да се оплача от е39-та

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 23 Фев 2009, 16:40

Не ве :) Х драйва си е много готин, не гледайте по-долното клипче :)
http://www.youtube.com/watch?v=fm3mYWOw-sw

п.с. аз съм много недоволен че Е39 няма Х и за това си пиша такива неща,не ми обръщайте внимание :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 23 Фев 2009, 16:45

Ако искате истинско 4х4 вземете си Тойота или Ланд Ровер. Тва за мен са джиповете които са за офроуд и могат почти всичко да пресекът. Наистина повечето лъскави SUV-та не стават за нищо освен перчене или просто да качиш некой бордюр. Има разбира се и доста джипове като тези от офроуд ралитата, които правят чудеса, но те са пригодени за това допълнително. Колкото до Ауди, наистина са доста проходими в тези условия, но мен лично задното ми е по забавно поне засега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 23 Фев 2009, 16:52

И аз да не отварям нова тема да се оплача !! В комбито повече от 6 теракола по 25кг не влизат :dunno: а ги гледам че в тези бусовете по цели палета качват !! Тези теми са направо ИЗЛИШНИ :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 23 Фев 2009, 17:14

:bowdown: :bowdown: :ahah: :ahah: :clap: много си прав колега ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 23 Фев 2009, 17:36

Ейййй, да се появи една тема, където можем да оплюем тези БМВ-та и Вие ще я залеете с бетон.
Пробвай да си закачиш едно ремарке, не струват много пари, ще може повече да товариш. Ама няма да ти помогне много при изкачване на баира!

То бива сектантство, ама чак пък толкова.

Сашо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Фев 2009, 17:51

xela написа:Ейййй, да се появи една тема, където можем да оплюем тези БМВ-та и Вие ще я залеете с бетон.
Пробвай да си закачиш едно ремарке, не струват много пари, ще може повече да товариш. Ама няма да ти помогне много при изкачване на баира!

То бива сектантство, ама чак пък толкова.

Сашо.

:yes:
остави ги брат, повечето сополи са сектанти и така, няма оправия, имам ли я, значи е наи хубавата :mhihi:

виждам се включиха бая хора в темата които говорят с ФАКТИ, дори новия ексдраиф и а6 quattro. . всичко е ясно, но нека оставим сектантите да издигат името на бмв в сняг, явно пари им дават за тая работа :mhihi:

а до колегата дето не може да си качи нужните човали, тои така и така си е взел кола форгон, не пречи и едно ремарке с 4 светлоотразитела и тазове на мерцедес да бодне, така комбито ще има по завършен вид :mhihi:
аиде и тая тема е за ключ, това което стана, го доказаха доста други колеги, така че няма какво повече да се обсъди

Предишна

Назад към E39