смяна на халогени с facelift?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

смяна на халогени с facelift?

Мнение от im0tep » 23 Фев 2009, 15:05

Колеги ,доста изчетох из темите,но така и не си отговорих конкретно на въпроса.Та понеже тази сутрин се спрях в задницата на един камион и ми се пукна бронята малко и сега съм изпаднал в едни размисли и страсти :roll: Значи първия ми въпрос е може ли на старата броня преди фейса (09/97 излиза по ВИН) да сложа халогени от новата броня след facelifta-a тоест кръглите халогени без да сменям нищо по старата ми броня или поне да трябва да се смени само пластмата м/у халогените която е ??? И втория ми въпрос каква всъщност е разликата в броните преди и след facelifta-a освен халогените,че аз като гледам май няма голяма разлика? :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 23 Фев 2009, 16:08

колега не можеж да сложиш халогени от фейса, просто нямат нищо общо, ама нямат нищо общо. дори даже и крушките вътре не са еднакви. Относно броните, разликата е в оребрението, нищо не е еднакво там.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 23 Фев 2009, 16:33

както каза колегата, халогените не стават.Единственото нещо дето става и на двете брони, са решетките м/у халогените. http://picbg.net/u/24969/22642/279359.jpg http://picbg.net/u/24969/22642/279365.jpg
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Фев 2009, 18:21

монка ти какви мътни снимки сложи, да не си ги извадил от летото на 96та :mhihi:

а относно халогените забрави, новата броня отдоло е с по къса дупка за халогени, та просто няма как да стане =)

а и се загледаи в долната греда под халогените и решетката , има една изпъкната лаисна, абе нищо общо нямат 2-те брони, със старата броня е39-та седи много изпита някак си отпред, докато с бронята феислифт седи по добре, но пък ако колата е по ниска още по зле ще стане работата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 23 Фев 2009, 18:36

Цялата работа идва от там,че до сега не бях разглобявал каквото и да е по бронята и ми беше мътно...и тъкмо писах предималко в темата и излизам навънка и гледам левия ми халоген изгорял :D Че сега като поразглобих малко отпред да сменям крушката на халогена и ми стана ясно ,че изобщо не е така както си го мисля .Благодаря на всички за инфото

Назад към E39