Проблем с Alpine CDE 9827 RM

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Яну 2009, 22:41

AGT написа:Ако не е свършила промоцията си мисля ,че CDA-9812RB може да го докарам до БГ за 500лв което пак си е цифра :(

Колега ,можеш ли все пак (ако не ти представлява трудност) да провериш за тази промоция :?: :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 19 Яну 2009, 23:50

Жоре моят плеар я има опцията и мисля да го пусна за продажба, все пак ще ми се наложи да си купя нов модел заради едно тъпо зареждане на телефона ми :(
Ще го давам заедно с модула за управление на iPod за сумата от 600лв
Единственото което е като забележка на плеара е вида на панела (носен по джобове)
Електрониката няма никакви грижи а ако си имаш iPod (онова за което те разхождах оня път из София ) ще си супер щастливец :)

Все пак не искам това да се тълкува като обява ;) някак си ми е трудно да се разделя с тоя плеар
Ето го и него: http://www.radar-express.com/old/alp-mp3-9835r.html

Едит: Жоре Относно Медиа експандера мога да ти гарантирам че е EQ но не съвсем, то е направено на принципа на стария Loudness където се подсилват (уплътняват) честотите в по слабите нива на усилване с цел да не се губи от плтността на звука, MX работи до усилване 22-степен след което просто си избледнява Fade out ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 21 Яну 2009, 12:26

Винаги съм бил противник на "изкуствено" подобряване на звука, чрез Loudness и всички производни... и съм слушал FLAT. За съжаление, ако нямаш добър Hz диапазон на озвучаването се налага да бутнеш малко настройките.
Пенчев, този мойдел който си дал не е лош, но го има предимно в този вариант CDA-9812RB, където B накрая означава blue и е варианта със сивия панел и сините копчета, а те хич не подхождат на нашите машини :confused:
Мисля, че същия модел го има и като RR там е черен панела и с червено или амбра осветяване.
Аз лично съм имал 9833 и е уникален плеър, а 35 който продава Ицо... мда 8)
Mens sana in corpore sano

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 21 Яну 2009, 17:49

Penchev написа:
Колега ,можеш ли все пак (ако не ти представлява трудност) да провериш за тази промоция :?: :roll:

Все още ги има.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 23 Фев 2009, 17:46

Сега дойде време да споделя какво се случи и как се развиха нещата ,моля след това колегите модератори ако сметнат да заключат темата :D

За 45 лв с труда ми смениха вентилаторчето с оригинално Алпайн-ско и СиДи-то заспа в пълния смисъл на думата.Яките тестове му направих с парно до дупка тези дни на продължителни пътувания и свири та се къса 8) Един Кенууд ползвах докато го оправяха ,който май се водеше нещо като висок модел и направо се измъчих а като си сложих моето СиДи и се убедих ,че ако има две или три много сериозни марки за кар аудио ,то Кенууд е далеч от тях ;)

Георги Пенчев
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 24 Фев 2009, 0:25

Жоре Алпина е номер 1 за мен, но да се реши проблема само с едни вентилатор ????

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 24 Фев 2009, 3:44

а да не отварям нова тема, някой може ли да ми каже откъде мога да си закупя дистанционно за алпин цде987нещо си :)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Фев 2009, 16:43

Дам,APLINE-a са най-добрите,аз лично притежавам CDA-9887R.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Фев 2009, 23:07

Icco написа:Жоре Алпина е номер 1 за мен, но да се реши проблема само с едни вентилатор ????

Ицо ,реши се проблема човек :D Аз в последно време не се спирам от пътувания по работа къде ли не ,отделен е въпроса ,че сега по снеговете ходих да карам в петък през ноща над Троян към беклемето ,в Неделя цяла нощ на Петрохан и днес се прибрах от Родопите ,парното ми е постоянно на най-горещо,музиката свири здраво и няма "Hi TEMP" ,няма изкривяване като е горещо сиди-то ,така както бе с Кенууд-а за трите седмици :)

На Е34-ките нишата за радиото е цялата във вата отвсякъде и просто не мога да се начудя как издържа тая техника като не може да се отведе топлината , а на всичкото отгоре над ватата минават централните въздуховоди и лудницата е пълна :shock:
Просто марката е наистина велика :smoke:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Car аудио и видео