аларми проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 19 Фев 2005, 9:58

оказа се, че не е предпазителя на плюсовия кабел, беше се разхлабила някаква друга жица която е вързана към акумулатора и искреше, затегнах я и се оправи всичко. та си карах така няколко часа, всичко си беше наред и изведнъж пак същото :evil: :evil: :evil: , но още по-кофти - спря да ми работи и климатика и това което върти въздуха в купето, както и да е, прежалих го и тръгвам да се прибирам, беше около 2 часа, спирам пред блока, пускам алармата от дистанционното, имам 2 аларми, фабрична и допълнителна, и тръгвам да се качвам и тва кат се разсвири на клаксон, не мога да го спра - събудих почти всички комшии, сигурно много ми се радват, но тази глупава аларма не ще и не ще да спира, накрая се сетих и махнах бушона на клаксона и взе, че спря. пускам си алармата и след 1 мин пак същото :?: та се наложи да я заключа само с ключа, без да пускам алармите и засега става. въпроса е следния: кой може да ми оправи бангията и къде и кога. писна ми от пишман майстори които да ми съсипват и без това вече съсипаната кола :evil:

Назад към E34