проблем с форума
Модератор: I.Voykov
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Да не отварям нова тема...
Пак ми излезе проблемче с новите отговори: точно в този подфорум ми отчете наличие на нов коментар- и си го имаше, но странното защо отстрани седеше като пуснат последно коментар дата 25.01....
То и аз го обясних ама
Ето и скрийн- вече бях отворил форума и затова не е оранжево, важното е очертаното..

Пак ми излезе проблемче с новите отговори: точно в този подфорум ми отчете наличие на нов коментар- и си го имаше, но странното защо отстрани седеше като пуснат последно коментар дата 25.01....
То и аз го обясних ама

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ms
-
-
Я да ЪП-на темата...
Пак почна да ми се бави при пускане на мнения- отива и над минута сигурно да мисли. Иначе проблем с отварянето на темите нямам- само като пиша... И кажете проблемът дали е във форума или да си посещавам ISP-то с някоя дебела сопа...
Пак почна да ми се бави при пускане на мнения- отива и над минута сигурно да мисли. Иначе проблем с отварянето на темите нямам- само като пиша... И кажете проблемът дали е във форума или да си посещавам ISP-то с някоя дебела сопа...
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:Я да ЪП-на темата...
И при мен е така. Не използвай сопата!

- Новини
-
- ms
-
-
Пак се налага да Ъп-на темата...
Дава ми тази грешка при каквото и да било действие във форума- на моменти е само, но дразни...
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/bmwpower/public_html/forums/includes/functions.php on line 375
Дава ми тази грешка при каквото и да било действие във форума- на моменти е само, но дразни...
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/bmwpower/public_html/forums/includes/functions.php on line 375
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
ms написа:Пак се налага да Ъп-на темата...
Вече не го дава това

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Колеги и аз имам някакъв проблем с форума?!
Влизам , разглеждам някои от под форумите и след най-много 10 минути ми изписва "Page Load Error" и не иска да ми отвори нито една страница (все едно ми е спрял нета), дори и bmwpower-bg.net (сайта) не отваря! Пробвах със Интернет Експлорер и със Мозила все едно и също
! Както и да е затварям форума и влизам в някакъв друг сайт и всичко е наред имам си нет , всичко си върви само форума не отваря и след 10-тина минути като пробвам пак да вляза във форума си ми го отваря без проблем (но това е за макимум 10 мин,после пак спира да работи)! След това същия този филм се повтаря
!
В моя телевизор ли е проблема!
Влизам , разглеждам някои от под форумите и след най-много 10 минути ми изписва "Page Load Error" и не иска да ми отвори нито една страница (все едно ми е спрял нета), дори и bmwpower-bg.net (сайта) не отваря! Пробвах със Интернет Експлорер и със Мозила все едно и също

- Новини
-
Re: !
SBS_318ti написа:Колеги и аз имам някакъв проблем с форума?!
Влизам , разглеждам някои от под форумите и след най-много 10 минути ми изписва "Page Load Error" и не иска да ми отвори нито една страница (все едно ми е спрял нета), дори и bmwpower-bg.net (сайта) не отваря! Пробвах със Интернет Експлорер и със Мозила все едно и също! Както и да е затварям форума и влизам в някакъв друг сайт и всичко е наред имам си нет , всичко си върви само форума не отваря и след 10-тина минути като пробвам пак да вляза във форума си ми го отваря без проблем (но това е за макимум 10 мин,после пак спира да работи)! След това същия този филм се повтаря
!
Когато има случай, в който не ти се отваря и форума и сайта, значи сървъра е зациклил за някакъв момент.

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума