30 DTM
- Детайли за колата: BMW E30 323.
Страхотна пушилка
Колеги здравейте. Скоро писах, че ми остана само кърпене на колата за да бъде безупречна ........ е да ама излъгах
Смених скоро помпата (при карбуратора), смених филтъра и кабели които са 110 лева
Сега като дам газ на колата (на бензин) отзад става просто страшно!!!! Пушилка, огън и меризма на масло- зловещо а? Когато я обърна на газ не пуши. Забелязах също така, че мотора леко трака и това ме плаши!!!!!!!!
Благодаря ви за съветите предварително!
Няма да се предам, докато не я направя НОВА КОЛА.
http://picbg.net/img.php?file=afd04806616ceb45.jpg
http://picbg.net/img.php?file=cf8f70f90eb3ad2f.jpg

Смених скоро помпата (при карбуратора), смених филтъра и кабели които са 110 лева

Благодаря ви за съветите предварително!

http://picbg.net/img.php?file=afd04806616ceb45.jpg
http://picbg.net/img.php?file=cf8f70f90eb3ad2f.jpg
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Re: Страхотна пушилка
Сменил си бензиновата помпа която има пряк контакт с маслото следователно сещай се ,друго правил ли си и правила ли ти го е преди това ,да не би сега да я пускаш ма бензин преди това да е била на газ само и така
ПС:Иначе не се отказвай малко останаха хората които се борят с тея Е30 и не слушай глупавите коментари от рода на "СМЕНИ СИ МОТОРА"
и ТН.
успех ти желая ако имаш повече въпроси пращай на ЛС щото тука......
ПС:Иначе не се отказвай малко останаха хората които се борят с тея Е30 и не слушай глупавите коментари от рода на "СМЕНИ СИ МОТОРА"
и ТН.

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- iventi
- Потребител
-
Re: Страхотна пушилка
BMWPower написа:Сменил си бензиновата помпа която има пряк контакт с маслото следователно сещай се ,друго правил ли си и правила ли ти го е преди това ,да не би сега да я пускаш ма бензин преди това да е била на газ само и така
и ТН.
Да преди това е била само на газ и когато я взех на бензин почти не палеше - мн. рядко. Щом ме питаш за газта ....... значи не е добре работата

- iventi
- Потребител
-
RokFort написа:Колега скоро ли е колата в теб и наскоро сменял ли си масло???
Не съм колега защото мисля, че го харчи и първо искам да го разреша този проблем ако го имам.

iventi написа:RokFort написа:Колега скоро ли е колата в теб и наскоро сменял ли си масло???
Не съм колега защото мисля, че го харчи и първо искам да го разреша този проблем ако го имам.
Колега мисълта ми бе ,че ако си взел скоро колата може да е била с добавка ,и след смяната на масло да се е проявило износване на мотора.
Отпада като вариант за радост.
- iventi
- Потребител
-
RokFort написа:iventi написа:RokFort написа:Колега скоро ли е колата в теб и наскоро сменял ли си масло???
Колега мисълта ми бе ,че ако си взел скоро колата може да е била с добавка ,и след смяната на масло да се е проявило износване на мотора.
Отпада като вариант за радост.
Да

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- devastator
- младши ентусиаст
-
моето скромно мнение е че мотора трябва да бъде подменен 

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- iventi
- Потребител
-
amd написа:Нали е тракане, а не тропане ?
Тракане тракане колега. Ако е тропане и аз (невежото) знам, че е бая лошо.
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Колега за съжаление не мога да ти помогна със съвет по тоя проблем,искам просто да ти пойелая успех,защото и аз си реставрирам е30-та,и знам колко е трудно,радвам се че има и други ентусиасти 

- iventi
- Потребител
-
KIM написа:няма какво да те плаши един читав мотор м40 е 300-400лв
Ще се събере ли на моята кола? Все пак съм с 4 цилиндъра и ми изглежда тясничко отпред. Купувам го стига и да има кой да ми го монтира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако реша да ремонтирам този, колко пари ще струва и части от къде? Налага се и друг карбуратор да сложа защото този не ми вдъхва доверие.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Гадното е, че си карбураторче - това ще създаде най-много ядове, прехода към инжекция - виж колегата porostorm се справи и си сложи М42, обаче не било толкова лесно май.
Иначе е много по-добра идея да намериш от някоя Е30-ка ударена, примерно, хубав мотор (да го запалиш) и да го монтираш на твоята, отколкото да ремонтираш М10-ката.
Иначе е много по-добра идея да намериш от някоя Е30-ка ударена, примерно, хубав мотор (да го запалиш) и да го монтираш на твоята, отколкото да ремонтираш М10-ката.
BMW only!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2