Проблем с цилиндрите 320д 150кс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
къде се намира този сервиз , Бъкстон ? Натози модел от Гарет не дават да се ремонтира, но в БГ винаги е имало и ще има по-кадърни от космонавти майстори та на нищо не се учудвам
Иначе всеки се бие в гърдите , че има най-добрия стенд
7000лв за ремонт са напълно безмислени , отиваш в КАМОР и забождаш чисто нов
Сега при положение , че в Гърция се е случило няма как , но по принцип правения с ризи мотор никога няма да е същия

7000лв за ремонт са напълно безмислени , отиваш в КАМОР и забождаш чисто нов

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
meteorman написа:адреса е кв.Орландовци ул202 номер4
охоуу, бягай от там с 300!!!!!!! Аз лично , а и други колеги са се парили от този сервиз многократно , не приемат рекламации а рядко успяват да си свършат работата.... Митко-турбото sucks

Странно ми е как е заглъхнала само от липса на масло , да знаеш че не е в него проблема единствено
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с цилиндрите 320д 150кс
Здравейте колеги не знам дали съм за тази тема , колата е 320д 150кс е46 фацелифт 2003г, но от както стана студено имам този проблем:
Тея двата дни като паднаха температурите и пали трудно бая трудно....
След като запаля двигателя не работи както трябва тресе пърка и държи 1 000 оборота в последствие се оправя , но имам чувството ,че ще изгасне 4 свещи сменях точно преди месец пробвах и чужд акуломатор по-нов от моя и пак така 1 000 оборота тресене пър пър пър все едно нещо го спира да работи пълноценно. Така е докато съвсем леко не мръдне стрелката от синиото смис съвсем леко да загрее ( да поработи ) и се оправя но през това време и халтавят оборотите. Аз съм имал преди пак дизел и съм нямал проблеми и при -16градуса палех и тръгвам няма колебания , но този двигател нещо ме съмнява.... от 2 месеца я имам колата всичко което е трябвало съм сменил филтри масла антифриз филтър картерни газове свещи ......
Тея двата дни като паднаха температурите и пали трудно бая трудно....
След като запаля двигателя не работи както трябва тресе пърка и държи 1 000 оборота в последствие се оправя , но имам чувството ,че ще изгасне 4 свещи сменях точно преди месец пробвах и чужд акуломатор по-нов от моя и пак така 1 000 оборота тресене пър пър пър все едно нещо го спира да работи пълноценно. Така е докато съвсем леко не мръдне стрелката от синиото смис съвсем леко да загрее ( да поработи ) и се оправя но през това време и халтавят оборотите. Аз съм имал преди пак дизел и съм нямал проблеми и при -16градуса палех и тръгвам няма колебания , но този двигател нещо ме съмнява.... от 2 месеца я имам колата всичко което е трябвало съм сменил филтри масла антифриз филтър картерни газове свещи ......

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3