Колеги проблем ХАЛОГЕНИТЕ не работят???????????????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги проблем ХАЛОГЕНИТЕ не работят???????????????
Така да ви разкажа на кратко какво сам проверил до сега.Парво проверих бушоните но всички са здрави после свалих крушките и те са здрави,но нестига ток до тях отзад сжетят като вкюча задните за магла а предните не сжетят какво може да е има ли някаде реле за фаровете резглобих филтара на климатика и там намерих някаква кутиа но в нея нямаше реле поне аз не намерих в багажника сащо моля за помощ или някои да ме посаветва какво да правя или каде да прочета???????????
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
не търси релета на халогение командват се от лайт контрол модула виж си бушоните и буксите на халогените да не са клеясали и не на последно място трябва да си най малко на габарити за да светнат халогените
- anzak
- старши ентусиаст
-
- anzak
- старши ентусиаст
-
над жабката един голям модул с 3 букси мисля бяха пише LCM на него обаче на някои модели е и встрани до калника пак от страната на пасажера и се ремонтира този модул имаше някой колега ги ремонтираше
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
anzak написа:над жабката един голям модул с 3 букси мисля бяха пише LCM на него обаче на някои модели е и встрани до калника пак от страната на пасажера и се ремонтира този модул имаше някой колега ги ремонтираше
Белия модул под жабката с трите букси е GMIII модула, LCM модула се намира само и само от вътрешната страна на калника под жабката, зад мокета и е черен.Важи за абсолютно всички Е39.
Според мен проблемът е някъде другаде, едва ли е в LCM.Най-добре е първо да се пробва дали не е проблем с ключа за включване.Ако има вариант да се извадят кабелите от ключа и да се дадат на късо, ще се разбере.
Последна промяна mad_presley на 19 Фев 2009, 23:17, променена общо 1 път
_luskata_ написа:Какво преставлява този модул платка ли е или нешто друго?
No 2 от схемата
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-61_0120/
Лайт модула се намира под кората от дясната страна на жабката /ниско долу/, а модула е с три големи букси
Под кората има три модула, този който ти трябва е средния 

Последна промяна bmwmania на 20 Фев 2009, 0:49, променена общо 1 път
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2