Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
я,виж,ти,колко много ентусиасти от перник,каде бяхте бе хораааааа......пуснах тази тема преди месец и половина,за 5 дни имах един отговор и се отказах. така ми харесвате.бравооооо.......не съм влизал във форума от доста време ,а сега ме изненадахте приатно.бях чувал за сбирките на метал,ама знаех,че се събират хора с всякакви коли и непредставляваше интерес за мен,сега ве4е е друго на следващата сбирка съм вас.100%........поздрви
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
dokie написа:Добре бе обиколкатакато цяло
...само не ми се понрави мешаната скара дето се получи - ние БМВ-та ли се събираме или всички марки накуп... а и човека с маздата все се състезаваше с някого... и на слизане от магистралата замалко да ме удари отзад - заради него минах през е*аси ямите... ако ще е тъй - другия път съм само на семки на метал.
А Марио (Санчо де) къде зачезна - всичко ОК ли е?
всичко беше екстра даже и едни катаджия ми се обади да се видиме но аз в последствие реших да ходя на студентско парти в благоевград и затова се отделих от групата

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
:
Здравейте на всички,явно пак сте си прекарали готино снощи
Какъв ви беше маршрута?Яд ме е че неможах да дойда и аз
.Другия път няма да пропусна мероприятието!А и създателя на темата Tunero вече се появи бе хора!Добре дошъл колега ние се почудихме къде изчезна толкова време
Поздрави

Поздрави
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- makabeo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4ервено/4ерна е36-ца
аз този с маздата му скасах газа на сфетофарите на квартала а после и sancho
а този с ланчията му напражих педе на бела вода на чешмето и после го драпнах ма доиде до радомир аз предлагам следващия пат да останеме двама да ги засечеме и готово

само нинджа може да убие друга нинджа и само BMW може да изпревари друго BMW!!!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
само в четвъртък ли се събирате и колко са хората с БМВ,кажете нещо пове4е
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Тунер горе долу това сме:

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
:
Добре колеги щом тези с другите коли идват с нас неканени аз ви предлагам ако искате да си правим събирането някъде другаде,за да сме си само баварци,само че си нямам на идея къде може да е това другаде 

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
супер сте,мога да доведа още хора,другата седмица съм с вас и ще се запознаем........много се забавихте
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
Re: :
Papy_m написа:Добре колеги щом тези с другите коли идват с нас неканени аз ви предлагам ако искате да си правим събирането някъде другаде,за да сме си само баварци,само че си нямам на идея къде може да е това другаде
съгласен съм с теб
- pitbullche
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: Jumbo jet
- Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P
Ново място за срещите може да се измисли аз за сега само се возя надявам се от следващия път да ми е готова моята ... но от сега мога да ви кажа интересен маршрут но и малко рисков - Златни мостове Витоша. Там е истинското шоу а както е тръгнало може да се качим и на копитото. Пернишките бумери над цяла София

Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Принципно за слеващия път мисля съвсем възпитано да ги предупредя да си седят от страни и да не ни се мешат, пречкат, карат по нас и т.н. За мен е глупаво заради некви скапаняци 20-30 бмв-та да се местят на друго място, все пак нали всички сме момчета с характер и точно заради това караме тази марка
А иначе места за събиране колкото си искаш ...

А иначе места за събиране колкото си искаш ...
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- pitbullche
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: Jumbo jet
- Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P
Съгласих се с идеята на Анатоли а за златните какво ще кажете ми е интересно 

Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
аз се качвах там миналата седмица и беше жърха
:
И аз съм съгласен!Трябва да ги предупредим за да им стане ясно!Друг е въпроса че им се кара на хората БМВ и затова гледат да се въртят около нас