Форума излезе от контрол
Модератор: I.Voykov
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Ами значи трябва да помислим за начини за ограничаването на голфаджиите във форума ни.Като под голфаджия не визирам собственик на VW Golf,а авто-диагноза.
.
Тоя пусна мухата и ви остави да се конфронтирате.Не се връзвайте на подобни простотий,бе......... И аз съм от софия,но честно казано в бг има много градове които ми допадат повече-пловдив,варна и оше мн други....
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: .
S-M написа:Тоя пусна мухата и ви остави да се конфронтирате.Не се връзвайте на подобни простотий,бе......... И аз съм от софия,но честно казано в бг има много градове които ми допадат повече-пловдив,варна и оше мн други....
Идеята за "София - провинция" беше дадена като чист пример според мен. А самия пример пък беше точно на място

Както и да е, та, и аз съм на мнение, че форума се напълни с много големи изтрещелници - нагли, всезнаещи, "остроумни" и всякви други попълнения... и това според мен се наблюдава от година и половина - две насам. Досущ като многото идиоти, които се ръгат в столицата, бачкат за 300лева и драпат само и само да останат - та и форумните герои - идея си немат за кво иде реч, ама нищо - важното е да сме там, да имаме н-брой поста и да сме велики...

Относно модераторите - ма как ве, да не би и те да са хора !?

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Форума излезе от контрол
Huku написа:..пренасели както например 100лицата се пренасели от мързеливи селяни и провинциалисти...
Предлагам да идем пред парламента и да искаме всички мързеливи селяни и провинциалисти да не ходят в "100лицата" и да не влизат във форума! Изключение може да се прави само за работливи селяни и провинциалисти. Само да не вземат и те да стачкуват и да забранят на надути и глупави "100личани" да ходят на море и планина ..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хехе, да. това с планината и морето ще е забавно. ама ясно е къде ще стигне тая тема от самото начало, като се употребяват такива политически некоректни думи като провинция
(от бургас съм да спомена). и естествено пак няма предложения, само оплаквания... те в авто билд (за него се сетих... кво да направя) пишат глупости дето хората дават пари за това списание, вие искате в публичен форум да няма 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Незнам пример ли даде или не с това за столичани vs. провинция но забелязвам че доста от тези въпросните теми които имаш предвид като погледна под аватара и най-често се среща ето това: Местожителство: София
Така че недей приказва врели некипели защото има хора които им е писнало от такива изцепки като твоята.Нормално е да се дразниш но както всички други така и ти трябва да си премълчаваш и да свикваш все повече с тези неща защото както ти каза колегата ALX в началото:
Нито седят и чоплят семки нито пък ги остават тези с интересните теми без наказания нито пък на произвола
Така че недей приказва врели некипели защото има хора които им е писнало от такива изцепки като твоята.Нормално е да се дразниш но както всички други така и ти трябва да си премълчаваш и да свикваш все повече с тези неща защото както ти каза колегата ALX в началото:
alx написа:както виждаш тези теми които трябва да се заключват се заключват.
ако имаш предложение как да биеме през ръцете юзери _преди_ да пуснат безумна тема...
Нито седят и чоплят семки нито пък ги остават тези с интересните теми без наказания нито пък на произвола

