Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
Модератор: Технически модератори
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
За алтернатора неразбрах точно ама нали той върти помпата и човека каза че заминава и требе да се прави -опасно е така ако спре лошо, а в момента виското ми е свалено и колата не е в движение тъй че никаде немога да дойда преди да сложа друго виско
П.С. Към колегата Иван - като идвам пак към Благоевград ще гледам да те намеря -то по принцип идеята е като сабера кинти да отида при Пешо и да я почва -куеста е малко непостижим предвид сегашното ми положение но ша видим

П.С. Към колегата Иван - като идвам пак към Благоевград ще гледам да те намеря -то по принцип идеята е като сабера кинти да отида при Пешо и да я почва -куеста е малко непостижим предвид сегашното ми положение но ша видим
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
колега,
Ей сега е момента да разберем имаше ли смисъл от оная тема с взаимопомоща и фонда...
аз, за съжаление мога да помогна само с някой лев - такива части нямам и съм далече за да помагам с труд, а майстор мога да ти препоръчам веднага ама във Варна... далече си ... не става...
сега, молбата ми е, ако им имаш доверие на тези при които си ходил, питай ги за какви пари става въпрос - сметка тотал да тръгне агрегата като хората, та да знаем какви пари трябва да съберем и да видим как ще ги събираме.
За сега толкоз от мен. .....
сори не знам зощо в пърмия момент не ми излязоха постовете на колегите сориии
Поздрави и успех
Д
Ей сега е момента да разберем имаше ли смисъл от оная тема с взаимопомоща и фонда...

аз, за съжаление мога да помогна само с някой лев - такива части нямам и съм далече за да помагам с труд, а майстор мога да ти препоръчам веднага ама във Варна... далече си ... не става...
сега, молбата ми е, ако им имаш доверие на тези при които си ходил, питай ги за какви пари става въпрос - сметка тотал да тръгне агрегата като хората, та да знаем какви пари трябва да съберем и да видим как ще ги събираме.
За сега толкоз от мен. .....

Поздрави и успех
Д

- saint85
- младши ентусиаст
-
Ей сега е момента да разберем имаше ли смисъл от оная тема с взаимопомоща и фонда
Мерси колега за предложението ама точна сума немога да кажа - майстора каза че трябва да я отвори и тогава ще каже цифра, ама като знам че само гарнитурата е към 200лв. и клапанче нещо това е при положение че не е нещо сериозно

saint85 написа:.........майстора каза че трябва да я отвори и тогава ще каже цифра, ама като знам че само гарнитурата е към 200лв. и клапанче нещо това е при положение че не е нещо сериозно
и защо ще оставиш майстора да отвори мотора? какво значи може би е клапан, ама като се отвори ще се види? нали за това са майстори, да кажат без да отварят, какво е.
Хайде да помогнем на колегата
Колеги момчето има нужда от помощ дайте да съберем по някои лев и да му помогнем 500-700 лв няма да са проблем!!!!!!
Хайде да помогнем на колегата
Колеги момчето има нужда от помощ дайте да съберем по някои лев и да му помогнем 500-700 лв няма да са проблем!!!!!!
- saint85
- младши ентусиаст
-
Колеги сега си разглобих виското и дръпнах иглата малко нагоре ще отида да го сложа и ще кажа дали има разлика. Имам и още една идея кажете каде да отида да ми измерят компресията ама да е сигорно така няма ли да си покаже кой цилиндар не е наред и дали вообще е там проблема
ето снимка на виското да се оточня за какво говоря разглабя се с шестограм 5-ти номер и нещо за смазка(масълце щото няма мърдане)
П.С. перката а най вероятно и виското са от тдс
http://store.picbg.net/pubpic/7D/5A/8a7 ... df7d5a.jpg
ето снимка на виското да се оточня за какво говоря разглабя се с шестограм 5-ти номер и нещо за смазка(масълце щото няма мърдане)
П.С. перката а най вероятно и виското са от тдс

http://store.picbg.net/pubpic/7D/5A/8a7 ... df7d5a.jpg
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Божидаре,
тя тъй работата няма да стане!
Я, моля те напиши някъде банкова сметка и бонков код и трите си имена на твоя дебитна карта - не може да нямаш - и да почваме да превеждаме - кой колкото може и да видим какво ще стане
и побързай, че пукнах стъклото днеска и докато не съм разбрал колко ще олекна да се включа или докато не съм се хвърлил от някъде...
много писахме много плямпахме нищо не направихме - то времето тече и ... абе по-добре да спра че съм афектиран в момента...
... каквото и да ми излезе стъклото от мене имаш подкрепа - обещал съм!
Поздрави
Дамян
тя тъй работата няма да стане!
Я, моля те напиши някъде банкова сметка и бонков код и трите си имена на твоя дебитна карта - не може да нямаш - и да почваме да превеждаме - кой колкото може и да видим какво ще стане
и побързай, че пукнах стъклото днеска и докато не съм разбрал колко ще олекна да се включа или докато не съм се хвърлил от някъде...
много писахме много плямпахме нищо не направихме - то времето тече и ... абе по-добре да спра че съм афектиран в момента...
... каквото и да ми излезе стъклото от мене имаш подкрепа - обещал съм!
Поздрави
Дамян

- saint85
- младши ентусиаст
-
Колеги още утре ще отида в банката да вида как да стане със сметката аз имам дебитна карта на нея ми превеждат заплатата
Сложих виското със малко кръв,пот и сополи и сега се върти осезаемо по-силно ОЛЕ - до някой майстор мисля че ще стигна ама много е разцентровано перката много бие и ме плаши
иначе благодаря на всички колеги от форума и за темите и за сичко

Сложих виското със малко кръв,пот и сополи и сега се върти осезаемо по-силно ОЛЕ - до някой майстор мисля че ще стигна ама много е разцентровано перката много бие и ме плаши

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Добре аз как да знам дали зарежда? Може много работи да са четки,лагери и т.н.@2bar написа:\MITETO\ DSB написа:Колега какво му е на алтернатора?Имам познат маистор може да го оправи.
какво да му е? ако зарежда освен лагерите да са заминали, какво друго може да му е?

- saint85
- младши ентусиаст
-
ами доколкото разбрах незарежда качествено и това дето се варти и варти и ремака -може скоро да спре да се върти 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Колега, изчетох темата ти от началото до край. Разбирам тревогите ти и мъката, но и моят съвет е не си продавай колата, а дай да видим какво има за смяна и правене по нея и ще се обединим тук за да помогнем - кой с части, кой с труд, кой с пари - и в този ред на мисли пусни един IBAN и 3-те си имена и да видим можем ли да се напънем да окажем една подкрепа всички тук и дали сме задружни. Аз няма да откажа - и аз съм имал проблеми с колата и аз съм нямал пари по това време, но за щастие съм имал подкрепа на добри приятели и съм излизал от ситуацията, така че няма нищо срамно в това. 

- saint85
- младши ентусиаст
-
ибан
Не съм много наясно с това банкиране но в заема ми пише IBAN-а товали трябва ?
BG41STSA93000014951708 - IBAN
изтрито
Божидар Иванов Туечки
изтрито
Колега, никога и по никакъв повод не публикувай данните, който беше написал тук! Освен ако не се молиш за това неприятностите да ти се задълбочават!
Postman
BG41STSA93000014951708 - IBAN
изтрито
Божидар Иванов Туечки
изтрито
Колега, никога и по никакъв повод не публикувай данните, който беше написал тук! Освен ако не се молиш за това неприятностите да ти се задълбочават!
Postman