Възможно ли е това?????????????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Straho_ooD
- Потребител
-
фоко
Ашколсун, колеги
!!! Направо ми олекна! Не че като се позамислих малко не ми се стори зверски нелогично да е толкоз просто и никои да не го знае - все пак изчетох 200-300 страници от форума преди да си взема колица ( Да не говори, че изчетох целия форум и на Волво - много възпитани хора м/у другото - тук в нашия форум има такива зверски селяци, че направо ме е срам, че съм от Балканите ... ама нейсе) Преди да взема Е39ката се бях спрял на Е46, 2001, комби, новия фейс, но се отказах защото:
1) седнах и помислих трезво дали да си купя кола на ръба на финансовите си възможности
2) седнах в Е39ката
3) седнах и настъпих Е39ката
4) седнах и поговорих с приятелчето, което ми я продаде - той си ми каза всичко както си е - диагностиката после показа същото (вътрешни накрайници, евентуално рейка, за в близко бъдеще - дебитомер), а и момчето си е пинизчия - лично аз съм му се чудел как има нерви през 10 дни да я маже тая кожа с някакви чудесии!
5) седнах и изчетох де що намерих из форума за 525тдс (уникални спорове м/у другото, колеги
))
6) Колата е просто уникално запазазена, или е претапицирано всичко, направен е основен ремонт на двигателя и са сменени всички прблемни части, което пак ме устройва!!!( а и има автокаско и гражданска за още 7 месеца)
Та тва е - веднага щом се оправи времето ще я изкъпя, ще й сложа новата рокличка с дълбокото деколте и ще я щракна да ми завиждате
[/list]

1) седнах и помислих трезво дали да си купя кола на ръба на финансовите си възможности
2) седнах в Е39ката

3) седнах и настъпих Е39ката
4) седнах и поговорих с приятелчето, което ми я продаде - той си ми каза всичко както си е - диагностиката после показа същото (вътрешни накрайници, евентуално рейка, за в близко бъдеще - дебитомер), а и момчето си е пинизчия - лично аз съм му се чудел как има нерви през 10 дни да я маже тая кожа с някакви чудесии!
5) седнах и изчетох де що намерих из форума за 525тдс (уникални спорове м/у другото, колеги

6) Колата е просто уникално запазазена, или е претапицирано всичко, направен е основен ремонт на двигателя и са сменени всички прблемни части, което пак ме устройва!!!( а и има автокаско и гражданска за още 7 месеца)
Та тва е - веднага щом се оправи времето ще я изкъпя, ще й сложа новата рокличка с дълбокото деколте и ще я щракна да ми завиждате

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Това с къпането няма да стане скоро, така че си намери добри миячи и отивай за да не идва пожарната пред вас,
. Много безаварийни
, честито.

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Kолега, за твое успокоение, запиши си тия числа, които уж са ти "реланите километри", след това покарай някакви километри колкото искаш и ги събери с тая цифра. Пробвайте пиниза с таблото пак и сравнете.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Това не са километрите,пробвах това на моята,записах каквото показа,карах около седмица и проверих пак,цифрата си беше същата.
- Straho_ooD
- Потребител
-
Много благодаря на всички които се отзоваха!!! Сега един последен, много тъп въпрос но ме е срам да пусна рема само за него, а именно - старият собственик успя час преди да ми даде колата да разлее туршия по предната дясна стелка и колата смърди ужасяващо!!! Изпрах я, напарфюмирах я - нищо!!! Какво да правя? Вътрешно? Пране някакво? Много ме е срам............ 

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: фоко
Straho_ooD написа:... 6) Колата е просто уникално запазазена, или е претапицирано всичко, направен е основен ремонт на двигателя и са сменени всички прблемни части, което пак ме устройва!!!( а и има автокаско и гражданска за още 7 месеца)...
Та тогава за какво я продава...аз ако съм на негово място никога няма да си продам колата, ако наистина е така както казваш...не се заяждам приятелю, просто ми стана чудно кой ще си продаде принцесата и то за 9.5

Относно трушията - автомивка да ти я изкарат и изперат с тяхните химически препарати имах подобен проблем

The Ultimate Driving Machine
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
Straho_ooD написа:Като ти се роди бебче и като реве гладно и ти ще продаваш))

- Straho_ooD
- Потребител
-
Аз съм израсъл с него, няма да ме излъже за такава тъпотия. По-скро ще ми каже че не иска да ми я даде на мен! А и той не искаше до последно да я продава - идваха разни хора и той си намираше причини да им откаже - например не сваляше и стотинка от цената (на мен ми свали 500лв), сега му трябвала да върши работа, ей такива тъпотийки
) а и аз все пак я водих на лекар да я прегледа, ама освен гастрит на вътрешните накрайници и тендовагинит на тампоните не радиатора, нищо не успя да й открие! А бе слагам чашка с кафе на предния капак и кафето не трепва, честна дума (а все пак е дизел)!!!

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
Бря че я качи снимчици да я видим тази е39-ка бе...той да не би да се мисли за comman rail 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2