Как наказах мерцедес ц220

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

==

Мнение от zliat71 » 16 Фев 2009, 21:08

:++
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ==

Мнение от ///Mpower6967 » 17 Фев 2009, 11:48

:kuku:
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 18 Фев 2009, 15:15

:help:

Потребител
Аватар

.

Мнение от smeisterrr » 19 Фев 2009, 1:26

Правилно си постъпил,малко им е било на тия мухали.
Последна промяна smeisterrr на 19 Фев 2009, 13:21, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 19 Фев 2009, 4:18

А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много :evil:
Think. Believe. Dream. Dare...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 20 Фев 2009, 11:37

Към автора
Ако си пич,пък излезни от колата и го смачкай ебаси,ако ли не,какви са тея гонки посред нощите,те нали полицията забрани на млади шофьори да карат след 19 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 20 Фев 2009, 11:52

Xscape написа:А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много :evil:

To понеже ти си 100 кила с тая фърковата 16ка на 17 години ;) Недей ще слезе някой чичак да ти нафука шамарите и ще се прибереш напикан вкъщи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 20 Фев 2009, 13:04

alexsch написа:
Ще се изтрепете по тия пътища ей! :weed:

лошото е, че и нас ще изпотрепят, опитвайки се да разтуптят сърцето на ученичката до тях....

Мани, мани ... :help:

И добре че са се нахакали в дупката, да не ся бяхте нахакали и 2те коли в някоя спирка, както става най-често !

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Фев 2009, 13:39

Archangel написа:
Xscape написа:А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много :evil:

To понеже ти си 100 кила с тая фърковата 16ка на 17 години ;) Недей ще слезе някой чичак да ти нафука шамарите и ще се прибереш напикан вкъщи.
Изображениеабсолютно
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Фев 2009, 20:03

Хехехх... бах тез Мерцедеси, само цървули ги карат, а?
А иначе Е36иците са запазени за интелектуалците :mhihi:

Аватар

Мнение от Yokohama! » 21 Фев 2009, 0:21

Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас ;) !

А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак :D!
http://www.vbox7.com/play:d3431a26
Приемете истината хора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 21 Фев 2009, 0:43

Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас ;) !

А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак :D!
Приемете истината хора!

Тъй - тъй ти си просто №1 :mhihi:

Аватар

Мнение от Yokohama! » 21 Фев 2009, 0:56

Тъй - тъй ти си просто №1 :mhihi:[/quote]

Sad ли си ? :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 21 Фев 2009, 1:12

Sad ли си ? :D[/quote

Според мен влезе малко кофти. Иначе си карай квото си искаш! :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Фев 2009, 1:26

Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас ;) !

Приемете истината хора!
А краштестове на японски коли гледал ли си ... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории