Как наказах мерцедес ц220
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айдееее,новата тема хранилка...
Yokohama!,що мислиш,че някой тук го интересува какво караш и с какво се бегаш..или си мазохист..?! 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас!
А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак!
http://www.vbox7.com/play:d3431a26
Приемете истината хора!
Пич карай си грозната Toyota
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Ми има хора разни, на един му харесва повече тойота от BMW, друг пък обича да си разрежда виното с лимонада.Аз няма да те убеждавам с какво BMW е по- добро от тойота Щом ти харесва си карай тойотата, важното е на теб да ти е гот.Щом преди си имал и BMW, а сега си фен на тойота, значи случая ти е извън моята компетенция.Ако все пак имаш някакви съмнения може да се обърнеш към квалифициран специалист за помощ, ако не да не ти пука и така си си добре.Пробвай голф 2 може да ти хареса още по- вече, а с него и Ферарита и Мазератита ще можеш да късаш, ако минат през вашето село.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Yokohama!, объркал си рейса пич! Па не си си земал и билет...
Прочети правилата за возия в нашия дилижанс или... да не сме те видели повече тука, че ще изядем барабар с фафлите
Лъвове тука колкот щеш...
аре да те улесня малко, че няма ги намериш на предната седалка... правилата де
Опитът показва, че един такъв публичен форум се посещава и от много фенове на други марки автомобили - на този факт може само да се радваме. До гуша ни е дошло от постоянни и абсолютно безсмислени разправии коя марка е най-добра, особено от хора които никога не са се качвали на автомобил БМВ или дори още нямат шофьорски книжки. Такива теми няма да бъдат толерирани. Приканваме феновете на други марки автомобили още предварително да имат предвид, че това е BMW форум и поради това известна степен пристрастност към марката у повечето участници е напълно естествена! Не дразнете лъва в неговата клетка! [/b]
Прочети правилата за возия в нашия дилижанс или... да не сме те видели повече тука, че ще изядем барабар с фафлите

аре да те улесня малко, че няма ги намериш на предната седалка... правилата де

Опитът показва, че един такъв публичен форум се посещава и от много фенове на други марки автомобили - на този факт може само да се радваме. До гуша ни е дошло от постоянни и абсолютно безсмислени разправии коя марка е най-добра, особено от хора които никога не са се качвали на автомобил БМВ или дори още нямат шофьорски книжки. Такива теми няма да бъдат толерирани. Приканваме феновете на други марки автомобили още предварително да имат предвид, че това е BMW форум и поради това известна степен пристрастност към марката у повечето участници е напълно естествена! Не дразнете лъва в неговата клетка! [/b]
Явно ви засегнах доста ще се опитам да отговоря на всички...
Значи не отричам че японките не са толкова сигурни особенно по спортните ама аз не съм зел мойта да са убивам с нея
.
Ако цъкнете в нета Toyota Mr2 96г. ще ви хареса повече от което и да е БМВ създадено до сега (се пак концепцията е заимствана от Феррари 360).
Пък за тва дали съм объркал влака, просто ви баламосвам яко и вие ми се връзвате като кученца.
За виното разредено с лимонада - брат ако разбираш малко от някои неща ще знаиш че БМВ през 2002 година купуват технологията за променливото газо разпределение в високите обороти от Хонда, за да най сетне тея ковчези да се поразмърдат малко
.
Иначе ето ви нещо за душата:
http://www.vbox7.com/play:a2464c9c
В Клипчето става въпрос за Toyota Supra 96' 360 коня VS BMW M3 07' 420 коня Enjoy it
Значи не отричам че японките не са толкова сигурни особенно по спортните ама аз не съм зел мойта да са убивам с нея

Ако цъкнете в нета Toyota Mr2 96г. ще ви хареса повече от което и да е БМВ създадено до сега (се пак концепцията е заимствана от Феррари 360).
Пък за тва дали съм объркал влака, просто ви баламосвам яко и вие ми се връзвате като кученца.
За виното разредено с лимонада - брат ако разбираш малко от някои неща ще знаиш че БМВ през 2002 година купуват технологията за променливото газо разпределение в високите обороти от Хонда, за да най сетне тея ковчези да се поразмърдат малко

Иначе ето ви нещо за душата:
В Клипчето става въпрос за Toyota Supra 96' 360 коня VS BMW M3 07' 420 коня Enjoy it

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... .....................
А какво ще кажеш за визия, комфорт, сигурност и т.н. Те явно са без значение за теб. Важното е най-бързо да стигнеш до гробищата и да ти е максимално некомфортно по пътя натам.
С тези изказвания май-няма дълго да останеш тук, затова по-добре се сдържай малко в изказванията.
Yokohama! написа:Явно ви засегнах доста ще се опитам да отговоря на всички...
Значи не отричам че японките не са толкова сигурни особенно по спортните ама аз не съм зел мойта да са убивам с нея.
Мен трудно би ме засегнал, защото съм свикнал на всякакви пуберски изказвания и не мисля, че това е по-различно. Това, че не си тръгнал да се утрепваш, противоречи на първото ти мнение, а и човек, който му е в главата само да се "бяга" с върховно бързите японски коли си е потенциален убиец, а като такъв е заплаха за обществото.
Yokohama! написа:Иначе ето ви нещо за душата:
Продължаваш да дразниш останалите участници във форума и май ще си вземаш сбогом скоро. Намери си друго място да рекламираш японските си яйчица.
Vlados написа:Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... .....................
А какво ще кажеш за визия, комфорт, сигурност и т.н. Те явно са без значение за теб. Важното е най-бързо да стигнеш до гробищата и да ти е максимално некомфортно по пътя натам.
С тези изказвания май-няма дълго да останеш тук, затова по-добре се сдържай малко в изказванията.
Да нали бях се уточнил че стават за пикник ... попринцип се пишат за големи спортисти притежателите на това нещо ... от време на време прегряват някоия М3 от БМВ на Нюрбургринг и до там с спорта и атлетиката .... и японците си имат коли с Cell Cage, Airbags, ABS и разни там други екстри, ама кат се фанат да праят спортни коли ги премахват повечето неща ...
Apassionatа имал съм BMW 320 Wanus Coupe, но за разлика от повечето пишлемета не съм го зел с цел да си изгубя девственоста си ... пък в форумчето се забавлявам че на последък доста свободно време иам

Още нещо за душата:
http://www.vbox7.com/play:6258c806
Става въпрос за класически Mazda 323f и BMW 320 (Отново е получава ефекта на спрелия трамвай)

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега донякъде и аз съм в подобна позиция,шото имах е36 купе,а сега карам вражеска марка ,култов модел
.Чувал съм за японските че са доста надеждни ,но само това няма да ме накара да си купя.Адски рядко ми харесва дизайн на японка,а интериора масово им е ужасТ
Имат доказани спорти модели,даже няколко теми по-надолу имаше за новия скайлайн,никой не отрича,ама като цяло не бих предпочел японска пред немска(при равни други условия)-лично мнение 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Колега донякъде и аз съм в подобна позиция,шото имах е36 купе,а сега карам вражеска марка ,култов модел.Чувал съм за японските че са доста надеждни ,но само това няма да ме накара да си купя.Адски рядко ми харесва дизайн на японка,а интериора масово им е ужасТ
Имат доказани спорти модели,даже няколко теми по-надолу имаше за новия скайлайн,никой не отрича,ама като цяло не бих предпочел японска пред немска(при равни други условия)-лично мнение
Брат същия бях като тебе, (виках си ебати пласмасовите кенефи се едно са бонуси от корекомски яайца) един само ме помоли да се кача на една хонда дет беше 90к.с. вървеше два пъти по добре от моето БМВ което е 150к.с. имах чуството че до сега съм бутал каруци. За интериора си прав, мноо трудно се намира японка с готин интериор моята си ме кефи обаче само имаше мноо кофти волан и го смених веднага след като я зех

Нещтичко:
http://www.vbox7.com/play:b239af87
Nissan vs. Mitsubishi vs. BMW Хората нещо се смееха ама на кого ли

- Azrail
- UFO Pilot
-
Поне е хубаво да си припомняме защо от време на време се случва така, че някой подфорум осъмва заключен 

MORE BEER!
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4