на някои хора това им е в кръвта

Колеги от няколко дена съм собственик на Е60 525д 05'.Много арна кола,ама няма автопилот.Дали някои от вас знае дали може да се сложи допълнително,за щото старата ми 3ка имаше и много съм свикнал с тази екстра.Мерси
Huku написа: Трябвало е като си си я купувал отнекъде там да си проверил а не сега в интернет.
Тоя под форум не треаше да се пълни с тъпи проблеми като при Е36 например.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Темата първо че не е за тук, и второ, че не ми харесва начина, по който е пусната...
От лични наблюдения мога да кажа, че "провинциалисти" и "селяни" има в София в пъти повече, отколкото в провинцията. Въпрос на манталитет. Предполагам, че точно за манталитета е говорил автора.
Друго... Модераторите, както съм казвал, не ни е това основната работа, за да седим тук от 9 до 24. Всеки си има своите задължения, работа и най-вече право на почивка, лично пространство и свободно време. Правим всичко това от чист ентусиазъм и уважение към общността, която сме успели да изградим през годините. На всички е ясно, че няма как 20 души да поддържат форума перфектно чист, при положение, че потребителите са 20.000. Стараем се, но има неща, които пропускаме.
Търси се решение на въпроса в момента, имайте още малко търпение.
Така или иначе, докато това стане факт, нека редовните потребители се замислят поне два пъти, преди да пуснат тема или мнение, а новодошлите да прочетат правилата ... с разбиране
Местя.
От лични наблюдения мога да кажа, че "провинциалисти" и "селяни" има в София в пъти повече, отколкото в провинцията. Въпрос на манталитет. Предполагам, че точно за манталитета е говорил автора.
Друго... Модераторите, както съм казвал, не ни е това основната работа, за да седим тук от 9 до 24. Всеки си има своите задължения, работа и най-вече право на почивка, лично пространство и свободно време. Правим всичко това от чист ентусиазъм и уважение към общността, която сме успели да изградим през годините. На всички е ясно, че няма как 20 души да поддържат форума перфектно чист, при положение, че потребителите са 20.000. Стараем се, но има неща, които пропускаме.
Търси се решение на въпроса в момента, имайте още малко търпение.
Така или иначе, докато това стане факт, нека редовните потребители се замислят поне два пъти, преди да пуснат тема или мнение, а новодошлите да прочетат правилата ... с разбиране

Местя.
MORE BEER!
Аз досега незнаех че провинциалист е обидна дума.Аз съм от по-малък град,живял съм 4 години в софия(96-00).В седмицата поне веднъж пътувам до там по работа,но в момента и пари да ми дават не бих живял там!!!А и между другото истинските кореняк-софиянци в Столицата останаха незначителен брой в сравнение с пришълците!Според мен истински столичанин е този на който целия му род(до баба и дядо поне) са от там,а такива са рядкост.Та да не би и автора на темата баща му да е от Богров,пък майка му от Ихтиман и живеят в Обеля и да претендира че е столичанин разбииш и!Селенията тресе цялата държава и това не е от скоро а от поне 20 год.!!Няма значение дали живееш в с.Три кладенци или срещу ЦУМ,"селянин" е манталитет и начин на мислене,не месторождение!!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Не измествайте темата
Някой ако има нещо да "предложи" или "коментира" по този въпрос (за "упадъка" на форума) - това е мястото, това е темата т.е.

Някой ако има нещо да "предложи" или "коментира" по този въпрос (за "упадъка" на форума) - това е мястото, това е темата т.е.
MORE BEER!
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Предлагам да се направи пререгистрация на потребителети.Срещу предоставено родословно дърво(доказващо 100личния произход от поне от 5 поколения) и талон на автомобила(поне след 2007г.) , да се предоставя ВИП код за пълен достъп до форума.Останалите селяндури да може да си пишем в "Извън темата" и "Е36" и евентуално няколко други подфорума одобрени от ВИП клиентите.
С уважение: провинциалист с Е36
С уважение: провинциалист с Е36
Azrail написа:Не измествайте темата![]()
Направо ти казвам най правилното решение - участието трябва да стане платено и всичко ще се оправи, вече ръководството да реши как точно и по тоя начин ще се разкарат разни тъпи и досадни говеда

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
сигурен съм,че момчето е допуснало неволна грешка в начина си на изказване относно реалния проблем,а именно безумните юзъри които се логват тук да дразнят или да пускат безумни децки теми.
според мен всеки нов потребител трябва да може да пише тук 2или 3 месеца след регистрирването си,по този начин ще има време да почете правила на форума и да вникне в атмосферата и обстановката
според мен всеки нов потребител трябва да може да пише тук 2или 3 месеца след регистрирването си,по този начин ще има време да почете правила на форума и да вникне в атмосферата и обстановката

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума