Ценички спортни гърнета с монтаж
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Ценички спортни гърнета с монтаж
значи понеже съм се решил да слагам такоз "спортно гърне" от еФтинките.... в едно сервизче по път за работа питах и ми казаха...
да махнат мойто старото (за боклука е - прогоряло и надупчено) слагат ми "спортно" хубаво изглежда - двуцефка, с работа всичко - 120-130лв.... добре ли е ?
с гърнета за пръв път се занимавам и затова питам....
да махнат мойто старото (за боклука е - прогоряло и надупчено) слагат ми "спортно" хубаво изглежда - двуцефка, с работа всичко - 120-130лв.... добре ли е ?
с гърнета за пръв път се занимавам и затова питам....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
ceco-stz написа:то добре колега ама ше ти надува главата тва гърнИ
Испускателна система на Ремус, мисля че постепенно си приглушава ниските честоти, така че не е толкова проблемен.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тва сичко ако е с гърнето барабар става като, цена ама ако е само за 1 заварка която струва макс 15-20лв и 2 тампона 140лв за монтаж е МНОГО
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
320i_coupe написа:ceco-stz написа:то добре колега ама ше ти надува главата тва гърнИ
Испускателна система на Ремус, мисля че постепенно си приглушава ниските честоти, така че не е толкова проблемен.

Колега какъв "Ремус" за 120-130лв с труда...

Моя съвет към колегата е да си намери оригинално гърне втора употреба/ако не му се дават пари за ново/ и да не прави глупости с тия "пожарогасители с накрайник".....Другият по-скъп вариант е стандартно ,но качествено гърне

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
aygofan написа:plradev написа:
Моя съвет към колегата е да си намери оригинално гърне втора употреба/ако не му се дават пари за ново/ и да не прави глупости с тия "пожарогасители с накрайник".....Другият по-скъп вариант е стандартно ,но качествено гърне
Човека иска "спортно гърне"....Стига си го разубеждавал...
Полезен както винаги
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз пък си купих ново на Nessport и не съжалявам.Притрябвало ми е някакво старо гърне,което след една зима ще му останат само куките и бурията
Моето обаче е единичка(възможно най-голяма) 65лв. го взех преди години,а монтажа ми беше 25лв обаче ми слагаха една тръбица на едно място и така.Предполагам,че до 20лв. ще ти е да махнах старото и да сложат ново,а една двуцевка е според зависи.Не бучи толкова,че да не се седи.Все пак не съм измахал всички гърнета напред ами само крайното 

8.32
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:plradev написа:
Човека иска "спортно гърне"....Стига си го разубеждавал...
В грешка си колега,никого не разубеждавам,а давам ствет от гледната точка през която аз гледам..

п.п.Големи сте вече..оправяйте се

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Даа моя Ремус побрам4ава доста,но изван града над 130 все едно го няма320i_coupe написа:ceco-stz написа:то добре колега ама ше ти надува главата тва гърнИ

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
купен вече,... 120 е гърнето - двуцефка, + монтаж + сваляне на катализатор (който си остава за мен)....
звука при потегляне е уникален и докато ускорява, но при по-високи скорости не се чува много.... честно казано, очаквах да реве ама да не се трае.... ама все пак пък не съм го чул отзад как е,... като съм в колата само впечатления...........
а в халето при майстора като запалих колата и получих оргазъм от рева.....
звука при потегляне е уникален и докато ускорява, но при по-високи скорости не се чува много.... честно казано, очаквах да реве ама да не се трае.... ама все пак пък не съм го чул отзад как е,... като съм в колата само впечатления...........
а в халето при майстора като запалих колата и получих оргазъм от рева.....

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Честито колега
Имай предвид,че след време като пообгори и дупчиците на тръбите вътре се позапушат ще се разбръмчи повечко и по-басово

Имай предвид,че след време като пообгори и дупчиците на тръбите вътре се позапушат ще се разбръмчи повечко и по-басово

8.32
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
someone написа:Да събудиш цял Люлин, минавайки през Надежда - ето това е безценно!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2