да се оплача от е39-та
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
да се оплача от е39-та
здравеите колеги,
днеска за пореден път покорих витоша и се заядох нагоре с едно А6, но това А6 ме направи на смешен .. това quattro много арно да го еба, направо все едно бях с летни гуми на лед, а не е да кажеш че зимните нямат граифер ..
ужас, тва се катереше като алпинист да го .. ... лошо за е39 че няма 4х4 много, направо ми се плаче как се вика... бих сменил марката веднага ако ми се налагаше по често да карам в зимни условия, Ужас Ви казвам
срам после като се видях с въпросния човек от А6, гледах с бая наведена глава
но пък поне карането с вратите си го бива ,, та с това се утешавам, ако може да се каже утеха за ТОЗИ клас автомобил

днеска за пореден път покорих витоша и се заядох нагоре с едно А6, но това А6 ме направи на смешен .. това quattro много арно да го еба, направо все едно бях с летни гуми на лед, а не е да кажеш че зимните нямат граифер ..
ужас, тва се катереше като алпинист да го .. ... лошо за е39 че няма 4х4 много, направо ми се плаче как се вика... бих сменил марката веднага ако ми се налагаше по често да карам в зимни условия, Ужас Ви казвам

но пък поне карането с вратите си го бива ,, та с това се утешавам, ако може да се каже утеха за ТОЗИ клас автомобил

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Така сме ние,колега.Падне ли снежец стой та гледай ама пък аз марката не мисля да сменям,защото на сухо..............ма мале-е-е!
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
хехе каде си тръгнал със куатрото да се мериш нагоре.Баща ми кара а6 куатро и трябва да ти кажа че това от където минава много малко бмв до тази година без куатро могат да минат.То на паркинга като падне повечко сняг се люшкам за да излезна а онова си върве се едно няма нищо.Не се учудвай пич нормално е.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
е ти какво очакваш?
ВСЯКА 4х4 ще те отнесе нагоре ако пътя е само сняг ... да не говорим, че Ауди са ненадминати в своята куатро система и изобщо не може да има сравнение.
БМВ се кара по-други по-емоционални причини
ВСЯКА 4х4 ще те отнесе нагоре ако пътя е само сняг ... да не говорим, че Ауди са ненадминати в своята куатро система и изобщо не може да има сравнение.

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Ще взимаме с X-drive и тва е. Иначе мен ми е забавно със задното, макар че в петъка малко го закъсах и може би 4х4 щеше да е по-полезно.
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
CheGevara написа:е ти какво очакваш?
Чак пък ненадминати виж ако субару беше казал мога и да се съглася че са ненадминати ама Ауди!
Както и да е колега вземи си УАЗКА ако искаш да покоряваш планината а за да покориш магистралата БМВ

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
каква уазка колега, казвам че имаше доста НОрмални хора днес неделя на витоша с хубави коли които наистина се катерят, а с уазка може би ще покоря балкана за диви прасета 

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:каква уазка колега, казвам че имаше доста НОрмални хора днес неделя на витоша с хубави коли които наистина се катерят, а с уазка може би ще покоря балкана за диви прасета
Виж аз имам такова чудо на руската техника и ако искаш да направим една гонка из некой балкан свиркай

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
лхдилсацждац
хахахахахахаха
със скутер в езеро хахахахахах

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
абе да ви кажа моя опит един приятел си купи додж нитро и на един бордюр малко се запъна немаше мощност да го качи
Тка 4е има и куци коне сега кжо да се подигфраваме то е ясно 4е 4х4 си е по добре за зимата ама колегата просто казжа слу4ка бахти за кво трябва да му се смеем

Тка 4е има и куци коне сега кжо да се подигфраваме то е ясно 4е 4х4 си е по добре за зимата ама колегата просто казжа слу4ка бахти за кво трябва да му се смеем

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
няма смисъл да се сравнява 4х4 срещу задно.
БМВ със задно ако караш с малко газ на висока предавка може да е по проходимо отколкото Ауди или друга кола с предно. Ако качваш наклон задната ос се натоварва допълнително + ако има багаж или хора на задните седалки още по добре. А при повече натоварена задна ос гумите превъртат по трудно. При този случай задното е по-добре за изкачване от предното. Предното само върти гуми намясто и непомръдва при изкачване на наклон.
Аз за баласт на задната ос си държа резервоара пълен зимата + тва имам една голяааама газова бутилка на мястото на резервната гума дето бая тежи. Карам умерено и не ми превъртат гумите. А в при такъв случай АСЦто захапва.
Вий как така не можете да излезете от подземен гараж не знам.
един път ми се случи по нагорнище да трябва да карам на задна на заснежено. Е там видях зор. Не помръднах... Пуснах напреде, обърнах и бръммм.....
Кола с предно сигурно нямаше да може да го изкачи тоз байр...
БМВ със задно ако караш с малко газ на висока предавка може да е по проходимо отколкото Ауди или друга кола с предно. Ако качваш наклон задната ос се натоварва допълнително + ако има багаж или хора на задните седалки още по добре. А при повече натоварена задна ос гумите превъртат по трудно. При този случай задното е по-добре за изкачване от предното. Предното само върти гуми намясто и непомръдва при изкачване на наклон.
Аз за баласт на задната ос си държа резервоара пълен зимата + тва имам една голяааама газова бутилка на мястото на резервната гума дето бая тежи. Карам умерено и не ми превъртат гумите. А в при такъв случай АСЦто захапва.
Вий как така не можете да излезете от подземен гараж не знам.

един път ми се случи по нагорнище да трябва да карам на задна на заснежено. Е там видях зор. Не помръднах... Пуснах напреде, обърнах и бръммм.....
Кола с предно сигурно нямаше да може да го изкачи тоз байр...

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
е с 30 литра бензин и жена ми която е 50 кила с напикани дрехи, едно яке в багажника, задницата остава супер лека и си играееше цифра, по едно време мислех че за първи път няма да изкача отъпкан сняг, после зор да обърна, леко нанадолнище ужас, да отбележа че зимата карам само с изключено АСЦ, мисля че само спъва работата на мотора но може и да бъркам, ако не беше тръпката от карането с вратите, бих заменил веднага марката, не съм сектант и гледам реално :>
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3