смяна табло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
смяна табло
колеги,смених си таблото,от никакъв борд,към малък,всичко тръгна с пускането само на едно кабелче,за което сам благодарен на този форум
обаче новото табло е от мома англичанка и много кофти ми показва всичко в мили-среден рзход,оставащо разтояние с горивото и другите там.Може ли да се променят тези неща в км.и само в ототризиран сервиз ли става това,може ли с карсофт наприемер.Някаде бях чел че може да се смени ИКЕ-то да сложа от моето табло това ще помогне ли?

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
joropc написа:Може,колега.Не е нужен оторизиран сервиз,може и с карсофт....
По-скоро му трябва BMW Scanner, за да може да си промени вина и колометрите.
IKE-то няма как да го смениш, защото при таблата с малък борд са само вградени.
Просто трябва да се прекодира по ключа от твоята кола и всичко ще заспи.
Ако имаш път към Варна, ела ще ти го направя както трябва да бъде с NCS Expert, пък ще почерпиш една бира

Един въпрос, писука ли ти сега гонга, като падне темературата под 3*С??
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Re: гдгхйавс
RASI написа:надали му писука моя вече не писука,а от мили в км става само с карсофт преди два дена колегата соник ми го направи.
Баси щуротията с тоз гонг, побърках се да търся моя в колата, но явно тези, които са без борд са с вграден гонг в табото

Иначе смяната от мили в км става с карсофт, аз не съм казал, че не става.Казвам, че е добре и да си сложи неговия вин на таблото, което не става с CarSoft

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mad_presley написа:RASI написа:надали му писука моя вече не писука,а от мили в км става само с карсофт преди два дена колегата соник ми го направи.
Баси щуротията с тоз гонг, побърках се да търся моя в колата, но явно тези, които са без борд са с вграден гонг в табото![]()
Иначе смяната от мили в км става с карсофт, аз не съм казал, че не става.Казвам, че е добре и да си сложи неговия вин на таблото, което не става с CarSoft
Знам защо питаш за гонга.Към обяд ти беше on-line с мой прител от Троян ,който си сменяше таблото.Дано си му помогнал,защото е свестен пич.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
joropc написа:Знам защо питаш за гонга.Към обяд ти беше on-line с мой прител от Троян ,който си сменяше таблото.Дано си му помогнал,защото е свестен пич.
Току що му пуснах схемите за свързване на кабелите, защото по ретрофита има големи липси и неточности, които колегата @spacepl откри

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Мерси колеги за отговорите,а за гонга изчезна си със старото табло,явно наистина там е вграден.То не беше гонг а по скоро писукане само като падне под 3 температурата,сега не издава никакъв звук.
8 мнения
• Страница 1 от 1