Въпрос за рамката около стереото
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за рамката около стереото
Здравейте,
счупи ми се пластмасовата рамка(която се продава заедно с стереото),която се слага около него.
Та исках да попитам , знаете ли откъде мога да си купя такава, питах тук в 1-2 сервиза и т.н. но немогат да ми помогнат.
Модела е по-стария на този на снимката , ако някой каже веднага ще пусна номера на модела.
Дано някой знае откъде мога да го купя това, че колеги се побърках, само там са ми очите - много ме дразни

счупи ми се пластмасовата рамка(която се продава заедно с стереото),която се слага около него.
Та исках да попитам , знаете ли откъде мога да си купя такава, питах тук в 1-2 сервиза и т.н. но немогат да ми помогнат.
Модела е по-стария на този на снимката , ако някой каже веднага ще пусна номера на модела.
Дано някой знае откъде мога да го купя това, че колеги се побърках, само там са ми очите - много ме дразни

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
колега я сподели -да не би да имаш този панасоник ?а иначе за рамката имаше некъв сайт продаваха подобни неща май... ако се сетя за адреса утре ,ще ти го пратя.сега кажи как свири панасоника ,че ми е интересно?аз съм голям почитател на марката по принцип,но незнам как е при кар аудиото?става ли?
Колега плейара свири уникално, пробван е на поне 5 марки сток музика+
на професионално направена музика.За класа и ценовата рамка е просто чудесен.
Има СРС Тру Бас функция която изчиства и усилва ниските+честотен еквилайзер, така че за аматьорска добра музика е прекрасен.Аз честно да кажа на стокови колони най-често слушам+2 елипси отзад и мога да кажа че е супер прилична и качествена музиката.
Ако се сетиш за този сайт, моля те напиши го:)
на професионално направена музика.За класа и ценовата рамка е просто чудесен.
Има СРС Тру Бас функция която изчиства и усилва ниските+честотен еквилайзер, така че за аматьорска добра музика е прекрасен.Аз честно да кажа на стокови колони най-често слушам+2 елипси отзад и мога да кажа че е супер прилична и качествена музиката.
Ако се сетиш за този сайт, моля те напиши го:)
- dzveradzvera
- Потребител
-
- Кара: e60 530ix
- Мечтае да кара: m5
с
колега тука виж
http://www.k99bg.com/

4 мнения
• Страница 1 от 1