Как наказах мерцедес ц220
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zliat71
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99"318 I"E-46
- Детайли за колата: E46
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- smeisterrr
- Потребител
-
.
Правилно си постъпил,малко им е било на тия мухали.
Последна промяна smeisterrr на 19 Фев 2009, 13:21, променена общо 1 път
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много 

Think. Believe. Dream. Dare...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Xscape написа:А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много
To понеже ти си 100 кила с тая фърковата 16ка на 17 години

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Archangel написа:Xscape написа:А не усещате ли, че тия с мерцедесите взеха да стават по 100 кила всичките... най-любимо ми е мерцедес да ме засече - еми дълги, клаксони и чудеса отзад колкото може ! По темата - браво, само така. Селяни с мерцедеси винаги ще има и ще трябва да ги наказваме, лошо е че в последно време са много
To понеже ти си 100 кила с тая фърковата 16ка на 17 годиниНедей ще слезе някой чичак да ти нафука шамарите и ще се прибереш напикан вкъщи.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас
!
А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак
!
http://www.vbox7.com/play:d3431a26
Приемете истината хора!

А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак

Приемете истината хора!
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас!
А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак!
Приемете истината хора!
Тъй - тъй ти си просто №1

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А краштестове на японски коли гледал ли си ...Yokohama! написа:Чета и ми става забавно ... Значи да оточня преди имах БМВ (за което мноо съжелявах) и напрао ми изглеждате жалки с тея подобия на автомобили, че и на всичко отгоре се хвалите че сте задминали неква Цедка ... което си е ебати помаштината. както аз така и вие знаете че коли от рода на БМВ, Мерцедес са за хора с комплекси, иначе по технически данни са смешни сравнение дори и с наи смешната японска кола.ОТ огромни двигатели вадят смешно млако коне, а ако не дай си боже е по мощничка то често са по бавни от два пъти по слаба като мощност японка.... ама нали тряя да е гъзария... аз когат се качих за пръв път в японка имах чувството че не съм карал кола преди тва (а в това време карах БМВ Е36 320 ВАНУС Coupe и напрао ми се промени преценката и мисленето ... ся карам Toyota MR 2 170hp 2000cc и вече не се пускам с европейски коли щтот няма смисал Porshce Boxter 2,5 го минавам кат спрял на спирка трамвай и от тогава си казах няя ко да им се връзвам на тея изтакани от комплекси тапаци... ся само се гоня с Nissan, Mazda, Honda, Mitsubishi ... там е по интересно те са вече друга категория автомобили там не е за вас!
А за потвърждение на думите ми ето малко Клипчета на (Stock) коли! Иначе като цяло БМВ-тата не са лоши с тях може да се ходи на пикник се пак!
Приемете истината хора!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4